- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.421
Türk Kadının Görevleri
Ey türk kadını!
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana
sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli
budur.Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu
hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve
görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini
kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye
atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda
ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen
kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta
kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret
içinde
harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen
yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. İhtiyaç duyduğun
merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah sabah coşmuşun meleğim..
hayırdır?
ehehehe herkese günaydın bana mail olarak göndermişler okudum dedim bunu kızlarla paylaşmam lazım hemen kaydirigubbakcemile3
bu güzel vecizeyi başta Yasmin'im olmak üzere tüm türk kadınlarına ithaf ediyorum :roflol:
Beyazmeleğim evet ben tam bir Türk kadınıyım.Yalnız merdane alamadım, oklavam var.En yakın zamanda merdane edinecem.Bu yazıylada gaza geldim:)))
Maytabım sevindim.Ama en çok Memo için.Kimbilir nasıl acıyo, canım benim.Tekrar geçmiş olsun.
Kızlar geçmişe bakamadım.İşler çok yoğun.1 ayda bir hastane projesi yapmam emrolundu. Ara ara bakarım.
Herkese günaydııın...
GÜnaydın
beyazmeleĞİm sabah sabah gÜldÜrdÜn benİ allahta sneİ gÜldÜrsÜn yavrım:))
EVET BEN BİLİYORUM ÇOK MÜTAVAZİ VE SADE BİR KİŞİLİK GÖNLÜ HAVADAR BENİM ARKİDİŞİMİNay yok kız hiç havalı değilimdir tanıyanlar bilir beni ,gayet mütevazi yaşayan bi tipim ben küçücük bir evim ,sade yaşayan bir ailem ,şatafattan uzak hayat tarzım var benim ,sıradan bir ev hanımıyım işte ..:hulya:
ADAMA SABAH SABAH DALACAK BİŞİ BULDUN YANE SKODANIN ACISINI MI ÇIKARTIYORSUN kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar
ahhhh nasıl bir sabahtı hala titriyom :))
akşamtelefonumu kapadım yatarken şarjı bitiyodu zar zur etmesin kafamda diye
sabah ezan sesine uyandım
normalde ezanlar fatih giderken okunuyo:)
dank etti hemen telefonu açtım acaba yanlışmı duyuyorum bu bi rüya olmalı yok yok kabus:))
bi bakarımki 6.28 servisin gelmesine 7 dakka var
fırladım tabii hemen yüzümü bile yıkamadan odaya koştum
nası bağırdıysam memo kalktı hemen oooo kimler gelmiş kimler edasında nası gülüyo telaşımıza delü
hemen giydirdim attım çocuğu banyoya yüzünü bile ben yıkadım
o arada babası sütünü ısıtmış sağolsun
tabii ben bu arada babaya sayıp duruyom tam gününü buldun satıcak arabada yok nası gidicek bu çocuk:SSS
sanırımben uyanamamamışım bahçede kaç tane araba var hiç bişey olmadı taksi var:))
ay sağolsun sesini çıkarmadı da bi kıyamet kopmadı
neyse tam saatinde attım kapıya çocuğu da bişey anlaşılmadı
sonra güzel bi kahvaltı hazırladım kocişe telaşımıza güldükte güldük
ama hala telefon neden çalmadı anlamadım yada çaldı kapayıp uyudum:S
GÜZEL DERKENNNN :1ninca:sedaya cumartesi gidilmiyor muydu?? ne zaman cuma oldu ayol akannehir
günaydınlar arkidişlerrrrrrr
güzel bir gecenin ardından burdayız yine
HER OKUDUĞUMDA ÇOK GÜLERİM HOŞUMA GİDER SAOL CANIM :lepi:Türk Kadının Görevleri
Ey türk kadını!
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana
sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli
budur.Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu
hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve
görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini
kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye
atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda
ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen
kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta
kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret
içinde
harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen
yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. İhtiyaç duyduğun
merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır
BENDE ÇALDIRAYIM MI CADIARZUandişim sen beni bir çaldırır mısın rica etsem şekerim yeni telefon aldım yaa numaraları kaydediyorum baştan delikafadulden
ben geldim , napıyosunuz :))
GÜNAYDIN KIZLAR GÜNAYDINNNNNN
ÇOK MUTLUYUM ÇOK HUZURLUYUM ÇOK BİŞEY İŞTE YA ANLAYIN İŞTEEEE
BUGÜN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ VE KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM HİSSETTİRİLDİ ZATEN
GELDİM İŞE YARIM SAAT SONRA MÜTHİŞ Bİ ÇİÇEK GELDİ KOCAMAN SENİ SEVİYORUM KARTIYLA ÇOK DUYGULANDIM YA
RESMİNİ KOYAYIM İSTERSENİZ
EVET BEN BİLİYORUM ÇOK MÜTAVAZİ VE SADE BİR KİŞİLİK GÖNLÜ HAVADAR BENİM ARKİDİŞİMİN
ADAMA SABAH SABAH DALACAK BİŞİ BULDUN YANE SKODANIN ACISINI MI ÇIKARTIYORSUN kaydirigubbakcemile3
BENDE HİÇ TELAŞLA ÇIKMAM VALLA RAHAT RAHAT BEN KADAR RAHAT İNSAN YOKTUR HEEE
GÜZEL DERKENNNN :1ninca:
HER OKUDUĞUMDA ÇOK GÜLERİM HOŞUMA GİDER SAOL CANIM :lepi:
BENDE ÇALDIRAYIM MI CADIARZU
AMA NONU BİLMİYOM Kİ kafamçokkarıştı
zeynam nice mutlu huzurlu senelere tatlım..
çok muzursunuz var yaaaaaaaaa : ))))
gece güzel uyudum , btuyla babası ilgilendi ben onu demek istemiştim , malum bizim uyumayan bir evladımız var geceler uzun ve kahkahalı geçmiyor bizde
günaydın şekerler sondan başlıyım sonra geçmişi okuyim valla andinacım çogumuzun artık geceleri uzun ve kahkahalı geçmedigi için güzewl gece deyince aklımız muzurluga çalışıyo tam dün gece uzun ve kahkahalı bi gece geçirmeye karar verdik bu sefer elektrikler kesildi yok canım talihsisiz biz:gitme::kedi:
kız elektrikle ne işin var kitap mı okuyacaktınız uzun ve kahkahalı valla elektirk melektrik dinlemem zaten oda karanlık çokta farkeden bişey olmaz bizim açımızdan zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?