2008 Kasım Anneleri

slm şekerler
andişim cumartesi günü bir iki gibi bekliyorum
benimde bugün cnm çok sıkkın depresif bir haldeyim nedenini bilmiyorum sebepsiz yani
geçmişi okuyamadım içimden gelmedi nete bile giresim yok hasta olanalara geçmiş olsun diorum
birde zeynanın çiçekleri gözüme çarptı nice nice mutlu evlilik yıldönümlerine inşallah hep mutlu olursun cnmcım neysem ben çıkıorum kendi kendime depresif halimle takıliiim

zeynacım evlilik yılınız kutlu olsun eşinle ve çocuklarınla mutluluğunuz daim olsun..

beyazmeleğim bende çaldırayım çok özendim hele özelden bi tel.nonu atıver:)

Herkese selammm..

Zeynacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımcımmmm..nice yıllara inşallah..

Lelalcim çok geçmiş olsun bitanem..Çok fena yapar o ilaçlar insanı..Neyse ki toparlamış anneciğin.

selam kızlar internetimiz kapandı maaalesef kaynımın zerineydi gitmiş kapatmış hanzo
hiç sölemiyorda bugün tekrar gittim başvurmaya ama kimin adına ise onun adına olması gerekliymiş
o da eşimin babasının adına o da mefta şimdi eşim üstüne alacakta neti bağlatacakta bilmem ne
bugün aranırken bi ağ buldum bağlandı o da sağolsunlar kiminse bağlandım hemen yaziim dedim
kızıma kontrole götürdüğümde bronşit olmuş dedi:gitme:çok üzüldüm ağır bi antibiyotik verdi
bende eşimin teyzesinin oğlunu aradım çocuk doktoru istanbulda neyse ona anlattım olayı
dedi ki larenjit için verilen ilaçlar doğru dedi ama çocuklar 5 ila 10 gün arasında balgamı atamıyorlar dedi
onuda bazı doktorlar hırlamayı yani bronşitle karıştırıyor dedi film çekmeden tahlil yapmadan kesin teşhisi koyamaz dedi bana antibiyotiği kullanma dedi bir de balgam söktürücü bi ilaç vermişti
onu kullan sadece 3 gün dedi sonra kontrole götür dedi eğer geçmişse balgamdır dedi geçmediyse beni ara
yapılacakları tekrar gözden geçirelim dedi bende tamam dedim yarın tekrar götüreceğim ve
kızımın hırıltısı falan kalmadı yaaa antibiyotik içirecekti doktor bakmadan etmeden yaa
nasıl iş bu ben anlamadım nasıl doktorluk.demek oluyor ki doktorumuzu değiştirecezz
ha bu arada doktora antibiyotiği içirmediğini söleme dedi bende söler miyim dedim

zeynacım nice mutlu senelre canım kuzucuklarınla kocanla
skodanın acısımı bilmiyom ama bişey işte
nerdeydi benim oklavam mm
dolabın sol köşesimiydi

kaydirigubbakcemile3 evet hyatım sol üst köşe bir bakın yoksa hemen haber et sana da gönderelim bir tane

zeynacım evlilik yılınız kutlu olsun eşinle ve çocuklarınla mutluluğunuz daim olsun..

beyazmeleğim bende çaldırayım çok özendim hele özelden bi tel.nonu atıver:)

tmm canımcım sen iste yeterki gönderiyorum hemen özelden opuyorumnanaktan

kıyamam ben kuzuma geçmiş olsun canımcım kuzeniniz doğru söylemiş bak eymenin de hastalığı geçmişti ama balgamı geçmiyordu o biraz daha zaman aldı geçmesi çünkü onlar bizim gibi balgamlarını atamıyorlar o yüzden sanırım kuzeniniz doğru söylemiş biraz daha bekle bakalım

asorticim çok geçmiş olsun eylüle..
kaanda bronşit olduğunda burnu tıkalı olduğundan hırıltısı olmuştu ve antibiyotik kullanmamıza rağmen çok uzun süre geçmemişti.
şimdi yazdıklarını okuyorumda belkide oda bronşit değildi ve balgamdan hırıltı vardı.
bak bizim dr.da geçenlerde benical ver öksürük var ateş yoksa demişti.
eczaneden eşim alırken eczacı balgamı atamıyosa bunu verme daha kötü olur demiş ve asist balgam sökücü vermiş.kullandık 4 gün ve şimdi daha iyi.
biz dr. umuzdan çok memnunuz ama arada anlamıyolar bencede.
hemen bi ilaç yazıp gönderiveriyolar.
çok çok geçmiş olsun..

meleğim diğer tarafa yazmışsın burada sorun yokki..

hayatım vardı ben giremedim bir süre o yüzden yazdım ıcırda yazmış sanırım face'e giremiyorum diye o yüzden gittim oraya gelen var mı diye sonra düzeldi zaten hemen

bu arada gönderdim canım telefon numaramı özeline

aynen ezbere veriolar antibiyotikleri çocuğum antibiyotik içe içe heder oldu yaa
hepinize teşekr ederim
zeynacım yıldönümünüz kutlu olsun

selam kızlar bu aralar hayatım hiç yolunda gitmiyor bütün aksilikler üstüste geliyor merte de hamileyken böle bir dönemden geçmiştim ben çok kötüydü herşey şimdide öle allah beni sınıyor herhalde yeni yılda böle geçmese bari 2 gün sonra doktor konturolüm var iyi bişeyler desede benimde biraz yüzüm gülse 11 hafta girmiş olcam
herşey mükemmelmiş gibi bide dün eşim arabayla giderken dangolozun teki kırmızı ışıkta geçmiş ve bizim arabaya bodozlama dalmış ne kap kalmış ne çamurluk eski çalıştığım yerde yaptırcak hafta sonu eşim başımızda var bişeyde inşallah böle şeylerle atmış oluruz napalım cana geleceğine mala geçer yapılır biter ama araba baya hasar gördü satarken bir ton fiyat kaybetti satmayıda düşünüyorduk 2. cocuğun masraflarından dolayı öle bir fikir vardı kafamızda insan otobilci olunca özellikle 2. elci direk kazanın arabaya kaybettirdiği fiyatı düşünüyorum

napalım böylesi kısmetmiş biz sağlıklı yawrularımız sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…