2008 Kasım Anneleri

valla o kadar cesur değilim eylülüm yazıp da kıramam kimseyi burda :))

ama en ısınamadığımı yazabilirim sanırım , tamamen kişisel olarak Gülter'e ömür boyu ısınamayacağımı ilan ediyorum burdannn :))))

oda sana ısınamadı zaten sanırım andinacım uğramıyor bile baksana

o zaten hiç buraya gelmediki diğer topiklere arada bişeyler yazıp gidiyor bir de biri daha vardı ama adını hatırlayamadı oda diğer topiklere gelir bişeyler sorar hatta yeni konu açar sonra giderdi kimdi acep

ha ayrıca biz bunu elif'in özeline gönderecek miyiz yarışma bölümünde yayınlanacakya

O ben değil, çilekk'tir heralde :)
Teşekkür ederim Andiş'im sülünler listesine iyi ki ekledin, 1-2 hafta daha beklesen hiç giremiycektim. Sıkıntıdan habire tıkınıyorum da...
bu arada cilekk boşladı mı buraları görmez oldum hiç.

selam
bencede en ısınılamayan ve öyle kalacak olan gülter.kusura bakmasın hiç kendisi çekti bütün şimşekleri üstüne paratoner gibi mübarek
bence de en güzel nick asortie.
kendini beğenene gelince herkestebiraz kendini beğenmişlik vardır.zaten beğenmezsek kendimizi depresyona gireriz

lavinyada çok güzel kadın bence eli yüzü hokka gibi valla çıtır mı ne çıtır

en tombiki kasım annesi kendimle sapişimi seçiyorum biz 2 kaynana izmirlilerin nasıl yemek yemeği sevdiklerinin göstergesiyiz wallah ama gelinimin anası diye demiyom canım arkadaşım yüz yüzeli valla ben kendimininde onunda yüz hatlarını çok beğeniyorum ama kilolar napçan izmiri temsil etmek kolay olmuyor inşallah kırılmaz bana sapişim

bu arada bu mesajımdan sonra beni en kendini beğenmiş seçebilirsiniz hiç kırılmam baksana yüzümü güzel seçmişim bende hamilelik deprosyonu mu ne bu aralar kendimi güzel hissetmeye ihtiyacım v ar sanırım

muslukum vardı beyaz melekçim bu topik te hiç onu görmedim ama 3 tane konu açıp sorular sorup kayboldu ortalıktan ilginç

Son düzenleme:
yok canım kırılcak bişey yok.zaten her yerde resimlerim var,e burda da yazılarım olduğuna göre,herkes hem dışımı hem içimi biliyor demektir ;)
bu arada kriktosla bizi dışarda kardeş sanıyorlar,hakikaten enterasan bir şekilde çok benziyoruz kaydirigubbakcemile3

benimde var valla ısınamadığım ve kendini beğenmiş bıulduğum belkide bende birilerinin gözünde böyleyimdir:))))
hee kızlar ne dersiniz
ama sölemem içimde kalsın

Gülizciiiimmm ulaşmış hediyelerimiz çooook güzeller. Biraz önce paket geldi. Bizim ofis boy da Güliz göndermiş diyoo :)) Çok teşekkür ederim, kesene bereket. Güliz bize çok tatlı turuncu etek, badisini ve hırkasını göndermiş. Tonum da var bir de unutmamış kızıma iç çamaşırı takımı koymuş canım benim. Çok teşekkür ederim her şey için en kısa zamanda fotografları ekleyeceğim.

Öyle valla dimi ya hep ya hiç :)) Arasını tutturamıyorum :)

ne güzel gelmiş hemen ..güle güle , güzel günlerde kullanınız ciclerinizi..opuyorumnanaktan

lavinyada çok güzel kadın bence eli yüzü hokka gibi valla çıtır mı ne çıtır

en tombiki kasım annesi kendimle sapişimi seçiyorum biz 2 kaynana izmirlilerin nasıl yemek yemeği sevdiklerinin göstergesiyiz wallah ama gelinimin anası diye demiyom canım arkadaşım yüz yüzeli valla ben kendimininde onunda yüz hatlarını çok beğeniyorum ama kilolar napçan izmiri temsil etmek kolay olmuyor inşallah kırılmaz bana sapişim

Ooooo krikitossum en tombikler sırasında ben bir numarayım kimseye veremem ,kimse kusura bakmasın:))))))))

benimde var valla ısınamadığım ve kendini beğenmiş bıulduğum belkide bende birilerinin gözünde böyleyimdir:))))
hee kızlar ne dersiniz
ama sölemem içimde kalsın

İşte budur maytabım , bende kendimi yanlız hissettim bi an kimse yazmayınca , sonuçta burda kocaman bir aileyiz ama mutlaka ısınamadığımız yada ukala gelen birileri oluyordur hepimize : ))) kendi ailelerimizde de öyle değil mi zaten ?

kız bana bak beni seviyon dimi?

saphiracım çok politik yaklaşmışsın ama doğru yani herkes biraz kendini beğenmeli yoksa bu hayat çekilmez olur

eee beni sülünler sınıfına koymadınız, kendimi tombik olarak ta görmüyorum ben ne oluyorum şimdi :uhm:

Back
X