2008 Kasım Anneleri

gunaydın hatunlar
mmfcım halen yapılmadımı kombım zaten bır kombının omru 10 yılmıs sızınkı mıyadını doldurmus ozaman

mınıkcım sabah senı gorup erkek sananlardan bırıde benımmm :))))) bu arada seker benıde ekle resmını bende merak edıyom :))))

face senıde ıcıne alıcak gırdap gıbı ahhh su oyunlar yokmu :)))))

bızımkıde tam ask cocugu cunkı tam 14 şubatta olduuu utangac:

gunaydın hatunlar
mmfcım halen yapılmadımı kombım zaten bır kombının omru 10 yılmıs sızınkı mıyadını doldurmus ozaman

mınıkcım sabah senı gorup erkek sananlardan bırıde benımmm :))))) bu arada seker benıde ekle resmını bende merak edıyom :))))

face senıde ıcıne alıcak gırdap gıbı ahhh su oyunlar yokmu :)))))

bızımkıde tam ask cocugu cunkı tam 14 şubatta olduuu utangac:

yok tatlım 5. kışı bizimkombinin

yok valla henüz bi plan yapmadık cnmcım.buyrun gelin tatlım beraber girelim yeniyıla

ah bak heyecanlandım şimdi ben bir kocişle konuşayım başka bir planı var mı diye gerçi ben yok diye biliyorum ama kaydirigubbakcemile3 çünkü buraya bir saat uzaklıkta termal tesisler var pamukkalede orada bir otel ayarlamıştık iki geceliğine ama yılbaşı olduğu için iki kat fiyat istiyorlar eşim de dedi gitmeyelim evde kutlayalım annemlerde falan perşembe akşamı yaa yılbaşı cuma da tatil cumartesi pazar iki gün daha çalışırız pazar akşamı gideris dedi yani 3 ocak akşamı dedi pazartesi de tatil yaa bizim iki gece kalırız salı sabahı döneriz dedi bana da mantıklı gelmişti ondan sonra bir daha konuşmadık
hatta bir ara dedim İzmir'e gidelim diye o zaman sizi düşünmemiştim de gideriz bir mekana falan gece yarısı döneriz diye planlamıştım oda burda mekan mı kalmadı dedi haklı olarak kaydirigubbakcemile3 yani sadece yemek yemek için falan burda güzel yerler var ee neyse işte uzatmayayım yine orada kaldı olay bir daha da konuşulmadı :uhm:

kaydirigubbakcemile3 halbukı dosu kıllı sapık ve kronun tekı oldugumu soylemıstım ama ınandıramamısım demek kı

canım facede yenıyım
bırseyler yapmaya calısıyorum ama ne yapıyorum bende tam bılmıyorum

Icır'ım günaydın hoşgeldin hediyeniz gelmiş en kısa zamanda fotoları beklioruz
Eylülcüğümle beraber tabi

evet canım su an makınam yok yarın cekıp gonderıcemm :)

kaydirigubbakcemile3 halbukı dosu kıllı sapık ve kronun tekı oldugumu soylemıstım ama ınandıramamısım demek kı

canım facede yenıyım
bırseyler yapmaya calısıyorum ama ne yapıyorum bende tam bılmıyorum

:hulya: bende dedım yasmıne bu erkekse kırmızı donlar havada ucusuyo abowwwww:kedi:

ah bak heyecanlandım şimdi ben bir kocişle konuşayım başka bir planı var mı diye gerçi ben yok diye biliyorum ama kaydirigubbakcemile3 çünkü buraya bir saat uzaklıkta termal tesisler var pamukkalede orada bir otel ayarlamıştık iki geceliğine ama yılbaşı olduğu için iki kat fiyat istiyorlar eşim de dedi gitmeyelim evde kutlayalım annemlerde falan perşembe akşamı yaa yılbaşı cuma da tatil cumartesi pazar iki gün daha çalışırız pazar akşamı gideris dedi yani 3 ocak akşamı dedi pazartesi de tatil yaa bizim iki gece kalırız salı sabahı döneriz dedi bana da mantıklı gelmişti ondan sonra bir daha konuşmadık
hatta bir ara dedim İzmir'e gidelim diye o zaman sizi düşünmemiştim de gideriz bir mekana falan gece yarısı döneriz diye planlamıştım oda burda mekan mı kalmadı dedi haklı olarak kaydirigubbakcemile3 yani sadece yemek yemek için falan burda güzel yerler var ee neyse işte uzatmayayım yine orada kaldı olay bir daha da konuşulmadı :uhm:
tamam kuşum konuşalım eşlerle.buyrun gelin,ayy bendeheyecanlandım.ben de dışarı çıkmak istiyorum ama biz dışarda yemek yerken bile oki burnumuzdan getiriyo hiç durmuyo,derdi sıkıntısı hiç bitmiyo o yüzden evde olmak daha bizim açımızdan.sizde gelirseniz çok güzel olur hihoyyythihoyyyt

Minikcim sabah msn de Icırı ikna etmek için bayağı uğraştım.Vay efendim Kalimero erkekmiş, konuştuklarımız, yazdıklarımız, donlar havada uçuştu falan filan.Zor ikna oldu.Belkim halen inanmıyo:))

kaydirigubbakcemile3 o donlar adamı yolundan eder ben dıyeyım sıze
donları gelen arkadaslar hıc sıftah yaptılar mı acaba

Ben henüz yapmadım doğrusu.Kocamı göremiyorum pek , görsem de kavga ediyorum. Beni kızdırmadığı bigün , elektriklerin olmadığı bir zamanda giymeyi düşünüyorum:)))

Back
X