2008 Kasım Anneleri

Ne kadar deli gibi aşık olsan da evlilikle sevgililik aynı değil elbette olamazda zaten evliliğin sevgililikte olmayan çok güzel tarafları var, sevgililiğinde bambaşka ayrı bir tadı var zaman geliyor bende özlem duyuyorum o günlerime geri dönmek istiyrum sonra düşünüyorum o zamanda şimdi sahip olduğum şeyler için dualar ediyordum acaba olur mu diyordum şükürler olsunki istediğim herşeye kavuştum istediğim eşe, bebeğe vs... Ama tabiki herşey dört dörtlük değil, evde bir bütün olmak bambaşka bişey
çünkü bütünlük görünen iyi yüzlerin yanında kötü yüzleri de geitiriyo malesef belki bizimde kötü taraflarımız vardı sevgililiğimizde ortaya çıkmayan

yasmincim aynen bende öyle valla.kendimi kötü hissediyorum.kullanılmış hissediyorum.ve içimden hiçbişey yapmakta gelmiyor aynen de yapmıyorum.alıyo havasını..önce gönlümü yap dimi yok .diyorum bazen şiştik ya biz hamilelikte.ondan mı beğenmiyorlar bunlar kız bizi:((

Ben de diyorum bazen.Yok ondan değil ben ne yapıyorum sana diyo.Onlar çok iyi sanki.Üç tel saçıyla beni beğenmiyosa kendi bileceği iş.Ben onu varya havamla döverimmm:))))))

bende elele gezdiğimiz günleri özlüyorum valla.. biz oğlanlar olana kadar 5 sene elele gezdik hamile iken bile çok kişininde nazarına geldim sanırım benim yıldızım düşük :D
şimdi ise ben bütün gün tek baktığım içinbıdıklara bazen oğlanlara bağıramadığımı eşime yapıyorum iyi cırlıyorum yani bu ara.. bazen yaptığı ufak bişey çıldırmama sebep olurken bazende en ufacık güzel bişeyi beni çok mutlu ediyor çok uçlardayım ..

safişim umarım şaka dır..
değilse bile bir tartışmayla bitemez be gülüm...duru var ..öyle kolaymı..herşeyin bir çözümü var..hiiiçç olumsuz düşünme..

bize çabuk bilgi ver..

geldim canlarım
desteğiniz için çok teşekkür ederim
şaka değildi yazdıklarım maalesef
oki uyandı mama filan yedirdim derken eşim geldi o sırada da mmmf aradı konuşamadım tabiki,bi de soruyo kkdan mı diye evet nolcak dedim,hiç sordum dedi ama sanki hemen sizinle dertleştiğimi anladı mı ne,hemen havaya girdi gibi geldi bana.
banyoda bir çeşme arızalıydı onun yenisini almış,onu tamir etmeye gelmişşşş mişş mişş,şimdi banyoda bende fırsattan istifade yazıyorum.
maytabım seninle konuşurken eşim tam arkamdaydı mümkün değildi o anda anlatabilmem

konunun aslı ve özeti şu eşim heşeyde beni suçlar,misal oki düşsün e senin yüzünden düştü der veya tutamadın vs.. der.bi tabak kırsn oki,hemen e kenara koymuşsun çocuğun yetişebileceği yere der.yani yağmur yağsa o da senin yüzünden diceksin derim.bu bizim genelde süre gelen bir sorunumuz ve ben hep düzeltmesini istiyorum kendisinden ama o itiraz ediyor bu huyunu kabul etmiyor.aslında sadece bana karşı değil başkalarına karşı da yapıyor bunu.hemen bir suç ve suçlu buluyor,genelde de günah keçisi tabiki benoluyorum

maytabım benim tel evde arayamıyorum sen ara bari bir arkadaşlar merak etti de bir sor bakalım nasıl durumu

yasminim yerim seni harikasın havanı yesinler senin, bence de kocan seni gece gündüz sırtında taşısa ödeyemez hakkını hem de senin gibi hatun bulmşuta bunuyor :dilcikar:

selam kızlar ayyy bi gün girmedim amma çeneniz düşük hatunlarsınız beaaa

Napıyosunuz bakalım? Kalabalığız maşallah.

bende dün biraz temizlik yaptım.Birde bu hafta yazılılar yapılıp okunacak nete geçecek felan , çok yoğun olcak açımdan.

Birde raaapor alabilirsem tatili erken karşılamayı düşünüyorum

canım yaa sonuna kadar haklısın bence de çok rahatsız edici bir durum ama yine de öyle boşanmaya götürecek kadar büyük değil, tabi onun da düzelmesi lazım hatasını kabul etmesi lazım ama erkekler işte bazen böyle çocuk gibi oluyorlar
sen onu yola getirirsin ama ben sana bu konuda sonsuz güveniyorum canım benim öfkeyle kalkan zararla oturur unutmayın

bugün kavga sırasında tamam o zaman aileni çağır haber verlim dedi bende hiç kimseyi çağırmam çok istiyorsan sen git dedim.o da tamam giderim dedi ve gitti.benim eşim ilk kez evden bu şekilde çıktı ve gitti mi gelmez diyordum.gerçi çeşmeyi yapıp hadi eyvallah da diyebilirm.henüz bilmiyorum.önümüzdeki dakikalarda belli olacak.canlı yayın yapıyorum yalnız size evden ya halime bakın kafamçokkarıştı

yalnız şundan eminimki 2010 kesinlikle uğursuz geldiii :S

safişim geçmişe bir bak orada mutfak önlüğü fantazisi var onu bir oku uygula hiç bişeyiniz kalmaz garantili kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Ah Safişim ah.Kocamın konuşmalarını duysan sanırsın tepesinde haşaa bulutla gezen paygamber anacım.Herşey benim yüzümden.Bak bigün sandalyeyi masanın dibine 2-3 cm daha yanaştırmamışım. O da önüne bakmamış.Düşüyomuş az kalsın.Annesi de yanındaydı.Bana bir kızdı annesi.Zaten bi sandalye itmeyi de bilmez.Sonra ağladım kocam da evet annem haklı dedi.Canım kuzum erkeklerin çoğu öyle.Hakkını savun ama bitirme canım ya.Okyanus için herşeye değer..

Beyazmeleğim farketmişsin benim değerimi sağol cınımmm:)))

Back
X