- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.121
denızanası bızım dokorun odasının yerı degıstı artık o korıdora gıtmıyoruz
2.kata almıslar duble oda daha ıyı oldu
mmf canın neye sıkıldı bılmıyorum ama ınsa allah tez zamanda ıstedıgın gıbı duzelır canım
beyazmelek yenı telefonun ve laptopun hayırlı olsun canım
comert ve dusuncelı esını tebrık ederım
krıkıtos sımdı bır hamıle haberı aldım yıne sen geldın aklıma
tup bebekten sonra normal yolla bır arkadasım 3 aylık hamıleymıs
kızı da 14 aylık ve cok sıkıntılı bır surecteymıs o da
allah yardım etsın canım
beyazmelekcim inşallah istediğin gibi dersine çalışırsın senin tatilinde bir gün zor olmalı, evde bilgisayar şart aslında ama abartmamak lazım, ben okulda falan pc başında olmadığım için tüm işlerimi akşam ancak yapıyorum, eşiminde işi netle o yüzden ikimiz iki bilgisayar başında oluyoruz, ama işinde zaten bilgisayar başında olanlar akşam falan çok ihtiyaç duymazlar sanırım,
bu arada eşin için fizik sorusu falan lazım olursa ÖSS Fizik Hakkinda Her Sey adresine bakabilir, uzunnnn zamandır güncellemiyor ama eski haliyle bile güzel sorular vardı
remedios,kalimero,denizannem sağolun kızlar.
ya geçti uçuk yaraya dönüştü.ama kaan beyin marifetiyle ikisi birleşince dayak yemiş gibi görünüyom
maytabım kim üzdü bakem seni?
remocum paylaşımın için teşekkürler:)
beyazım meleğim pek mutlu gördüm seni..
allah bozmasın:)
Canlarım merhaba.İşlerim acayip yoğun.1 Ay çılgınlar gibi çalışmam lazım.Dün akşam hatta eve biraz iş götürdüm.Oğlumu en az 7-8 kes kucaklayıp babasının yanında götürdüm çalışırken.Canım yavrum nasıl ilgi istiyo.Bu arada adım atmaya başladı tekrar umarım yürür bu defa.
Hasta anniş ve bebişlere çook geçmiş olsun.Azocum sayfada mesajında uçuk olduğun yazıyo , nazar mı değdirdik yoksa sana:))
selam kızlar , bende yoğunum bu ara bi ce deyip kaçıcam
azom üzüldüm kaanın hala iyileşmemiş olmamasına , inşallah kısa sürede atlatır tatlım..
denizannem iyi olmana sevindim
kalimerocum eşinle barışmışsın süper bir haber bu , beyazmelekcim lap topun hayırlı olsun , maytabım hayırdır tatlım ? umarım herşey yoluna girer kısa sürede..
benden bu kadar , öpüyorum hepinizi..
merhaba kızlar
uğrayamıyorum buraya pek diğer taraflara bakıp çıkıyorm hemen
beyaz meleğim güle güle kullan hediyelerini:)
kalimerocum o hastanede değiştirmedikleri pek yer kalmadı sanırım, sahip falan değiştirdi heralde birsürü değişiklik yaptılar
kalimerocum eşinle barışmışsın süper bir haber bu ,
evet bende bunda karar kıldım kibar - sade- tarz kenarlarındaki kabartmalar gonca gülll
daha 2 kez söledi umarım devamı gelecek kaydirigubbakcemile2bende bende:lepi:
tatlım gözünaydın ama açıldımı susmuyorlar bu sefer herkese anne demeye başladı yaa
ben bir aydır dinliyorum bu güzel müziği birde babasından meme istemeye başladı beni bıraktızemuszemus
Allah kimseyi huzurundan sağlığından etmesingunaydın
ben geldım bu gece daha ıyıydı benım ıcın
oglusu doyurdum uyuttum ve kus oldugum kocama sen bakacaksın bu gece dedım vurdum kafayı uyudum
gece oglusumun meme dıye aglamasıyla uyandım onun oncesınde uyanmıs ama babası su verıp uyutmus
emzırdım esım cocugu gerı yatagına goturdukten sonra gece gece kafaya dank ettı kı benden ozur dıledı
bende yatak odasında gecenın bır vaktınde dılenen ozur suphelıdır deyıp kabul etmedım
sabah 7,30 da ıse gıtmeden evvel uyandık ve benden yıne ozur dıledı bu kez kabul ettım ama konusmamız gereken seyler oldugunu soyledım
tamam deyıp kabul ettı aksam benı almaya gelecekmıs
daha huzurluyum nedense bugun
bende denizanneme katılıyorum evde eğer pc'ye alışırsan emin ol bi çok zamanın gidiyobeyazmelekcim hayırlı olsun laptopun, evde pc alışkanlığın yoksa hiç başlama derim, gerçekten çok zaman alıyor
canım sizlerle ilgili bişiler olursa ben buradan bildirirm zatenzeyna ilgin için sağol canım.valla özel umut sevgi bağları diye bi yer.zaten burda 1 tane var.ilçedeyim ben balıkesir merkez değil.kadın bana yalan söyledi o zaman.yeni yılda imzalanıcak gibi dedi çünkü.neyse hayırlısı ya ders çalışıp kazanmak en iyisi
canım sizlerle ilgili bişiler olursa ben buradan bildirirm zaten
sen ne mezunusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?