2008 Kasım Anneleri

selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun..
yaşlardan konuşulmuş arada bir yaş yoklamasımı yapıyorsunuz noluyor yahu.. hem bende eylülde 34 e girdim.. bazen erken yaşta çocuk sahibi olsaydım diyorum ama kısmet böyleymiş.. bir yandanda en azından daha olgun yaşta herşeyi bilerek anne oldum diyede kendimi avutuyorum..
ikincileride düşünmeye başlamış çoğunuz toptan iki tane yapmış olarak ben almayım ama bir kızım olsun isterdim ne yalan söyleyim..ama oğluşlarımın yeri başka bugün sabah kerem gazeteyi yere saçtı kaanda bir sayfasını almış buvvvv buvvvv diye bağırıyor bir baktık orada araba resmi görmüş onu gösteriyor babası nasıl sevindi afferin oğluma ben sana yeni bir araba alayım bari dedi.. çok akıllı benim bıdıklarım yavvv banada yetiyor.. bazen eşime gel vakit geçmeden birde kız yapalım diyorum takılıyorum yaa yine geceleri uykusuz kalama kusura bakma diyor sanki olunca kız olacakta..
ha bu arada okurken laviş kızın hastaymış heralde gözüme takıldı geçmiş olsun tüm hasta bebiş ve annelerine çok geçmiş olsun..

yaaa kızlar inanmıyorum yaa ağzıma bir sakız aldım çiğneyeyim diye dişimin dolgusu düştü mafoldumben yaa hakikaten var bişey üstümüzde offf:çok üzgünüm:

selam çok işim var ya buraya uğrayamıyorum bileee(
yaşlar konuşulmuş ben henüz 23 yaşındayım 2010 da 24 olacağım bende yağmnur 2 yaşına gelsin yapıcam hemen en fazla çekeceğim zorluk 3-4 sene olacak aslındaa eşime kalsa hmen yapaczğızdaaa ya ben yaşıma şuan için iki çocuğu yakıştıramıyorum(( ama habersiz gelirse de neden olmasınnn

ya sorma canım nazar mı ne ben bilemedim ama senin gibi aynen çok sinirliyim şuanda ama bir taraftan gülüyorum
doktorumu aradım hemen gel dedi ama gidebilecek miyim bilmiyorum izin alamayabilirim bir bakayım nasıl olacak

selam kızlar...
yeni ve temiz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..
aysu hanım gece hiççççç uyumadı..sabaha kadar ıh ıh diye ağladı durdu..
çok yorgun ve uykusuzum...offfff offffffffff..
herşey zamanında güzel kızlar,..2. bebeği düşünen arkadaşlarıma çok ara vermeden ve yaşınız ilerlemeden düşünün derim..

Beyazmeleğim ne oluyo yahu.Sadaka falan ver bir fakire.Başına gelmedik kalmadı kııı.Şu haftayı bitirseydik hayırlısıyla..

ay sorma yasminim vericem zaten ilk işim o olacak bu ne yaa

başka ne oldu beyazmeleğim sana yaaa ben fransızz kaldım daaaa

canım uzuuun uzun yazmıştım diğer topiğe özetle geçen gün asansörde kaldım, dün Eymen cep telefonumu suya attı, parmağımı incittim şimdi de bu bunlar başlıcaları bir de bunların arasında olan biten ufak tefeklerde var :uhm:

yeni topik hayırlı olsun kafam allak bullak oldu konuyu ordan okudum falan sanırım artık bu tür topikleri onur üyeleri falan açıcak sanırım çünkü temmuz annelerinde de kazen açmış kk aldığı bir karar olsa gerek

hepinize merhaba baş ağrıları başladı bugün çok kötü ağrıyor beyazmelekçim sende bir kurşun falan döktür tatlım yaw nazarlar değidi güzel arkadaşımıza
emzik kullanmamamın rahatlığını anladım bende bu arada ay kayboldu ay yere attı git yıka düşer ağlar uyanır öff ne zor iş be iyiki kullanmımışım hiç 2.cisindede kullanmayı düşünmeyim bari

hıloş aysuya ne oldu dıs mı cıkartıyor

beyazmelek valla sende nazar var kendını bı okuttur bu kadar aksılık bır u-ınsaın ustune gelmezkııı bence zaman kaybetmeden evınde felan bı dua okut

krıkıtos canım eylul hıc almadı ben okadar ugrastımkı kendısı ıkı emıyordu süt gelemyınce sonra pıt dıye atıyordu
cok guluyordum onun o halıne cok ınatcı bı kız ozamandan bellıymıss :))

ayy selam kızlar yarın misafirim var temizlik yaptım başım ağrıyor
bu gece 5 te bi kalktı taa 8 buçuğa kadar uyumadı deli etti beni ya bu kız
zaten uykum vardı geç yattım sabaha karşıda bu kız kalktı uyutmadı bizi sağolsun
topiğimizde hayırlı olsun bu arada temiz temiz iyi olduuu

bu arada 2.çocuğu hala düşünmüyorum allah olmayanlara versin zaten bu 2 taneye bedellmaz:
yazında çalışmaya başlıcam geri mayıs ayında
çok yaramaz oldu ya o masum oturaklı huyu huyuma suyu suyuma:hulya: kız gitti
yerine cadı benimle tartışan bağıran:jeyyar: cırlayan bir cazgır geldi ayyy kötükedihüso
hastalandıktan sonra oldu zaten huy değiştiriyor derlerdi de inanmazdım doğruymuş:bbo:
ama yinede çok tatlı yaaaopuyorumnanaktan

kusura bakmayın arkadaşlar hep gecikmeli cevaplar veriyorum...
remedios doktora gittim kan verdim sonucunu bugün alacaktım fakat gidemedim..inşallah yarın alacağım ...
ıcırcığım sanırım dişten olsa gerek ama ben hala aysuyu bi düzene sokamadım:)))
neyse buna şükür diyelim..
hepinize iyi akşamlar ben kaçtım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…