2008 Kasım Anneleri

:roflol::roflol: ne güzel anlatmış..harikasın melekciğim:)):roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah sabah coşmuşun meleğim..
hayırdır?

ehehehe herkese günaydın bana mail olarak göndermişler okudum dedim bunu kızlarla paylaşmam lazım hemen kaydirigubbakcemile3

bu güzel vecizeyi başta Yasmin'im olmak üzere tüm türk kadınlarına ithaf ediyorum :roflol:

meleğim çok güzelmiş yaw çok güldüm:))
oğlumun totosu iyileşmeye durmuş kızlar pembemsiden kırmızıya dönmüş altını değişirken ağlamadı bu sefer
dün akşam 2 kere zeytin yağ sürdüm yatarkende trosyd sürdüm çok şükür geçiyo
şimdide değiştirdim kaka yapmamış ama trosyd sürdüm genede
bu arada kirletirse bezini yağ sürerimtekrar
ilk defa böyle oluyo hiç pişik olmadı memo daha önce
sadece ilk doğduğu günlerde bir ay falan totoyla bacak arasında alerjik bi kızarıklık vardı primayı değiştirdik geçti meğer o yapmış
daha sonra hiç olmamıştı bende ne yapacağımı şaşırdım o yüzden:)
teşekkür ediyoruz hepinizeeee teyzeleri

Beyazmeleğim evet ben tam bir Türk kadınıyım.Yalnız merdane alamadım, oklavam var.En yakın zamanda merdane edinecem.Bu yazıylada gaza geldim:)))

Maytabım sevindim.Ama en çok Memo için.Kimbilir nasıl acıyo, canım benim.Tekrar geçmiş olsun.

Kızlar geçmişe bakamadım.İşler çok yoğun.1 ayda bir hastane projesi yapmam emrolundu. Ara ara bakarım.

Herkese günaydııın...

hayatım günaydın işlerin yoğun sana kolay gelsin ama arada bizleri de unutma
sana hemen bir merdane temin edelim sana yılbaşı hediyesi olarak don yerine merdane mi gönderseydik acaba kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLAR GÜNAYDINNNNNN
ÇOK MUTLUYUM ÇOK HUZURLUYUM ÇOK BİŞEY İŞTE YA ANLAYIN İŞTEEEE
BUGÜN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ VE KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM HİSSETTİRİLDİ ZATEN
GELDİM İŞE YARIM SAAT SONRA MÜTHİŞ Bİ ÇİÇEK GELDİ KOCAMAN SENİ SEVİYORUM KARTIYLA ÇOK DUYGULANDIM YA
RESMİNİ KOYAYIM İSTERSENİZ

EVET BEN BİLİYORUM ÇOK MÜTAVAZİ VE SADE BİR KİŞİLİK GÖNLÜ HAVADAR BENİM ARKİDİŞİMİN
ADAMA SABAH SABAH DALACAK BİŞİ BULDUN YANE SKODANIN ACISINI MI ÇIKARTIYORSUN kaydirigubbakcemile3
BENDE HİÇ TELAŞLA ÇIKMAM VALLA RAHAT RAHAT BEN KADAR RAHAT İNSAN YOKTUR HEEE
sedaya cumartesi gidilmiyor muydu?? ne zaman cuma oldu ayol akannehir
günaydınlar arkidişlerrrrrrr
güzel bir gecenin ardından burdayız yine
GÜZEL DERKENNNN :1ninca:
HER OKUDUĞUMDA ÇOK GÜLERİM HOŞUMA GİDER SAOL CANIM :lepi:
andişim sen beni bir çaldırır mısın rica etsem şekerim yeni telefon aldım yaa numaraları kaydediyorum baştan delikafadulden
BENDE ÇALDIRAYIM MI CADIARZU
AMA NONU BİLMİYOM Kİ kafamçokkarıştı

ben geldim , napıyosunuz :))

iyiki geldin yahu kimsecikler kalmadı buralarda

canım benim nice mutlu senelere inşallah kocişinle hep bugünkü gibi mutlu olun inşallah sonuna kadar
çiçeğin de pek janjanlı hayatım
şimdi özelden numaramı göndereyim sende çaldır canımcım bekliyorum

zeynam nice mutlu huzurlu senelere tatlım..

çok muzursunuz var yaaaaaaaaa : ))))

yok hayatımmuzurluk değil tamamen saf ve iyi niyetimizlen söylüyoz zemuszemus

gece güzel uyudum , btuyla babası ilgilendi ben onu demek istemiştim , malum bizim uyumayan bir evladımız var geceler uzun ve kahkahalı geçmiyor bizde

canıım kıyamam ama oda güzel iyi bir uykuyada ihtiyacı var insanın hele bizlerin ahh ahh
bu arada andinacığım sen hala çaldırmadın beni ben arada zeynamla konuştuum görüştüüm zemuszemus

günaydın şekerler sondan başlıyım sonra geçmişi okuyim valla andinacım çogumuzun artık geceleri uzun ve kahkahalı geçmedigi için güzewl gece deyince aklımız muzurluga çalışıyo tam dün gece uzun ve kahkahalı bi gece geçirmeye karar verdik bu sefer elektrikler kesildi yok canım talihsisiz biz:gitme::kedi:

kız elektrikle ne işin var kitap mı okuyacaktınız uzun ve kahkahalı valla elektirk melektrik dinlemem zaten oda karanlık çokta farkeden bişey olmaz bizim açımızdan zemuszemus

kız elektrikle ne işin var kitap mı okuyacaktınız uzun ve kahkahalı valla elektirk melektrik dinlemem zaten oda karanlık çokta farkeden bişey olmaz bizim açımızdan zemuszemus

canımın içi sonrası var kombi çalışmıyo ne yapçan bizim burda elektrik işi belli olmuyo ne biçim yaptılarsa binanın elekrigini sabah geldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…