2008 Kasım Anneleri

gülizim tabi yılbaşı için ya :D bana bakarmsınız yalnız :Dyok anam yok bende kafa kalmadı.e 4.5 yatıp 8 de kalkmamın da etkisi .bide nezleyim de gribime doğru yol alıyorum :S ay az öncede Duru Okyanus kafasını sehpaya vurdu alnı morarıyor buzda koydurtmuyor.zaten alnındaki morlardan hiç kurtulamıyoruz.gülizim ben bi düşüneyim yazarım yine burdan sana.şimdi Duruya kahvaltı ettiricem.ayy sanki ben vurdum başımı yaaa,başıma ağrı girdi :S

gülizim tabi yılbaşı için ya :D bana bakarmsınız yalnız :Dyok anam yok bende kafa kalmadı.e 4.5 yatıp 8 de kalkmamın da etkisi .bide nezleyim de gribime doğru yol alıyorum :S ay az öncede Duru Okyanus kafasını sehpaya vurdu alnı morarıyor buzda koydurtmuyor.zaten alnındaki morlardan hiç kurtulamıyoruz.gülizim ben bi düşüneyim yazarım yine burdan sana.şimdi Duruya kahvaltı ettiricem.ayy sanki ben vurdum başımı yaaa,başıma ağrı girdi :S

Canım geçmiş olsun.Aynı durum bizde de var.Olağan bunlar, düzelir canım.Valla ben alıştım.Dün de kamyonun üzerine düşmüş.Dudağı ile burnu arası çizilmiş derinden.Kanamış falan.Akşamda gitti tv sehbasına çarptı alnını.Bu dönemi böyle geçirecez..Üzülme..

tünaydın kızlar geçmişe çok bakalmadım ama lelalcim anneciğine geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin
meleğim seninde telefonun hayırlı olsun cicim kulağında paralansın:)))

kızlar oğlumun totosu çok fena pişik oldu yaa ilk defa böyle oluyo bepanten kullanıyorum tahriş olmasın diye niveanın pişik kremini sürüyorum yok daha kötüye gidiyo
alt değiştirmek işkence oldu çocuğa
yavrum yaa nasıl ağlıyo anlatamam
ne yapsam bilemedim valla çok çaresiz kaldık
1.5 haftadır falan muhallebisini keçi sütüyle yapıyorum ama 2 gündür böyle acaba ondanmı diyorum
ne biliim öyle aklıma geldi işte
ama keçi sütü alerji yapmaz benim bildiğim yaa
onun dışında pek değişiklik yapmadık öğünlerimizde ama

canım keçi sütü ters reaksiyon yapıyormuş doktorumuz öyle söyledi , daha geçen hafta aradım doktoru batunun inek sütü alerjisi var , keçi sütü veriyim mi dedim , kesinlikle hayır dedi , keçi sütü ters reaksiyon yapar daha zararlı dedi gülüm.. belki pişik de yapıyordur bilemiyorum..

evet yasmincim çok düşüyorlar,tam alıştım artık çok üzülmicem,çocuk bu,düşe kalka büyücek diyorum,sonra düşünce bakıyorumki alışamamışım.sağol canım

canım keçi sütü ters reaksiyon yapıyormuş doktorumuz öyle söyledi , daha geçen hafta aradım doktoru batunun inek sütü alerjisi var , keçi sütü veriyim mi dedim , kesinlikle hayır dedi , keçi sütü ters reaksiyon yapar daha zararlı dedi gülüm.. belki pişik de yapıyordur bilemiyorum..

[Bsağolun kızlar
andinacım bunu hiç bilmiyordum ve duymamıştım sağol paylaştığın için
bende bırakayım bari doktora gidince sorarım bende ondanmı oldu diye
yaa işte anne sütüne en yakın diye ondan aldım bende
[/B]

[Bsağolun kızlar
andinacım bunu hiç bilmiyordum ve duymamıştım sağol paylaştığın için
bende bırakayım bari doktora gidince sorarım bende ondanmı oldu diye
yaa işte anne sütüne en yakın diye ondan aldım bende
[/B]

tatlım anne sütüne en yakın olanı eşşek sütü , ama daha ticarete dökülmedi iş :)) duyan okuyan olursa eşşek sütü anne sütüyle hemen hemen aynıymış , belki bunu da çıkarırlar yakında kaydirigubbakcemile3

tatlım anne sütüne en yakın olanı eşşek sütü , ama daha ticarete dökülmedi iş :)) duyan okuyan olursa eşşek sütü anne sütüyle hemen hemen aynıymış , belki bunu da çıkarırlar yakında kaydirigubbakcemile3

yok yavrum ben almiim zten yeterince anne sütüemdi benim oğlumlaelaelaelaelae

merhabalar
LELAL GEÇMıŞ OLSUN CANIM ANNENE
beyazmelekcım gule gule kullan telefonunu

gulızcım yılbasında ne guzle aılecek kalabalık olcaksınız bız yanlızız esımle beraber evde oluruz herhalde bakalım amcalara gıtmezsekk

mmfcım cok cok gecmıs olsun dıs donemınde ve antıbıyotık kullanıyorsa oluyordur ayy canım benım nasıl acıyordur sımdııı

zeynacım sızde peteklerınıze baktırıverın ıncallah mmfgılınkı gıbı bır sorun degıldır sadece hava vardır

eylül bugun bıraz daha ıyı ama nefes alamıyor ne yapıcam bılıyorum serum fızyoljıgıde hıc sevmıyor ıskence gıbı gelıyor cocucugma

gülizcim ben tavuk tercih edenlerdenim biz hindiyi sevmiyoruz çünkü.sizin zevkinize kalmış.ille görsellik çok önemli dersen dolmasını yap ama servisi zor olur kalabalıkta.limon suyu ve tuzla(mümkünse kaya tuzu) ovulmuş tavuğunu fırında pişir cnm.veya haşlanmış tavuğun üstüne salça,yoğurt,yağ.biraz su ile sos yapıp sür.ama çok koyu olmasın sos kötü olur o zaman.

yanında tabiki pilav.kestaneli iç pilav yılbaşı pilavıdır ama tercih senin ister sadece ister sebzeli ister şehriyeli yap.tavuğunu haşlarsan suyunu da kullanırsın.

önden çorba düşünüyorsan eğer kalırsa tavuk suyundan çorba yapabilirsin.un ve yoğurdu çırpıp bi terbiye sosu oluşturabilirsin.şehriyeli tavuk çorbası için çok güzel oluyor.ya da tavuk suyuna sebze çorbası yapabilrisin.tavuk suyu kullanmazsan kremalı patates,kremalı domates vs.. çorba yapabilrsin.

peynirli veya istediğin bir içle sigara veya muska böreği ara sıcak olarak güzel.musaka böreğini şahsen 3 katlı olarak ve kıymalı patlıcanlı olarak severim ;)

zeytinyağlı olarak da sarma,dolma,barbunya,taze fasulye,enginar,kereviz den birini ya da daha fazlasını seçip yapabilirsin.

meze de havuç ezme,patlıcan ezme,rus veya italyan salatası,kereviz salatası,acılı ezme,patlıcan salatası,pancar turşusu,börülce salatası,haydari,kuru cacık,marul salatası,fava vs... bunlardan istediklerini seçip yapabilirsin

tatlı da meyve salatası,balla/şantiyle/dondurmayla/sosla servis edebilirsin veya kaymaklı cevizli kabak tatlısı yapabilirsin veya hazır bi yılbaşı pastası siparişi ver gitsin :))

canım bunlar geldi aklıma hadi kolay gelsin şimdiden :)

ana yemek tavuk istemiyorsan fırında pişirilmeye uygun bir balık yapabilirsin ya da et istiyorsan biftek sarma,kaşarlı filan yapabilirsin,hasan paşa köfte yapabilirsin.

günaydın ,anca işleri toparladım ,şu sabah işleri beni öldürecek yaa,her sabah aynı terane ,

lelalcim anneciğine geçmiş olsun canım ,dikkat etsin kendine ..

mmmf cim pişik olasılığı başgöstermeye başladığı anda bepanthen ,trosyd ikilisini birlikte kullanıp daha sonra uni baby pişik kremi kullanıyorum ,başlamadan geçiyor canım ama her çocuğa yarayan başkasına yaramayabilir ,yinede bir dene canım..

remimi buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var ama bu menüyü ben gülize çıkarttım.benimki henüz belli değil.beyazmeleğimden pazar günü gelecek olan habere göre bi menü oluşturucam ama benimkide buna benzer heralde :)

Back
X