2008 Kasım Anneleri

laviş bu altı lastikli olanlardan mı aldığın ben tereddüt etmiştim onları almakta buarada
bak kaynana kayınvalideyiz gel gurup kuralım yetenek sizsinize katılalım anam

aaaaaaa madem öyle beni de konuşturtcanız en sonunda yafuuu
ben 8 yaşımdan itibaren izmir devlet senfoni orkestrası korosundaydım.yaklaşık 10 sene batı müziği ve şan eğitimi aldım.artık hiç alakam kalmadı ama şarkı söylemeyi ve konserlerimi çok özlüyorum bazen bende.çok güzel günlerdi

bornova bize 15-20 dk lık mesafede cnm

ozamannnnnnnnnnn bende açılıyorum
8 sene profesyonel basketbol oynadım A takımı galatasaray fenarbaheçe beşiktaşla karşı karşıya geldik
inanılmaz süper günlerdi müzik olarakta okul hayatım boyunca hep bu yönümle ön plandaydım ve sahnelerdeydim profesyonel sazlı sözlü çok güzel bi gurubum vardı ilerletiyorduk geç saatlere kadar çalışıyorduk iş profesyonelleşmeye başlayınca annem engeli koydu önüme ama hala içimde uktedir hatta geçen ablam dalga geçiyo benle seda yetenek sizsinize katılan yaşlılar var ya onlarda senin gibi içinde ukte kalanloardan sende ileride katılırsın kesin die

e o zaman 2008 kasım annelerinin yeteneklerini ortaya çıkaralım.ortak yetenekleri grup yapalım.yetenek sizsine katılalım.nerden geliyorsunuz diye sorduklarında kk dan deriz :roflol:

yeteneklerden bahsedilmiş bende dökülüyorum o zaman ;

12 yıl profösyonel voleybol oynadım ,galatasaray-enka-netaş-eczacıbaşı takımlarında ..8 yaşında küçük takımla başlayıp ,yıldız ,gençler ve A takımında oynadım 3 şampiyonluk yaşadım takımlarımda ,beach voley turnuvalarımdan madalyalarım var ,
ayrıca profosyonel yüzücüyüm 7 yıl yüzdüm dalış eğitimi aldım ,
iş hayatım dolayısıyla sık sık yurt dışına çıktım ve bir takım kurumlardan sertifikalarım var..
bitmedi sesim de güzeldir ama o konuda eğitimi filan yok ,kendi çapimda :))
biz süpermiyiz neyiz ...

ay ben okiyle ilgileniyordum...sizde bu arada gitmişsiniz ama :gitme: yalnız bencede kk yıkılıyoooooooo...maşallah maşallah eylülüm senin tipinde voleybolcu olduğun yazıyor zaten yerimseniben

Ayy kızlar süpersiniz valla maşallah hepinize bitek yeteneksiz benim herhalde burda( Ne ses var ne nefes.Nede sporda derecelerim.Ama ilk okula giderken Burhan Çaçanın kilibinde oynamıştım p sayılır mı:)))

Günaydın kızlar sabah erken kalktım güya yazılıları okuyup e-okula geçireyim bi işim kalmasın dedim.

Sonra canım çay istedi sallama yapayım derken kupadaki kaynar su elime döküldü.Sağ baş ve işaret parmağım yandı.Silverdin sürdümde rahatladı.Ama yazılılar da kaldı.Bari fotoları pc ye atayım dedim.İnşallah yüklerim Krikoscuğumun hediyesini de.ceren bırakırsa.

melisa saüol canım iyi dileklerin içinnn
dark sırf sen istedin diye katılıyorum ymekteyize yalnız beğenmezlerse yemeklerimi hepsini tek tek yolarım yavrumm:)
ahahahha yolla canım ben indirrim hepsini mideyecokacimcoook

darkcım valla bendde çok üzülürüm yaaa
ama sen bu kadar panikledin yoksaaa senmi yolladın bana zemuszemus
Yarın görürsün belki o salak benimdir:gitme::gitme:hüüüüüüüüüüü sınıf sınıf:sinifsinif:

ayy nası çorap kuu onnar anlamadım.
seda o çoraplarla yağmur çok rahat ediyor sürekli ayağında bizimki 21 numara canım lcwden aldım ben pazardan aldıklarımla o kadar rahat edemiyor kuzummm
saphiş kız benimde amcamlar var izmirde bornovadaaaa:)
Ya bende aldım lcw den ama hiç rahat edemedi.Ayağından kayıp duruyor.Giydirmiyorum.
Normal pandiflerde hepsi çıkıyor ayağından.ben mecbur normal ayakkabısını giydiriyorum.

maşallah

maşallahhhhh

ayy sana da maşallahh

Ayy kızlar süpersiniz valla maşallah hepinize bitek yeteneksiz benim herhalde burda( Ne ses var ne nefes.Nede sporda derecelerim.Ama ilk okula giderken Burhan Çaçanın kilibinde oynamıştım p sayılır mı:)))
Kuzum seninde iyi kötü bi klibin var işte kaydirigubbakcemile3

Ama ben ne müzikle ne sporla ne de kliple hiç uğraşamadım:sinifsinif:

Kızlar bari sizi ben ünlü yapayım:jeyyar: Bi işe yaramış olurum.ahahahahahahahah

Verim saphişçim nedemek bi imzdan ne çıkar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…