2008 Kasım Anneleri

valla üzülmedim desem yalan olur arkadaşım ama napalım nasip
laptopınıda güle güle kullan,benimkini de eşim doğumgünü hediyesi almıştı kasımda yalnız benimki evlilik yıldönümüne de girdi,ikisini birden çıkarttı eşim,doğumgünümle evlenme yıldönümüm arasında 1 hafta var da :)) bundan sonra akşamlarıda yazışırız artık opuyorumnanaktan
canımm çok geçmiş olsunn kıyamam yaaa off o kan verme işi çok zor oluyorr :sinifsinif:
güle güle kullan şimdiden takımını
raund olayına da çok güldüm kaydirigubbakcemile3 dün akşam banyo ve uzunca suyla oynama olayından sonra 1 kase mamayı yedi ve 23.30 da uyudu,ohhh derken 00.30 , 01.30 ,ve sonraki saatleri hatırlamıyorum 5-6 kez kalktı.en son sabah 11.30 du sanırım yine kalktı,yanıma aldım gözümü açamadım,sonra bi baktım o da uyumuş 14.00 de kalktık kaydirigubbakcemile3 biraz sonra da mmmf im aradı;'Seçil Hanım?' diye ehehe ne güldüm ona da kaydirigubbakcemile3 böyle işte cnmcım.bakalım bu akşamda aynı saatte uyutabilecekmiyim ama bu kez uyanmasın yaa lüffeeenn kafamçokkarıştı

ktikitosum ben bi bebek dergisinde reklamını görmüştüm.ama markayı hatırlamıyorum.ben de hafifi bir baston düşünürsem o arabayı araştırıcam çünkü 5 kg sadece

banada teyzem göndermişti oğlunun hiç kullanmadığı için ben istedim o annemlerde duruyor bizim ke de bizde
oraya giderken kocaman şeyi taşımaktan yorulmuştum zaten iyi oldu ama markasını hatırlamıyorum idare ediyor bizi
ama alırsanız kaliteli bişey alın chicco falan alın kızlar

ben pek uğrayamadım bugün ,kızamık kızamıkçık aşısı ile pnömokok aşısı olduk ,hasta olduğu için gecikti ,ama doktor şey dedi bu aşı hemen yapmasada 3-4 gün sonra bile ateş yapabilir ,sizde olmuşmuydu öyle birşey ,aksi gibi yılbaşı gecesi programımız var ,melisi anneme bırakıcaktık ,umarım ateşlenmez..

selamlarrrr
ya çok özlüyorum kkyı bugün çok yoğundum yaaa şu 2-3 ay bi geçse hayırlısıylaaa(
valla çok yoruluyorum annem olmasa tırlatırım herhalde yağmura bakıyor evi temizliyor yemeği yapıyorrr
bende gelince kuzumla oynuyorum,yorgunluğumda geçiyor hemencik:)))

teşekkürler kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
fakat hala çiş tahlilimiizi veremedik bi türlü tutmuyo poşeti minik balında :kedi:
ilaçda vermedi bu yüzden ve bebekim sabah bi kez daha ateşlendikten sonra hiç ateşlenmedi ve aynı yiğit anlamadım gitti

saphiracım dur hemen kalkmasın diye bakma 5-10 gün böle kalkmalar olacak mızırdnacak ama dediğim gibi her akşam aynı aynı saatte güzel güzel ona anlatarak devam güzelim

raund olayına da çok güldüm kaydirigubbakcemile3 dün akşam banyo ve uzunca suyla oynama olayından sonra 1 kase mamayı yedi ve 23.30 da uyudu,ohhh derken 00.30 , 01.30 ,ve sonraki saatleri hatırlamıyorum 5-6 kez kalktı.en son sabah 11.30 du sanırım yine kalktı,yanıma aldım gözümü açamadım,sonra bi baktım o da uyumuş 14.00 de kalktık kaydirigubbakcemile3 biraz sonra da mmmf im aradı;'Seçil Hanım?' diye ehehe ne güldüm ona da kaydirigubbakcemile3 böyle işte cnmcım.bakalım bu akşamda aynı saatte uyutabilecekmiyim ama bu kez uyanmasın yaa lüffeeenn kafamçokkarıştı[/QUOTE]

nasıl yani gece 11.30 yatan bebek öğleden sonra 2 ye kadarmı uyudu dedin benmi yanlış anladımmm-tatlicadiarzu-

zeyna çok geçmiş olsun canım, hiç yapmadımı çişini yoksa poşetemi denk gelmedi?, bizde yaşında verdiğmiz tahliller sırasında saatlerce bekledik hastanede yapmadı eve gelir gelmez yapmıştıda eşim son hızlar götürmüştü, hatta polis çevirmiş oda çiş bardağını gösterip geçmiş

gene ateşlendi yaaa gündüz hiç bişi yok gece azıyo fitil attım yatırdım az önce

denizannem valla öğlenden beri biz takıyoz ama o torba hep kayıp gidiyo accık oluyo içinde ama onuda kabul etmiyorlar ya uyus oldum az önce yatarken gene taktım başkada poşet kalmadı yaptı yaptı yaparsa babası hemen götürcek 24 saat açık nasılsa ne olacak anlamadım neden bizimkinin pipisinde durmuyo bak şimdi aklım karıştı mafoldumben

düzgün takamıyormusun acaba zeyna, bezde çiş oluyormu? eğer bezde oluyorsa kayıyordur, bizimkinde yaklaşık 4 saat falan durdu poşet ve ilk yaptığını içine yaptı, bizimki huylandı sanırım yabacı cisim var diye yapmamıştı, olmadı yarın yine poşet alırsınız artık,
ateşte zaten hep gece daha çok yükseliyor, dikkat et bari gece kontrol et yavrunun ateşini

zeyna birde poşeti yapıştırırken teni nemli falan olursada tutmayabilir, hafifçe o bölgeyi kolonya ile silip sonra kağıt havlu ile kurulayıp yapıştırırsan kalkmaz sanırm

ayy valla sağolun inşallah bir an önce atlatır

evet maytabım kendi gibi balığıda minyatür bu bonusun kaydirigubbakcemile3

denizannem ahh ahh ilk başma gelmiyoki ahmettte de çok taktım yiğittede taktım biliyorum ama hep kayıyor siliyorum güzelce sonra peçete ile kurutuyorum üflüyom gene nem kalmasın diye ama genede kayıyor evet accık poşette varsa accığıda bezinde şimdi gene baktım düşün ice kuruttum uyurken taktım sırf oynarken kaymasın diye ama gene accık poşette ki bu onların işine yaramıyor accığıda bezinde offf offff sıyırcam artık

selam kızlar
gözlerim yaım açık önümde ballı limonlu ılık suyum ve sümüklü mendilim ile bildiriyorum
ben hala çok kötüyüm
bugün resmen iyice azdı bu hastalık
aksi gibi işler de yoğundu kaçamadım bir türlü iş yerinden
yarın sabah hala böle olursam doktora gidicem
üzerimden resmen tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi
Duru yu da 2 gündür annanede bırakıyoruz ona bulaşmasın diye
dün hatta hiç gitmedim yanına
bugün gördü bir çıldırdı
ama oynayamadım bile kızımla
doğru annemin odasına geçip yattım biraz
sonra da uzaktan maske ile izlemeyle yetindim
cimcimede inadına yanıma gelip cici yapıp sevio öpmeye çalısıyor
artık dayanamadım ve kaçtım resmen evden
off ne zaman iyileşicem ben
yılbaşına böle girmek istemiyorum

geçmişe baktım ama üstünden
zeyna azo geçmiş olsun kızlar size de
denizannem sizin kontroller de iyi geçmiş aman
eylülcüm bizde de aşıdan sonra ateş falan olmadı gayet rahat atlattık aşıyı
mmf senin neyin var kuzum darlandım yazdımşsın sanki
kalimero sen de barışmışsın eşinle yapmayın böle sokmayın bu kadar kırgınlık aranıza ilerde daha büyük şeylere sebebiyet vermesin bu küçük kırgınlıklar ..bilirsin erkekler de biriktirirler
beyazmelek eşinin inceliği ne güzel olmuş sana güle güle iyi günlerde kullan laptopunu
başka ne vardı hatırlamyıyorum
mendilim (koca bir rulo tuvalet kağıdı ) ve ben yatağa gidiyorum zaten

geçmiş olsun lelalcim, demek yavrundan ayrısın ha, en kötüsü bu olsa gerek, inşallah biran önce toparlarsın, bence hiç zaman kaybetmeden dra git canım, ihmal etme

saphira cım o bebek arabasına bakıp bana yazarmısın tatlım bütün akşam agora palmiye kipa özdilek ordan çıktık oraya girdik ama birtürlü bulamadık istediğimiz gibi hafif bulamadık galiba yine chicconun olacak 6 kiloymuş chicco resmini koyarım bulayım bi

bide bunun çok güzel bi örtüsüde var kapşonlu falan bebek arabasına bağlanıyor bide tam yatıyor küçüğü içinde kullanışlı olacaktır ama fiyatı 230 ile 280 arası farklı fiyatlar duyduk heryerden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…