2008 Kasım Anneleri

sevgili 2008 kasım anneleri
bana kalbiniz kadar emiz bu topici açtığınız için hepinize öpücüklerimi iletir ....

hanımlar hayırıdr yeni topic açılmış bize
baktılar ki bu kadınlar buradan ayrılmayacak
çocukları oldu dana kadar
bari onlara yeni bir sayfa açalım dediler heralde :)))

eylül ben de seni sefmiom zaten :)) gelicem oraya yolucam saçını başını senin gör sen :)))

bu arada yaş soruma herkes cevap vermiş
teşekkür ederim kızlar
hemen hemen yaş ortalaması aynı sayılır
öle içimizde çok büyük yok
sanırım 3 tane çıtırımız var
laviş krikitos ve asorti
atladığım varsa affetsin
ama genl yaş aralığı 28 ve üstü olarak görülüyor
şimdi istitistik verilere dayanarak diyorum ki türkiyenin çocuk doğurma yaşı her geçen gün ilerliyor
ve bundan çıkarılıcak sonuç doğurun kızlar 2. yi de ne olmuş
çocuk da yapın kariyer de :)))

akşam akşam pek geyik muhabbeti yapar oldum kendi kendime
ama ne yapayım kızlar
işten fırsat bulup da giremiyorum buraya
buraya girsem iş yapamıyorum
birinin bişeyleri yapması lazım
o kişi de benim
anca akşamları bölee oturup saatlerce okuyorum sonra da aklımda hiçbişey kalmıyor
bende yaşlandım ben de :)))

lelalim valla ben evde olmama rağmen pek giremiyorum arda bey rahat bırakmıyor akşamları rahat oluyo bi ayyyyyyyyyyyyy kesker alaka ama işe başlamak istiyorummmmmmmm yeni bir iş yeni bir hayat yeni gülecek bi ben lazımmmmmm kendimi sirkelemem lazım yawwsssss

walla sedacım evde olup bebişe bakmak çok güzel keşke ben en azından ilk 3 yılını kızımla beraber paylaşabilseydim ilk eğitimini ona ben verebilseydim ama bazen inan diyorum ki iyiki çalışıyorum da arada işe kaçıp kendimi ve kafamı dinliyorum.
mutlaka çalışan anne olmak çok daha zor ama arada kendini toparlayabiliyorsun en azından.

lelalcim aynen öle tamam onlarla olmak çok güzel ama kendine zaman ayıramıyorsun bakmıyorsun bezmiş gibi oluyorsun çalışınca daha bakımlı güvenli en önemlisi paralı oluyorsun hem onlar için hem bizim için çok önemli herşeyden ötesi ben en çok sigortam için ve bulunduğum koşullardan daha ii olmam için istiyorum cnmcım

ay seda kız gece kuşu nerdesin sen bacım ,rastlaşamıyoruz ,ne yapıyosun haftaya bana ,ben ağır misafirim ,beni gündüz ağırlamak kolaydır da gece zordur biraz ,kırmızı çarşaf takımı isterim ,koynunda yatarım ,korkarım ben haa ona göre ..opuyorumnanaktan

valla anam ben demiştim ben bu veletler büyüynce fazla giremicez die
sen bağa gel hele de gece gece merdivene kırmızı halı döşettiriom birde kırmızı saten aldım looooo seni bekliooom pijama partime

canım ben de bir ablayım ve kardeşimle aramızda 6 yaş fark var , bence çok ideal , ben ablalığımı biliyorum o da kardeşliğini , harika bir ilişkimiz vardır
aralarında 1-2 yaş fark olan arkadaşlarım var , kardeşten beter düşman gibiler , çünkü abla-kardeş ilişkisi yok , ikisi de aynı yaşta gibi ay bilemedim anlatamıyorum ama bence de arada yaş farkı olması gerek , eğer bekleyecek vaktim olsa bende beklemek isterdim ama maalesef en fazla 2 - 3 senem kaldı ikinciyi doğurabilmek için

olur şekerim görüşmeyelim , sanki benden ayrı kalabilirsin de pöf şakkıdı

bu sefer hiçbişi şekercim
geçen sefer döktürmüştün zaten tatlım
sadece elinden bir türk kahvesi içerim canım :)))

kahve mi dedi birisi

haa şimdi oldu işte ,haftaya sendeyim o zaman ,hem pijama hem çiğ köfte partisine..

çiğ köfte daha çok ilgimi çekti sanırım cokacimcoook

günaydın..
hemen kaçıcam bugün dışardayım..
öğleden sonra görüşürüz..
öptüm hepinizi çok yazmayın anacım zor oluyo okuması:)

ha bu arada bende evime geçince yani 2 sene sonra düşünüyom kısmetse 2.yiyerimseniben

gunaydın
neler olmus bır gunde yahu

benı merak etmemıssınız bıle kustum sıze (bu da yenı moda)
dun annemın acıl gıtmesı gereken bır durum oldugundan erkenden eve gıttım
oglusumla ılgılenme sırası bendeydı ve cok yoruldum
annem meger ne kadar cok yoruluyormus

sonra uyuttum kucuk danayı actım bılgısayarı ama o da ne net yok
fatura odenmedı dıye korktum ama aksam esım gelınce baktı kı modem konsolun arasına dusmus ve kablosu kopmus
benı netten koparan kabloya saydım neyse

beyazmelek gecmıs olsun canım
lavıs gecmıs olsun canım

bır yas yalanı bır de kavga cıkarmanız sonucu sutladılar bızı yenı sayfaya
ne guzel sayfa sayıları ılerledıkce sevınıdırık oluyorduk

yaslar konusulmus ben hangı kategorıdeyım bılmem ama 26 yasımı yenı bıtırdım tazecık
30 yasımda ıkıncıyı kucagıma almak ıstıyorum
kısmet hayırlısı bakalım hele su dana sakınlessın bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…