- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #51.661
bence en espirili maytap birde ismide öle zaten komik gacı valla çok eğleniyom ben bu kk de ya bazen arkadaşlar oluyor giriyom okuyom yazılarını yinede niye gülüyon diyolar salak salak bakıyo bana herkez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende mi çitosum :roflol:
benimde var valla ısınamadığım ve kendini beğenmiş bıulduğum belkide bende birilerinin gözünde böyleyimdir:))))
hee kızlar ne dersiniz
ama sölemem içimde kalsın
merak etme andına yalnız degılsındır
herkesın kendıne daha yakın hıssettıgı ya da cok uzak buldugu kısıler mutlaka vardır
onemlı olan burada hıcbırımız bırbırımızı kırmak ıstemıyoruz
ben boyle dusunuyorum
herkes acık acık soyleyebılıyor dusuncelerını
benı beyazmelek en kıbar secmıs baska da secılmemısım zaten
ukalanız da olabılırım farketmez onemlı olan kotu nıyet olmasın
benim de gereksiz muhabbetler açtığını düşündüğüm birisi var andişim.zaten o tür mesajlarının çoğuna cevap alamıyor
tatlım senin ukala olduğunu hiç düşünmemiştim bugüne kadar kaydirigubbakcemile3 ama beni ukala gören vardır kesin , bazen bilmiş bilmiş konuşuyorum ya kesin diyolardır ne ukala diye :roflol:
ayy bencede en güzel nick saphira(ayy yalakalık dizboyu-tatlicadiarzu-)selam
bencede en ısınılamayan ve öyle kalacak olan gülter.kusura bakmasın hiç kendisi çekti bütün şimşekleri üstüne paratoner gibi mübarek
bence de en güzel nick asortie.
kendini beğenene gelince herkestebiraz kendini beğenmişlik vardır.zaten beğenmezsek kendimizi depresyona gireriz
valla sen benim gözümde bidenesünn canuumbenimde var valla ısınamadığım ve kendini beğenmiş bıulduğum belkide bende birilerinin gözünde böyleyimdir:))))
hee kızlar ne dersiniz
ama sölemem içimde kalsın
benim de gereksiz muhabbetler açtığını düşündüğüm birisi var andişim.zaten o tür mesajlarının çoğuna cevap alamıyor
Ben yorum yapmıyorum.Sonra şikayetçi oluyorum.Lay la lay la lay lay...
o mesajı yazarken emin ol düşündüm bunu ama o ayrı canım.vakitsizlikten filan değil.kalabalık olsakta çoğu kez cevaplanmıyor.bu benim gözlemim tabi,belki de bana hep öyle denk gelmiştir.bilemiyorum.hiç kimsenin isim vermemiş olduğunu düşünürsek,herkes diğerlerinide üstüne alabilir diyebiliriz bence ve kızmadım cnm niye kızayım kibar minik kalimeromcanım kızma ama bu yorumunu bır cok kısı uzerıne alabılır
cunku zaman zaman soyledıklerımıze yogunluktan ya da gozumuzden kacmasından dolayı cevap veremedıklerımız ya da cevap alamadıklarımız oluyor
bu sebeble bır ara kırılmalar sıtemler de oluyordu bılıyorsun
ben kendıme uzak gorsem de kımseyı samımı ya da kısa cevapla pek cevapsız bırakmamaya calısıyorum
tabıı bu benım sahsı dusuncem
sen de mı kustun canımcım
kocasından en guzel sıkayet edıp te en guzel yakıstırmaları yapan sen de mı kustun yoksa
o mesajı yazarken emin ol düşündüm bunu ama o ayrı canım.vakitsizlikten filan değil.kalabalık olsakta çoğu kez cevaplanmıyor.bu benim gözlemim tabi,belki de bana hep öyle denk gelmiştir.bilemiyorum.hiç kimsenin isim vermemiş olduğunu düşünürsek,herkes diğerlerinide üstüne alabilir diyebiliriz bence ve kızmadım cnm niye kızayım kibar minik kalimerom
oooohhh ne güzel maşallahYok canım.Hayat güzel, kuşlar çiçekler böcekler, kocama aşığım, çok güzelim, kilolu değilim, kıvamında lokum gibiyim:)):dance:
opuyorumnanaktanandişim sevilmiicek hatunmusunİşte budur maytabım , bende kendimi yanlız hissettim bi an kimse yazmayınca , sonuçta burda kocaman bir aileyiz ama mutlaka ısınamadığımız yada ukala gelen birileri oluyordur hepimize : ))) kendi ailelerimizde de öyle değil mi zaten ?
kız bana bak beni seviyon dimi?
kim o laabenim de gereksiz muhabbetler açtığını düşündüğüm birisi var andişim.zaten o tür mesajlarının çoğuna cevap alamıyor
:roflol:bence en espirili maytap birde ismide öle zaten komik gacı valla çok eğleniyom ben bu kk de ya bazen arkadaşlar oluyor giriyom okuyom yazılarını yinede niye gülüyon diyolar salak salak bakıyo bana herkez
maytabım sen bizden birisin,halktan yani :roflol:
Allah var hiç bir zaman kendini beğenmişlik yaptığını okumadım