2008 Kasım Anneleri

valla bzikininde normal yatağı var odasında ama daha erken orda yatamaz.ya yasminin dediği gibi parmaklık yapılacak.park yatakta 2 yaşına kadar yatar da bizimki uzun çünkü.ama sonrasını bilmiyorum.kenarı olan çarşaflar yada takmalı kenarlıklar falan var.nette aradım geçenlerde böyle şeyler de olabilir.

benimkide çok deli yatıyo yatağa enlemesine yatarak kendini sıkıştırıyo acayip bi çocuk.sürekli yüzüstü yatıyo mesela.babasına çekmiş.eşimde öyle yattığı yerde kalkmaz genelde.:)

nette görmüştüm ben çitosum parmaklık satılıyo yuvarlanmasınlar diye 80 tl gibi bişeydi yasmin sne kaça yaptırdın canımm

Evet canım ben de görmüştüm.
Bakalım bi yaz gelsin.Oğluma güzel bir oda yapmayı planlıyorum ama önce oturma odasını boşaltmam lazım.Çünkü çocuk odası olarak yapılan oda çok küçük.Salona taşınıcam bu durumda..

güzel arkadaşlarım ve güzel meleklerii
ben çıkıyorum kızımı çok özledim ben ya bugün bi tuhafım zaten
bi bot vardı sezon sunu indirimde gideyim de alayım bari kociş alacak verdi parasını:))
hepinizi tek tek öpüyorum
akşama görüşürüzzz

nette görmüştüm ben çitosum parmaklık satılıyo yuvarlanmasınlar diye 80 tl gibi bişeydi yasmin sne kaça yaptırdın canımm

Yatağın bir kısa bir de uzun tarafına yaptırdım.30 milyona yaptırdım.Bir de kapısı var.Çift kilit taktırdım.Parmaklık yüksek olduğu için yatağa tontişimi koyarken zorluk çekmiyorum.

Ya Anılda çok deli yatıyo.Ortalayıp yatırıyorum.Sabah yatağın köşesinde yüzüstü buluyorum.Nasıl dönüyo..Çitosum daha bilinçli yatamazlar canım.Bence yaptıracak gibisin parmaklık.3-4 yaşında parmaklık olmadan kullanırlar sanırım.Yeğenim öyleydi:((

selam herkese
ben bugün bom mokum! biz ayrıldık sanırım kızlar.bugün feci tartıştık ve bitti.geri dönüşü olacağını sanmıyorum artık.Allahım daha ne kadar üüzntü yazdı bana bilmiyorum ama katlanamıyorum artık! çokzor günler beni ve kızımı bekliyor maalesef,maalesef büyük aşk bitti! mafoldumben

LAVİNYA4134, beyazmelek, çitos, derinxby, dilekgoksuzoglu, diloks, hilal1975, ICIR, Minik Kalimero+, nazlımelek+, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28, zeyna+

hay maşallahh herkes burdaaa remedios sen nerdesin kuzum yaa sabahtan beriş burdasın yazmadın hiççç

lavinyacığım beni mi sordum canım benim kk hep açık ama gel gör ki başımı kaşıyacak vaktim yok bugünzemuszemus

biri parmaklık sormuş galiba ikea'da ayriyeten satılıyormuş

selam herkese
ben bugün bom mokum! biz ayrıldık sanırım kızlar.bugün feci tartıştık ve bitti.geri dönüşü olacağını sanmıyorum artık.Allahım daha ne kadar üüzntü yazdı bana bilmiyorum ama katlanamıyorum artık! çokzor günler beni ve kızımı bekliyor maalesef,maalesef büyük aşk bitti! mafoldumben

ne ayrılması kimden ayrılması safiş

benimkide çok deli yatıyo yatağa enlemesine yatarak kendini sıkıştırıyo acayip bi çocuk.sürekli yüzüstü yatıyo mesela.babasına çekmiş.eşimde öyle yattığı yerde kalkmaz genelde.:)

Aynen canım.Anneme göre ben böyle uyumazmışım.Benimki de babaya çekmiş.Hiç yüzüstü uyuyamam.

Lavişim güle güle..

selam herkese

kız sen ne diyorsun şaşırdın mı delirdinmi dur bi sakin ol ne ayrılması akannehir

lavişim iyi akşamlar canım öp tatlı kızını benim için
deli yatanlardan biri de benim oğlum asla bıraktığım yerde bıraktığım gibi bulamıyorum

selam herkese

Safişim ne oldu canım ya.Dur panik yapma.Hemen karar verme.Hepimiz tartışıyoruz. Anlat ama ağlamadan...

selam herkese

Safişim bi dur ya bi sakin ol.Kolay mı öyle hemen bir kavgada gitmek..Ne kadar büyük bir kavga olabilir bu..

Back
X