2008 Kasım Anneleri

bizde su çiçeği asşısını 25 inde olcaz ama ne kadar bilmiyom konturolle beraber yaptırcaz doktorunda

şimdi size hafta sonu neler yaşadığımı anlatıyım merti anneme bıraktık kocişimle ev bakıyoz yanımızdada emlakçı var asansöre bindik binmemizle inmemiz bir oldu meğersem asansör bozukmuş bastık düğmeye hoopppp 1 kat aşağıya düştük asansörle ama ne düşmek içimdekiler yer değiştirdi nerdeyse 45 dakka kaldık bide asansörle nasıl korkuyorum bir yandan bebeğime bişey oldu mu ?acaba korkusu ya bişey olursa korkusu aklımda mert çıkamamışız ordan offffff ne zordu anlatamam akşam oldu merti aldık annemden eve gitçez merti koltuğuna oturttu babası bende arkaya geççem mertin yanına ama eşyalar vardı düzeltiyim derken yiğit bi hareket etti bindim sanmış koskoca arabanın tekerleği ayağımın üzerinden geçti ama kırıldı zannettim haa valla insan saniyeler içinde neler neler düşünüyormuş ayağım kırılırsa mertte nasıl bakarım naparım dedim hemen annelik zor walla hemen aklına yawruların geliyor allahtan ikisinide kazasız belasız atlattık o sabahta çok kötü bir rüya görmüştüm rüyamda çığlık çığlığa ağlıyordum eşim uyandırdı meğer bayadır ağlıyomuşum göz yaşlarınla ama uyandıramamış bir türlü inşallah rüya bu kadarla kalır başımıza daha kötüleri gelmez

geçmiş olsun krikitoscum yaa...
nedir bu kasım annelerinin asansörlerden çektiği:(
çitosum bizde eşimle nezaman dışarı çıkacak olsak kaan aynısı..
yıkıyo ortalığı ve gelince ben bile zor susturuyorum..

çitoscum eylul dogdu dogalı bız hıc bır yere yanlız gıtmedık
eylül hıc yabancılamıyor aglamıyor gorumcem baktı bır gun ben ıse gelmıstım arefe gunu cok tedırgın olmus aglarsa ne yaparım dıye kırk kere aradım ama eylul gayet rahat bır sekılde davranmıs :)

Batu da öyleydi canım.Daha önce anneannesiyle de kalmıştı bir iki kere.Ama bu safer ne oldu anlamadım doğduğundan beri hiç böyle ağlamamıştı.çok üzüldüm..

bizde su çiçeği asşısını 25 inde olcaz ama ne kadar bilmiyom konturolle beraber yaptırcaz doktorunda

şimdi size hafta sonu neler yaşadığımı anlatıyım merti anneme bıraktık kocişimle ev bakıyoz yanımızdada emlakçı var asansöre bindik binmemizle inmemiz bir oldu meğersem asansör bozukmuş bastık düğmeye hoopppp 1 kat aşağıya düştük asansörle ama ne düşmek içimdekiler yer değiştirdi nerdeyse 45 dakka kaldık bide asansörle nasıl korkuyorum bir yandan bebeğime bişey oldu mu ?acaba korkusu ya bişey olursa korkusu aklımda mert çıkamamışız ordan offffff ne zordu anlatamam akşam oldu merti aldık annemden eve gitçez merti koltuğuna oturttu babası bende arkaya geççem mertin yanına ama eşyalar vardı düzeltiyim derken yiğit bi hareket etti bindim sanmış koskoca arabanın tekerleği ayağımın üzerinden geçti ama kırıldı zannettim haa valla insan saniyeler içinde neler neler düşünüyormuş ayağım kırılırsa mertte nasıl bakarım naparım dedim hemen annelik zor walla hemen aklına yawruların geliyor allahtan ikisinide kazasız belasız atlattık o sabahta çok kötü bir rüya görmüştüm rüyamda çığlık çığlığa ağlıyordum eşim uyandırdı meğer bayadır ağlıyomuşum göz yaşlarınla ama uyandıramamış bir türlü inşallah rüya bu kadarla kalır başımıza daha kötüleri gelmez

geçmiş olsun canımcım.Baya bi badire atlatmışsınız.Allah korumuş yavrunu da seni de..

krikitos canım ikisini de kazasız belasız atlamışsın canım benim
fakir sevindir canım ya tekrar geçmiş olsunnn
yağmur da çok yabancılıyor ya babannesiyle duruyorda anneannesiyle zar zor bizde çıktık bikaç kez dışarı ama çok problem olmaddıııı

Lavişcim biz canon almıştık 3 sene önce.Çok memnunmuyum hayır.Çok hoşuma gitmeyen bir makina.Kardeşimin fuji makinası var ve benim ç.ok hoşuma gidiyor..

kızlar ben daha bir yaş aşısını bile yaptırmadım taşınmaydı vs bi türlü gidemedim f.zadeye taşındığım için çapa ana sağlık bana çk yakın özel doktora gitmicem artık çapaya gidicem yerlerini kontrole gittim geçen gün tertemizdi onun dıuşında bu bir yaş aşısından sonra olan aşılar ne neler yapılıo bi anlatsanıza kızlar

Bir yaş aşılarını yaptırmadın mı sedacım.Ben mi yanlış analadım yoksa..1.YAŞDA.Pnömokok ve kkk aşısı var canımcım..Yptırmadıysan hemen yaptır.Hadi pnömokok önceden oldu ama kkk ilk kez olacak ve çok önemli.Su çiçeği de özel aşı zaten isteğe bağlı.13-15.aylarda yaptırabilirsin..

çok geçmiş olsun canımm..
gerçektende analık çok zor..ben her zaman diyom..anne olunca anladım diyeekaydirigubbakcemile3

dün patatesli börek yaptım ,kek yaptım ,muhallebili kadayıf yaptım ,birde naneli ev yapımı limonata ,
lelali bekledim gelmedi ,aramadı da ..bende kankimi çağırdım ,yedik içtik sonra eşlerimiz ve çocuklrla çıktık ,gezmeye gittik ,alışveriş yaptık ,kendime ve evime ciciler aldım ..

canım lelalin annesi çok hastalanmış , ondan iptal oldu çatalca gezisi , herhalde arayamadı da çünkü annesine baktı tatlım.. keşke beni çağıraydın gelir yerdim ben :)

krikitoscum çok geçmiş olsun canım, aman dikkat et, ayrıcada bir çocuğu yada bir fakiri falan sevindir,

sedacım biz yaptırdık hemen yaşında çünkü özellikle aşı olmadan kızamık geçirmesinden korktum, su çiçeğinide bu ayın 28inde yaptıracaz, çapaya anaokulunda staj yapan öğrencilerin denetimine gidiyordum bir ara ama klinikleri bilmiyorum, ortam müsaitse götür tabiii

eylülcüm eline sağlık canım, lelali bende merak etmiştim ve özledim arkadaşımın sohbetini, eskisi gibi katılamıyor artık:(

azocum sana hediye başlığında, andinacım sanada aktivite başlığında bişiiler yazdım gördünüzmü?

Back
X