2008 Kasım Anneleri

ay kızlar anca sakinledim de gelebildim , amma yazmışınız bu arada :(

saphiracım , zeynam çok mercü destek için , zeynam senin "ti" ye hasta oldum , zekiceydi takdir ediyorum vereliniortak

kızlar minadex sormuştu biri bizde uzun bir süre minadex kullandık sonra doktorumuz seven seas'e geçin dedi şimdi seven seas kullanıyoruz minadex daha sıvıydı seven seas daha katı galiba seven seas kullanan var mı acaba

çilekle görüşüyorum tam bilmiyrum ama sanırım bu virüs işine morali bozuluyo
insanın morali bozukkende hiç buraya gelip sohbet edesi gelmiyo herhalde ondan

pazar günü liseden bizim döönemde okuyan arkadaşlarımla buluşucam snaırım bi 40-50 kişi olacak
uzun süredir yüzyüze görüşemediğim arkadaşlarımla ve kankamla biraraya gelicez
ama bunun için uzunca bir yol katetmem gerekiyo:S
fatihe gidicem ortak nokta orası
okuldan kaçıp yada okuldan sonra yada önce girip bişeyler içitğimiz ama asıl amacımızın sigara içmek olduğu mekanımızfda buluşucaz çok mutluyum yaaa inş sorunsuz gidebilirim ve gelebilirim geri:S

bu arada herkese selam.çok kötüyüm çok uykusuzum bütün gece doğru düzgün uyumadı çağan mızıklayıp durdu hasta olcak diye korktum ama iyi uyandı çok şükür.

ay kızlar anca sakinledim de gelebildim , amma yazmışınız bu arada :(

saphiracım , zeynam çok mercü destek için , zeynam senin "ti" ye hasta oldum , zekiceydi takdir ediyorum vereliniortak
inceden dokunmayı severim bende sizi tebrik ederim Şeniz
çilekle görüşüyorum tam bilmiyrum ama sanırım bu virüs işine morali bozuluyo
insanın morali bozukkende hiç buraya gelip sohbet edesi gelmiyo herhalde ondan

pazar günü liseden bizim döönemde okuyan arkadaşlarımla buluşucam snaırım bi 40-50 kişi olacak
uzun süredir yüzyüze görüşemediğim arkadaşlarımla ve kankamla biraraya gelicez
ama bunun için uzunca bir yol katetmem gerekiyo:S
fatihe gidicem ortak nokta orası
okuldan kaçıp yada okuldan sonra yada önce girip bişeyler içitğimiz ama asıl amacımızın sigara içmek olduğu mekanımızfda buluşucaz çok mutluyum yaaa inş sorunsuz gidebilirim ve gelebilirim geri:S
bensiz taaaa fatihe hemide kankagille görüşcen bilemiyorum aramızdaki ilişkiyi enine boyuna düşünme zamanımız geldi sanırım :delphin:

ben de koyayım yaav kıskandım zemuszemus

kıskanç güzel yerimseniben

Back
X