günaydın hatunlar, gününüz güneşli tatiliniz ateşli geçsin :roflol:
ben ise soğuk odamda yapayalnız takılıyorum işte, güya uyandım ve işe geldim ama hala uyuyor gibi hissediyorum kendimi -tatlicadiarzu-
bakıyorum dün gece yetenek sizsiniz burada yapılmış kaydirigubbakcemile3 herkes incilerini birer birer dökmüş meydana hepinizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim :lepi:
amatörce oynadığımız oyunların dışında sporla uzaktan yakından alakam olmadı
yine aynı şekilde okulumuzda kurulan amatör koroların dışında müzikle de uzaktan yakından alakam olmadı
ben hayatımı oyunculuğa adadım zemuszemus
10 yaşına kadar amatör,neredeyse tüm tiyatro faaliyetlerinde rol aldım hemi de başrol zemuszemus
10 yaşında burada bir özel tiyatro okuluna başladım iki sene profesyonel tiyatro eğitimi aldım herşey çok güzel gidiyordu çok başarılıydım, öğretmenlerim benden çok memnundu bunu her fırsatta dile getirirlerdi Gülbin sakın, ne olursa olsun tiyatroyu bırakma derlerdi ki benim de öyle bir niyetim de yoktu ama felek bir kez daha tokatını vurdu, babamın tayini çıktı Bitlis'in bir ilçesine
doğal olarak profesyonel tiyatro hayatım orada son buldu mafoldumben
Ahlat'ta da tiyatroya devam ettim tabi, arkadaşlarımdan gruplar kurardım, öğretmenlerimden yardım alırdım vs... iki sene sonra bir oyun çıkardık ingilizce öğretmenimin yardımıyla çok katılan oldu Ahlat'ta bir çığır açtık resmen çünkü oyun farklı skeçlerden oluşuyordu ve bu skeçlerin yüzde 80'i ingilizce idi belki kimse dilimizi anlamadı ama inanılmaz zevk aldı herkes, bu oyunda iki skeç te benim eserimdi yani ben yazmıştım bir tanesini buradaki tiyatro okulumdaki bir öğretmenim yazıyordu benimle paylaşırdı hep fikir alırdı falan, okuldan ayrılacağım zaman yarım halde bana hediye etti bunu senin tamamlamanı istiyorum dedi sen tamamla ve sahneye koy dedi kendisiyle birkez daha haberleşemedik ama öğretmenimin dileğini yerine getirdim oyununu tamamladım ve sahneledim hem de Türkiye'nin taa bir ucunda senağlama Ahlat'ta herkes uzunca bir zaman bizi konuştu beni yolda görenler tiyatrocu kız diye çağırırdı,orada meslke yüksek okulunda okuyan abiler ertesi eve geldiler tebrik etmeye, vesikalık foto çektirdiğim fotoğrafçı fotomu büyütüp vitrinin camlarına koydu çeşit çeşit tiyatrocu kız diye
sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi'ni kazandım tiyatral faaliyetlerde yine hızlandım hatta hocamızın sınıfta anlatmamız için verdiği konuyu grubumuzla dramatizasyon yöntemiyle sunduk sınıfta mini çaplı bir tiyatro yaptık. bölümümüzde hatta fakültemizde duymayan kalmadı ve o dersten elbette 100ile geçtik kaydirigubbakcemile2
orada da tiyatro kulüpleri falan vardı oralardan davet aldım sende bizim gruba katıl bu işi profesyonelleştirelim diye ah ah işte o zamanda odun bir sevgilim vardı ve ona aşık saf salak bir kız
klava:izin vermedi yok olmaz benim sevgilimi öyle sahnelerde falan kimse izleyemez dedi bende tmm dedim ondan sonrası malum işte buralardayım sahneler bensiz kaldı :gitme:
işte benimde yetenek ve sanat hayatım böyle gelişti daha doğrusu gelişemedi kaydirigubbakcemile3şaka bir yana sinema ve tiyatro benim için her zaman bir tutku olmuştur ama ilerletemedim işte
bir de dans etmeyi çok severim, profesyonel dansçı olmayı da hep istemişimdir ilkokul 4 yada 5. sınıftaydım sanırım babam dans okuluna yazdırmıştı beni burada ama sadece yaz okuluydu kıışın devam etmiyordu o yüzden ilerlemiyordu zaten ondan bir sene sonraydı işte tiyatroya başladım