2008 Kasım Anneleri

süpürdüm neyse wc de ovdum şimdi sırada silmek var en sevdiğim bölüm
ama fatihi bekliyom onu bi yerine yerleştiriimde sildiğimyerlerde gezip iz yapmasın demi ama yoksaaaaa:mymeka:

bende sildim süpürdüm, çorbamı yaptım. kızımı uyuttum geldimmmm...
benimde, kocişinde canı dünden beri tatlı istiyo..bende bi tatlı yapsam iyi olacak...
miniğim akşam bürüksel lahanası tarifini yaptım ..çok beğendik canım..çok tşkler..ellerine sağlıkk.
40 mesaj iyi oluyo kızlar hepiniz yapınız..çok raharttt..
meleğim benimde kürküm var canımmm...sende alırsan seninde olur canısı ....

kız safiş allah iyiliğini versin kat yapmak için hamur işi dümek banada gönderiver kız bi kaç bişe
olar cicim gönderirim olumunekankayizsmile
nonoş ne nan safişaklinialirimsmile
ya aslında evet yumoşlara nonoş deniyor bizde de ama ben sevgi kelebeği şeklinde söyledim onu vallaaa..aramızda erkekte olmadığına göre sorun yok kaydirigubbakcemile3
hmmm nonoşta izmir yöresine ait bir börek boyoz gibi diyeceğim olmayacak şimdi :roflol:

biz yumuşaklara nonoş diyoruz burada ama izmirde farklımı bilmem :roflol: diğer heşeyimiz aynı ama olumunekankayizsmile
kız o nasıl börekmiş ölee allah iiyliğini versin kaydirigubbakcemile3

ya ben zaman deedim ayıp ya ben neyi kaldırıyo onu anlamadım aman konu sapıttı yakalayamdım

kız maytap pazar günü bedne evi süpürdüm işte silecem baba oğlu geldiler eve bende gelmeyin dedim silecem yerleri dolaşmayın ayak altında onlarda örümceke inerlerken yuvarlandılar merdivenden ay nerden geldiyse aklıma akannehir

ben severim en sevdiğim şey yerleri silip missss kokusunu koklamak olur
ben pazartesi çarşamba cuma dip köşe silerim eğilip salı perşembe viledayla kaynar suyla silerim ama ama yarın olmuycam için yarının işini bugün yapıyorum haftaonuda ev falan silmem gerekiyosa süpürürüm sadece

bende hiç sevmem eğilerek yer silmeyi şu buharlı mop var ya eltim ondan kullanıyo çook memnunmuş
ya bi tanede ben alsam aslında hem buharla temizlenio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…