2008 Kasım Anneleri

remedios,kalimero,denizannem sağolun kızlar.
ya geçti uçuk yaraya dönüştü.ama kaan beyin marifetiyle ikisi birleşince dayak yemiş gibi görünüyom

maytabım kim üzdü bakem seni?

remocum paylaşımın için teşekkürler:)
beyazım meleğim pek mutlu gördüm seni..
allah bozmasın:)

Canlarım merhaba.ışlerim acayip yoğun.1 Ay çılgınlar gibi çalışmam lazım.Dün akşam hatta eve biraz iş götürdüm.Oğlumu en az 7-8 kes kucaklayıp babasının yanında götürdüm çalışırken.Canım yavrum nasıl ilgi istiyo.Bu arada adım atmaya başladı tekrar umarım yürür bu defa.

Hasta anniş ve bebişlere çook geçmiş olsun.Azocum sayfada mesajında uçuk olduğun yazıyo , nazar mı değdirdik yoksa sana:))

yok be yasmincim nazarlık neyim var ayol benim:)
c.teside vardı uçuk.soldu şimdi ama..
o yüzden kuzuları öpemedim zaten

bu arada hayırlı olsun cnm.inş. busefer ilerletir oğluşun yürümeyi..

allah yardımcısı olsun canım onunda aynı dönemde doğurcaz sanırım bende 3 aylık oluyorum hemen hemen 11 haftadayım işte allah yardım etsin bizlere sağlıkla doğsun arkadaşının bebeğide

selam kızlar , bende yoğunum bu ara bi ce deyip kaçıcam
azom üzüldüm kaanın hala iyileşmemiş olmamasına , inşallah kısa sürede atlatır tatlım..

denizannem iyi olmana sevindim

kalimerocum eşinle barışmışsın süper bir haber bu , beyazmelekcim lap topun hayırlı olsun , maytabım hayırdır tatlım ? umarım herşey yoluna girer kısa sürede..

benden bu kadar , öpüyorum hepinizi..

sağol canım eşiminde baktığı bir sürü fizik sitesi var zaten bu adresi biliyor mu bir söylerim baksın oraya da
evet sabahtan akşama kadar pc başındayım zaten, sadece bitiremediğim işlerim olursa yada keyfi olarak boş zamanlarımda açarım akşamları sanırım
1 gün tatil çok zor canım neye yetişeceğimi şaşırıyorm evin temizliği var kendi işlerim var ailemle vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarla veya akrabalarla buluşmak istiyorum vs... yetmiyor bir türlü işte o yüzden temizlik vs.. otarz işleri akşamları yapıyoruz artık

evet canım amin sağol

anaaam kuzum benim oğluşumun ilk adımları hayırlı olsun annesi gelir artık devamı hiiç endişe etme

merhaba kızlar
uğrayamıyorum buraya pek diğer taraflara bakıp çıkıyorm hemen
beyaz meleğim güle güle kullan hediyelerini:)

sağolun kızlar öpüyorum sizi de toplantıdan çıktım kurt gibi acıktım eve gidip geleyim

kalimerocum o hastanede değiştirmedikleri pek yer kalmadı sanırım, sahip falan değiştirdi heralde birsürü değişiklik yaptılar

bılmıyorum sureklı bır tadılat olması aslında ınsanı gerıyor ama hosteslerın yardımcı olması cok guzel

ayrıca denızanasının doktoru aynı zamanda benımde doktorum olur
hasta doktor askı yasayabılen nadır ınsanlardan oldugumuzu dusunurum

kalimerocum eşinle barışmışsın süper bir haber bu ,

sayılır canım hala cektırmek ıstıyorum kendısıne
ama sular duruldu dıyebılırım

eve gıttım yaramaz oglum kamyonun ıcıne gırebılmek ıcın koltuktan destek alırken ıkı kez mudahale ettım dusmemesı ıcın
sonra telde konusurken ogluma mudahale etmemıstım kı koltuktan destek alarak kamyonun ıcıne oturmayı basarmıs
nasıl mutlu oldum ve kızdım kendıme
aslında korumak adına kısıtlıyoruz cocukları

yasmin çok sevindim anılın yeni adımlarına...hadi gözün aydın canım..

beyazmeleğim gediyelerini güle güle kullan canım..ama deniz de yazmış sanırım evde çok vaktini alıyor...hele ki kppss çalıştığın şu dönemde...hadi kazan da bu sene seneye düzene girer yaşantın canım..çok istiyorum

aklımda kalmadı çok yazılmış..herkes iyi umarım

zeyna ilgin için sağol canım.valla özel umut sevgi bağları diye bi yer.zaten burda 1 tane var.ilçedeyim ben balıkesir merkez değil.kadın bana yalan söyledi o zaman.yeni yılda imzalanıcak gibi dedi çünkü.neyse hayırlısı ya ders çalışıp kazanmak en iyisi

selam güzeller
oğlum dün gece saat 1 itibari ile alev alev yanmaya başladı ve sabaha kadar mızır mızır yandı kuzum
sabah doktora götürdük 3 tüp kan vardik çişimizi hala veremedik neden yapmıyo anlamadım
offf offf 1 aydır iyi gidiyordu ne oldu gene anlamadım gözüne bakıyorum ama yok gene oluyo gene oluyor
kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum onlara bişi olmasın ben toplarım

ben bunu beğendim
evet bende bunda karar kıldım kibar - sade- tarz kenarlarındaki kabartmalar gonca gülll
akşamki duru hanımla raundunuz nasıldı ?
daha 2 kez söledi umarım devamı gelecek kaydirigubbakcemile2
Allah kimseyi huzurundan sağlığından etmesin
huzurlu olman çok güsel
beyazmelekcim hayırlı olsun laptopun, evde pc alışkanlığın yoksa hiç başlama derim, gerçekten çok zaman alıyor
bende denizanneme katılıyorum evde eğer pc'ye alışırsan emin ol bi çok zamanın gidiyo

canım sizlerle ilgili bişiler olursa ben buradan bildirirm zaten
sen ne mezunusun

sağolun kızlar bakalım sonuçları alalım ne çıkacak göreceğiz

çagancım tamda istenilen okul mezunusun 1 ay önce ya kaçırdın kursu keşke o zamanlar yapsaydık bu muhabbeti
biz ne kadar aradık sınıf öğretmeni mezunu kursa yollamak için
ama çok açık var açarlarsa yeni bi kurs muhakak buradan bildiririm

kızlar biz echinol diye bi şuruba başladık bağışıklık sistemi güçlensin diye bi aydır falan içiyoruz her türlü hastalığa karşı koruyomuş öyle dedi dr.sizde bi sorun isterseniz faydası olcak gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…