2008 Kasım Anneleri

ay bana temizlik demeyiiiinnn...
bayılırım ama vaktim yok.
temizlikçiden yanada pek şanslı değilim
geçtiğimiz hafta sonu ben yaptım canım çıktı.
çocuktan sonra hiç vaktim olmuyo.
eskiden hep kendim yapardım
başkasının yaptığınıda beğenmem

valla ben çalışırkende yapmazdı eşim çünkü saat 10 da gelio yorgun oluyor
ben hallediyorum zaten sabahta erken gidio dediğim gibi hafta sonuda gezmelerde oluyoruz
ben çok şikayetçi değilim zaten ayda bir de kadın gelio yeter halılarıda yıkamaya veriorm
bi işim kalmıyor pek

azocuğum ne yazıkki erkekler bu işlerde hassas değil sen kendi istediğin programı söyleyip yaptıracaksın

kayınvaliden de kaan'dan yorgun olduğu için kadının aklına bile gelmemiştir
kuzucuklar ayaklanınca anneanne ve babaanneleri çok yoruyorlar artık

azom üzülme lütfen bak eşin hastaymış zaten , annenle görümcenin de aklına gelmedi belki , arkadaşlarınla gayet güzel eğlenmişsin tatlım :)

evet ya hastaydı ondan
yoksa yapmaz benim koca öle şeyler..
anneminde canı biraz sıkkınmış dün..
görümcede cahil işte..
sabah gördüm mailde face yazmış oda:)
aynı evde yaşıyoz oradan yazmış.
çocuk işte(25 olacak ama..)

yok yok seviyom onları..
kızmıyomda..
ben böleyim işte..
o an biraz alınırım sonra geçer..:asigim:

ayy şu buharlı şeyi demin gördüm reklamlarda gerçekten temizliyomudur ki öyle

azocum herzamanki gibi çok güzelsin saçlarını hep böyle kullan çok yakışıyo sana cnm,eşinde hastaymış cnm ya başka zaman telafi eder:) üzülme

benim eşimde her işi yapar,süpürür,ütü yapar, bulaşık makinesini boşalytır, çamaşırları katlar..bildiğiniz her işi yapar...ama ben evdeyken hiç bişiyi ellemiyo adam ya..sanki evde olunca her iş benim görevimmiş gibi davranıyo..neyse oda yoğun bu günlerde kızmayayım bariii..

sağol gülizcim.bende çok beğendim.
ilk saksıda çiçek hediyem.
hiç olamıştı daha önce hep canlı çiçek ama 2 gün sonra soluyolardı.
onun için acıyotum onlara verilen paraya..
ama buna bakıcam gözüm gibi:)
ay asorticim sanada dün cevap veremedim.
doğum günümü kutlamışsın.
sağol şeker:)

Kızlaaaar ben geldim.Geçmiş olsun dileyenlere teşekkür ediyorum..

Ev işlerinden bahsetmişsiniz.Ütülenecek kıyafetler boyumu aştı.Hiç vaktim yok.Kocam yardım ediyo ev işlerinde sağolsun ama çene de bıt bıt hiç susmuyo.

Azocum güzel hatunsun vesselam.Yaşını da göstermiyon kııı.Boşver kocayı da.Adamı hasta et sen bir de kutlama bekle:)))))))))Biz kutladık hem yeter.Bir de işyerinde kutlamışlar.Yeter canikom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…