2008 Kasım Anneleri

selam kızlar..
sabahtan beri dışarıdaydım şimdi geldim.
çok yorgunum ve bir an önce akşam olsada eve gidip yatsam:(

lelalcim annene çok geçmiş olsun cnm.
maytabım oğluşunada çok geçmiş olsun cnm.
bak ben doğduğundan beri her altı kızardığında bu kremi kullanıyorum.eşimin yengesi almanya dan getirmişti.
buradada satılıyo.
içinde çinko olduğu içinde çok etkili..
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/22/2491.jpg
aklımda kalanlar:

beyazmeleğim telefonun hayırlı olsun.bu sefer dikkat et oğlun ıslatmasın:)

miniğim daha iyi olmana sevindim cnm.

noluyo orda bakim safiş hazırlıyo andişle remoda yemek için plan yapıyo gibi geldi:)

mmmfcm geçmiş olsun memoya kıyamam sarı kafama ben yaa yavrum benim arkadaşların önerdiklerini kullan bakalım inşallah bir faydası olur biz bu zamana kadar öyle ileri düzeyde bir pişik olmadık o yüzden bilemiyor ama biraz böyle kızarır gibi olmuştu o zaman doktorumuz antibiyotiktendir demişti ki o sırada antibiyotik alıyordu bir süre ıslak mendille silme bir pamuğu yada yumuşak bir bezi ıslat kullan sonrada iyice kurula öyle kapat demişti ben de birkaç gün öyle yaptım kullanmadım geçti

azocum evet artık tepelere koyuyorum telefonumu kaydirigubbakcemile3

gülizcim ben tavuk tercih edenlerdenim biz hindiyi sevmiyoruz çünkü.sizin zevkinize kalmış.ille görsellik çok önemli dersen dolmasını yap ama servisi zor olur kalabalıkta.limon suyu ve tuzla(mümkünse kaya tuzu) ovulmuş tavuğunu fırında pişir cnm.veya haşlanmış tavuğun üstüne salça,yoğurt,yağ.biraz su ile sos yapıp sür.ama çok koyu olmasın sos kötü olur o zaman.

yanında tabiki pilav.kestaneli iç pilav yılbaşı pilavıdır ama tercih senin ister sadece ister sebzeli ister şehriyeli yap.tavuğunu haşlarsan suyunu da kullanırsın.

önden çorba düşünüyorsan eğer kalırsa tavuk suyundan çorba yapabilirsin.un ve yoğurdu çırpıp bi terbiye sosu oluşturabilirsin.şehriyeli tavuk çorbası için çok güzel oluyor.ya da tavuk suyuna sebze çorbası yapabilrisin.tavuk suyu kullanmazsan kremalı patates,kremalı domates vs.. çorba yapabilrsin.

peynirli veya istediğin bir içle sigara veya muska böreği ara sıcak olarak güzel.musaka böreğini şahsen 3 katlı olarak ve kıymalı patlıcanlı olarak severim ;)

zeytinyağlı olarak da sarma,dolma,barbunya,taze fasulye,enginar,kereviz den birini ya da daha fazlasını seçip yapabilirsin.

meze de havuç ezme,patlıcan ezme,rus veya italyan salatası,kereviz salatası,acılı ezme,patlıcan salatası,pancar turşusu,börülce salatası,haydari,kuru cacık,marul salatası,fava vs... bunlardan istediklerini seçip yapabilirsin

tatlı da meyve salatası,balla/şantiyle/dondurmayla/sosla servis edebilirsin veya kaymaklı cevizli kabak tatlısı yapabilirsin veya hazır bi yılbaşı pastası siparişi ver gitsin :))

canım bunlar geldi aklıma hadi kolay gelsin şimdiden :)

ana yemek tavuk istemiyorsan fırında pişirilmeye uygun bir balık yapabilirsin ya da et istiyorsan biftek sarma,kaşarlı filan yapabilirsin,hasan paşa köfte yapabilirsin.

yani safiş bu menüyü duyduktan sonra benim kuzenleri bir yere postalamam gerektiğine kannat getirdim bir de yazmışın ya beyazmeleğim gelirse düşünücem bunlardan birilerini yapıcam diye oy oy oy cokacimcoook

safişş ben de yılbaşında sendeyim beni de ekleyin
ay daha öğle yemeği yemedim kurt gibi karnım acıktı
bir bakayım dedim safişin menüsünü gördüm of off yani :)

kızlar hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
az evvel konuştum annemle herşey gayet iyimiş
o iyi olunca ben de iyi oldum resmen
hafta sonunu bir daha yaşamak istemiyorum desem yeridir kızlar

biraz önce baktım kocamın arabası kapıda ,buralarda sandım aradım işyerindeyim dedi ,araba kapıda dedim ,sana bıraktım dedi anahtar mutfakta masada ... arkadaşıyla gitmiş sabah ,ben dün akşam arkadaşlarla alışverişe gidicem ama gelip beni almaları çok ters olur ,nasıl yapsakki diye öyle bi sormuştum canım kocamda arabayı bırakmış ,kızları aradım birazdan çıkıcam bende ,hafta sonu aldım bişeyler ama bir çanta görmüştüm yanımda yeterince para yoktu alamamıştım ,şimdi onu da alıcam :))

biraz önce baktım kocamın arabası kapıda ,buralarda sandım aradım işyerindeyim dedi ,araba kapıda dedim ,sana bıraktım dedi anahtar mutfakta masada ... arkadaşıyla gitmiş sabah ,ben dün akşam arkadaşlarla alışverişe gidicem ama gelip beni almaları çok ters olur ,nasıl yapsakki diye öyle bi sormuştum canım kocamda arabayı bırakmış ,kızları aradım birazdan çıkıcam bende ,hafta sonu aldım bişeyler ama bir çanta görmüştüm yanımda yeterince para yoktu alamamıştım ,şimdi onu da alıcam :))

ohhhh valla benimyerimede gez cicim
benim kocada bugün sattı güller gibi arabayı ahhh ahh ben bu adama ne diyim bilmiyom ama hayırlısı tabii diicek bişi yok
hemen bulmuş bi külüstür ::(((((
link verdi baktım fena diil ama tutmaz onun yerini attan inip eşşeğe binmiş gibi olduk

bende gittim trosyd aldım eczaneden şunun altına bakayımda hemen süreyim

valla beyazmeleğim ben şahidim önce saphiraya söz verdin yılbaşı gecesi için , kuzenlerini satman lazım bence :)

dimi ama sözümü tutmam gerek hepinizin yerine gidip hepinizin yerine yemem gerek kaydirigubbakcemile3

safişş ben de yılbaşında sendeyim beni de ekleyin
ay daha öğle yemeği yemedim kurt gibi karnım acıktı
bir bakayım dedim safişin menüsünü gördüm of off yani :)

kızlar hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
az evvel konuştum annemle herşey gayet iyimiş
o iyi olunca ben de iyi oldum resmen
hafta sonunu bir daha yaşamak istemiyorum desem yeridir kızlar

oh çok şükür çok sevindim canım allah bir daha yaşatmasın

ohh valla süper yaa olaya bak sen bunun üzerine kocişi bir ödüllendir şekerim akşama zemuszemus

ohhhh valla benimyerimede gez cicim
benim kocada bugün sattı güller gibi arabayı ahhh ahh ben bu adama ne diyim bilmiyom ama hayırlısı tabii diicek bişi yok
hemen bulmuş bi külüstür ::(((((
link verdi baktım fena diil ama tutmaz onun yerini attan inip eşşeğe binmiş gibi olduk

bende gittim trosyd aldım eczaneden şunun altına bakayımda hemen süreyim

iyi yapmışsın canım
bu arada arabayı satışınız ve yeni arabayı alışınız hayırlı olsun

SAPHİŞ YA BENDE SİZE GELEBÜLÜR MÜYÜM:)))
beyazmelek bence de sat sen sizin kuzenleri,saphiram çok cana yakın birine benziyor pişman olmazsın bencee:)
sokaki eylül sende güle güel kullan çantanıkaydirigubbakcemile3

SAPHİŞ YA BENDE SİZE GELEBÜLÜR MÜYÜM:)))
beyazmelek bence de sat sen sizin kuzenleri,saphiram çok cana yakın birine benziyor pişman olmazsın bencee:)
sokaki eylül sende güle güel kullan çantanıkaydirigubbakcemile3

öyledir safişim cana yakındır egeliler buluşmasında da çok sıcaktı opuyorumnanaktan

ah ah kuzenler burada yaşıyor olsa çoktan satarım da burada değiller işte ondan hayır diyemiyorum neyse bakalım daha belli değil gelecekleri belkim gelmezler:lepi:

ben kaçar kızlar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi şapadanak Şeniz

lavişim seni rüyamda gördüm...bana gelmişsin..çok net hatırlayamıyorum ama...

mmf hayırlı olsun canım arabanız..olsun ilerde yine alırsınız istediğinizi...

banlı eylül oldu sokaki eylül..her lakab yakışıyor eylüle valla

anam azıcık çıktım ,sokaki ,sokaklı ,elekçi ,çok gezen oldum yaw..valla doğru da sayılır aslında ,yarın ablama ,cuma sedaya, cumartesi tarabya ya arkadaşa gidicem ,ee yılbaşı akşamı da eşim çıkalım diyo ,bu ara yoğunum ,arayan sinyal sesinden sonra mesaj bıraksın :)))

Back
X