2008 Kasım Anneleri

olsun valla klava:

tum tesısat mı degıscek sımdııı :1shok:

saolun kızlar evet ya fena midem başım çatlıyo gitcem eve az sonra ayakta durmak istemiyorum hatta giderken kocayıda takmayı düşünüyom peşime tek kalmak istemiyorum evde
valla geleyimde okusun cevriye beni bi kesin resimlerimden falan bana naazar değdi bana
ıyyy midem çok bi hoşşş

canım hiç bi hamileliğimde mide bulantısı yaşamadım accık ekime falan olurdu onda da leblebi tuzlu çubuk falan yerdim ne yapılır bilmiyom yani
ama eltimden biliyom doğuma gitti sabah bile kusuyordu ıyyy akannehir

ishalim gece kesildi ama vücudum midem pelte gibi oldu geçer herhalde ya bugünüde atlatayım
ıcırcım üzülme hastalıkdan dün haber yoktu gece 12'de başladı ve sabah ezanlarında sakinledi

hımmm gecmıs olsun ama o mıde bulantısından ara ara bendede oluyor ıkı uc gun suruyor sonra kesılıyor tabı o gunlerde agzıma bır sey koymuyorum tabı kılo verıyorum cokk guzel oluyor :)))

günaydın..

Zeynacım geçmiş olsun cicim..BOL bol su iç su kayıbından ağrıyordur başın.

Mmmf canum senenin tesisata da geçmiş olsun:)))) ee ne olacak şimdi nasıl ısınıyorsunuz.?

estelcim geçmiş olsun sana ve ailene dikkat et canım, hereye olumlu taraflardan bakmaya çalış inşallah çabuk atlatırsın

canımcım valla burada pek bişey bulamamama rağmen heryerde çarık çoraplar var neden olmasınki sizin oralarda o evde giyilen yumuşak ayakkabılardan benim arkadaşımda aldı oğluna onunda doktoru aynı şeyi söyledi hemen bıraktı en iyisi ya ilk adım ayakkabısını da evde giydireceksin çarık çorap bulamadıysan yada ben sana buradan bile gönderirim çorap istersen

bu arada konulara balıklama daldım günaydın demeyi unuttum hepinize günaydın arkadaşlar

ay bugün sık sık giremeyebilirim belki burda hava o kadar kötüki kapkaranlık dün akşamüstünden beri sürekli yağmur yağıyor elektriklerde de bir arıza var bir gidip bir geliyor o yüzden nete de ancak girebildim

şimdi oğlumda geldi babasıyla evdelerdi babasının çarşıda işleri varmış oğlanı bana bırkatı gitti idari birimi talan etmekle meşgul şuan önce müdürümüzün odasına bir daldı ona bişeyler anlattı kendince şimdi sekreterlere gitti onu da kontrol etmem lazım

günaydın kızlar

zeyna geçmiş olsun canım neden olduki acaba, dinlen bir güzel inşallah baş ağrında çabuk geçer

estel sizede çok geçmiş olsun,

mmmf sizinde tesisat sorununuz kolay bir şekilde halledilir inşallah

biz bugün sabah keyfi yaptık oğluşum annesini dinlendirdi:) yeni kahvaltısını yaptırdım evi toplamam lazım

kayınvalidem taburcu oldu bugün, eşim çıkarmaya gitti, ama çarşambaya kadar tedavisi devam edecek, günde iki kez hastaneye gidip gelicek

ben geldım yıne
bankada ısım vardı gıttım baktım erken bıttı gecerken magazalara baktım
dayanamadım yıne ıkı tane cıcı aldım kendıme

bu arada yarına mısafırlerım gelıyor
ne yapacagımı bılmıyorum ve bu aksam da gec gelıcez eve
ben ısten erken cıkıcam kocıste bızı gezmeye goturecek
yarın sabah erkenden kalkıp pratık bırseyler hazırlamam lazım

kızlar dün akşam andina, lelal, elmalı turta ve ben çok spontane bir biçimde buluştuk bir iki saatliğine
işte buluşma fotomuz(elmalı erken kalktığı için fotoğrafda yer alamadı)

günaydın şekerler
zeynacım estelcim geçmiş olsun
kızlar bu patiklerin resmini çekip koysanıza bi bakiiim bugün pazar var gidip aliiim
dün ayakkabı aldım ya evde de giydiriyorum ama birbirine çarpıyo ayakkabı rahatsız oluyo yere düşüyo raaht değil sanırım ben anlayamadım evde de giydirin dio bazıları patikler vs zararlı diolar sizce durum ne?

beyazmeleğim açıköğretimdeyim hayatım 4.sınıf okuyorum canım ben 2 senelik mezunum 3,sınıfı iki senede bitirdim canım bakalım 4,sınıf kaç senede bitecekk:)))
vay kaçaklara bakın siz gizli gizli buluşmuşlar çok tatlısınız bebeklerim:)

denizannem tekrar geçmiş olsun kayınvalidene canım denize kim bakacak şimdi geçmişe yazmış olabilirisn ama bakamadım hayatım ben uamrım tamamen biter hastalığı canımm

saolun kızlar sanırım pis boğazımın kurbanı oldum ama daha iyiyim midem dışınla hala pelte gibi tadı tuzu yok
denizannem geçmiş olsun kayınvalidene denize kim bakacak peki?

buluşan hatunlar tabi hepiniz yakınsınız hemen buluşup kaynaşıveriyonuz biz napalım hııı maşallah hepinize kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…