2008 Kasım Anneleri

Bu konuda hemfikirim.Hem sempatik, hem hamarat hem de kadın gibi kadın yaniii.Böyle 10 parmağında 10 marifet, sosyal ve yumuşak başlı bir hatun.

Bu arada Mmmf cim teşekkür ediyorum canım.Ama en şikayetçide seçilmişiz.Canlar sağolsun.Bundan sonra içim kan ağlasada size şikayet yok.Duvarlara anlatırım derdimimafoldumben

ay kıyamam yasminimeeeeeeeeeeee..
kız biz seni böle sefiyoz amaaaaaaaaaaaa....:asigim:

Azoyu ben de güzeller arasına alıyorum, çok hoş gerçekten.

Beyazmeleğim de en fit anne olsun...

bugün beni bi görseniizz fikrinizi değiştirirdiniz:(
işler yoğun,
saçım başım darma duman,
dudağım uçuklamış,
yüzüm solgun,
göz altlarımda morluklar(uykusuzluktan:()
ay sana benzedim şikayetle yawsırnaşık şeysırnaşık şey

şaka şaka kuşum alınma haaaaa...
takılıyom yerimseniben

ben geldim
ya kızlar çok yoğunum beynim kazan gibi valla:((
çok yoğunuz artık bu yoğunluk şubatın sonuna kadar gider bu kadar sık giremem artıkın geceleri ancakkk girerim:(((

Yasminim bence senin en şikayetçi seçilmenin nedeni dertlerini paylaşıyor olman değil canım , kendinden sürekli şikayet etmen , şişmanım , çirkinim vs vs demen.. yoksa dertlerinle hiçkimseyi sıktığına inanmıyorum ama senin yaptığın şuna benziyor , azra akın dünya güzeli seçilmiş mikrofonu uzatmışlar ne hissediyosunuz demişler o da ama ben çok şişmanım demiş , işte sen böylesin tatlım : )) bundan dolayı eylül en şikayetçi seni seçmiştir diye düşünüyorum..

Hem bak asorti de beni gıcık ve ukala buluyormuş , ben sesimi çıkarıyor muyum hiç?

azom bende seni seviyorum gülüm , eskiden çok tanışmazdık ama seninle yaptığım araba yolculuğundan sonra çok sevdim seni , sen de eşin de oğluşun da süpersiniz : ))

Yasminim bence senin en şikayetçi seçilmenin nedeni dertlerini paylaşıyor olman değil canım , kendinden sürekli şikayet etmen , şişmanım , çirkinim vs vs demen.. yoksa dertlerinle hiçkimseyi sıktığına inanmıyorum ama senin yaptığın şuna benziyor , azra akın dünya güzeli seçilmiş mikrofonu uzatmışlar ne hissediyosunuz demişler o da ama ben çok şişmanım demiş , işte sen böylesin tatlım : )) bundan dolayı eylül en şikayetçi seni seçmiştir diye düşünüyorum..

Hem bak asorti de beni gıcık ve ukala buluyormuş , ben sesimi çıkarıyor muyum hiç?

Andinam yalnız Asortinin yazısının yanında gülme işareti var.Dikkatini bu yöne çekerim:))
Ben de seni en destekçi arkadaş seçiyorum:))))

Bundan sonra daha pozitif, hayatından çok memnun bir yasemin göreceksiniz:)))))

aman oku oku iyi muhabbet dönmüş vallahi..

ben de anca okudum gün boyu ..biraz yürüyüşe çıktık oğlumla..hava çok güzeldi bugün..uyudu şimdi..

yorulmuşum...

eylül balığın ne??

Back
X