2008 Kasım Anneleri

ay çok canım sıkılıdı ,çok eski bir arkadaşımla 2 yıldır görüşmiyoduk ,face den buldum ,arkadaşlık

teklifimi kabul etmedi ,bende mesaj attım neden diye ,beni çekemeyen birinin ileri geri laflarından

dolayıymış ,tahmin ettiğim gibi biri değilmişsin dedi bana ,benim görüşebileceğim biri değilsin dedi ,ay o

kadar kötü oldum ki ,bir an kendimden şüphe ettim nasıl bir insanım diye ,işte iftiracı insanlar yüzünden

kendimi sorgular hale geldim ..moralim çok bozuk ..

merhabaa

zeynacım,estelcim geçmiş olsun ikinizede
denizannem kayınvalidene de çok geçmiş olsun

ben çarıklı çorap almadım normal ev ayakkabısı giydiriyorum, ama şu hayvanlılar pandoflar varya onlar çok hoşuma gidiyo onlardan alcam bide

çok yağmur yağıyooooo

beyazmeleğin selamı var hepinize net e giremiyomuş

eylülcüğüm sen de benim hiç tahmin ettiğim gibi bir insan değilmişsin
seninle tanıştığıma pişman oldumzemuszemus

ayol herkes açsın kendi bi tarafına baksın diye bir laf var ya çok doğruymuş
seni kendisi iyice tanımadan başkalarını lafıyla hareket eden bir insandan ne beklersin
esas sen o tarz insanlarla görüşecek insan değilsin

lavişçim ben okuyorum aöf den geçen sene dondurdum bu sene napıcam bilmiyorum 1. sınıfı 2 senede bitirdim:) 3e geçicem ama 1.sınıftan matematik kaldığı için geçemiyorum

eylülcüm niye üzüyorsun kendini tatlım yaa sen kendini bilmiyomusun boşverr takma öyle insanları kafana

Kızlar çok işim vardı bu hafta.Şükürler olsun bitti.

Patiklerden bahsetmişsiniz.Benimki pandif giymiyo.Sadece ayakkabı giydirebiliyoruz.Daha doğrusu kayganam giydiriyor.Ben evde ayak kasları daha iyi gelişsin diye çorap dışında bişi giydirmiyorum.Ama halen yürümedi.Hatta önceden attığı adımlarıda unuttu.13 ay da bitti.Israrla emekliyo(

Selam fistiklar herkez nasil?

Bugün hava öyle sogukki klima isitamadi bizi,bende sömineyi yaktim suanda pismek üzereyiz tombul kediyle ikimiz,cok yadirgadi ama ilk defa atesi görünce.

Eylül bence kafana takma canim,eger seni baskalarinin agziyla sildiyse bi arkadasin inan cok sanslisin
en azindan kalitesini anlamis oldun,birak sana lazim olan biri diilmis anlasilan.

Yasmincim bizimde 14 ayimiz bitiyor ama hala yürümüyor..arada bir biraz gidiyor hepsi o kadar.

simdi dizlerinin üzerinde gidiyor emeklemeyide birakti.cok istiyorum annanesine yürüyerek gitsin diye ama olmuycak galiba.

ayıp olcak ama miktir et gitsin be dangalak mıdır nedir.senin gibi bi insanı bulmuş da bunuyo lmaz:
kız nasıl giremiyor nete,msn i açık deminde yazışıyorduk ama o epeydir cvp yazmıyo.herhalde işi var diye düşündüm ki meşgul de durumu da zaten
ağzını öpeyim remim aynen katılıyorum.kibar insanın hali başka oluyor bak.kibar kibar yorum yapmış herkes ben değilki :kedi:kaydirigubbakcemile3
selam canımcım oohh şömine keyfiii bende istiyommmm bana neee

sağolun kızlar ya ,hala face den mesaj atıp duruyo ,tahrik ediyo beni bende cevap veriyorum dayanamıyorum ,ay sonunda hakaret edicem yaa ,iyice sinirimi bozdu.

yasminciğim bu senin kaderin hayatındaki bütün erkekler zor eşin anıl patronunkaydirigubbakcemile

Ya sorma tontişim.Ya koca düzelse bebe başlıyo, evde herşey yolunda gitse patron hırlıyo.Bugün kafayı yiyecektim.İş yetiştirmeye çalışıyorum, patron da titiz.Tutturdu dolaplarınızın içindekileri düzenleyin, içlerini temizlikçi silsin.Eve gidiyom kocam, buraya geliyom patron cır cır konuşuyo.Hiç zamanın var mı diyen yok.Anılım umarım bunlar gibi olmaz.Anıl 5-6 adım atıyodu.Düştü herhalde.Şimdi o işi bıraktı((

Peki o senin görüşebileceğin biri miymiş????

Haspam lafa bak beri gel , ayıp be başkasına inanıp kendi kararlarını vermekten aciz bir insanmış gülüm , sen niye moralini bozup bide üstüne kendini sorguluyorsun onu anlamadım??

İnsan etrafını kendi gibi görürmüş , kendi bi nane değilmiş demek ki klava:klava:

sağolun kızlar ya ,hala face den mesaj atıp duruyo ,tahrik ediyo beni bende cevap veriyorum dayanamıyorum ,ay sonunda hakaret edicem yaa ,iyice sinirimi bozdu.

Eylül en iyi tepki tepkisizliktir.Bence onu ciddiye almadığını hissettir.Senin önemsediğini hissedikçe dozunu artırır.Devam ettikçe pişman olacağın şeyleri söyleme olasılığın da çok yüksek.İlerde bişekilde karşılaştığınızda bırak o senin yüzüne bakamasın.O çirkefkeşsin, sen hanımlığını koru.Arkadaşlığını iptal et ve bebeğinle oyna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…