- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #54.661
Laviş yeşil mercimek çorbasını içiyo mu Yağmur?Ben Anıla vermiyorum boğazına yapışır diye..
kocam işten işe koşuyor :)) biraz önce şirketten çıkmış kendi işi için koşturuyomuş ,akşamda halı saha varmış ,eve geldi eşyalarını aldı gitti ,diyorum galiba iyi değilim ,ee nolcak napim ,annene mi götüreyim ,alıyım geliyimmi ,yoksa annemi mi çağırayım ,komşuyu çağır ,iki dakikada bri sürü çözüm üretti ama ben maça gitmiyim yanında kalayım demedi :)))
dikolks canım ben yapsam senin gibi yaparım zaten:)
ama yemeği kayınvalidem hazırlıyor canımmm
bana da eve gidip yemek düşüyorrr:)
sadece bulaşıkları makineye atıyorum o da yetişebilrsem gerisin kayınvalidem yapıyorrrrr
ayy çok şanslı gördüm kendimi:)
hadin yemeğini yapan kapıp gelsin
kızlar ben bugun erken cıkıyorum bakıcımız hasta eylulu alıyım mutlu yuvamıza gıdıımm opuyorum sızı ve tontıslerınızı ıyı aksamlarrr
canımı yeşil mercimek çektiren kişileri esefle kınıyorum ,çünkü evde yeşil mercimek yoookkk
Canım benim işte tartışmalarınızın en büyük sebebi.Aynı sorun bizde de olacak buna eminim tatlım.İnşallah biran önce iş bulur kocan inşallahdileğim aynı sorun bizde de var maalesef,yılbaşından 1 hafta kadar önce işten çıkardılar eşimi,valla erkek evde oldu mu iyi olmuyor yaa,inşallah seninki de benimki de bir an evvel iş bulurlar cnm
maytabım sağol hayatım inşallah hallocak tatlım.Bu arada seni çok meşeli gördüm türki çığırmışsınhoşgeldin azocum
dilekcim inşallah sorunlarınız kısa sğrede hallolur canım
alıntıdan gördüm dilekçim arkadaşların iyi dileklerine bende katılıyorum.
inş. iyi bir iş bulursun cnm.
laf aramızda bulsam bende değiştiricem
Sağol canım benim 2010 senesi hepimize güzel işler nasip etsin inşallah]
safişim bizim niye haberimiz yok kız eşinin işten çıktığından ben de ilk kez duyuyoerum şimdi yazdın da görmedik mi üzüldüm yaa
valla dilek doğru söylüyor 2008 kasım anneleri olarak 2010a güzel girişler yapmadık ama çıkışımız güzel olur inşallah :Saruboceq:
Meleğim demek söyleyememiştir.Bazı anlar oluyoki bazı şeyleri söyleyemiyo insan.
Ben geldİmmm İŞİm Çok yavvv:))
selam vereyİm Öyle gdeyİm dedİm
dİlek canım İnŞallah İyİ olur eŞİnede ÜzÜldÜm be canım İnŞ. YerleŞİrsİn İstedİĞİn yereee
Lavişim canım arkadaşım benim sağol bitanem öpüyorum seni çok
hıımm safişim bence de eşin evde diye de biraz gergin olabilir...
dilekçim sizi de ilk kez okudum cnm..umarım hepiniz iş bulursunuız bir an önce..sedoşum sen de..safişimin eşi de
vallahi bazen iyi ki memurum diyorum ..az buz ama her ay geliyor.
daha sadece süpürdüm biber doldurdum eylülü uyuttum brokoli koydum çorba yapıcam kereviz salatası yapıcam akşama beklerim
kocam işten işe koşuyor :)) biraz önce şirketten çıkmış kendi işi için koşturuyomuş ,akşamda halı saha varmış ,eve geldi eşyalarını aldı gitti ,diyorum galiba iyi değilim ,ee nolcak napim ,annene mi götüreyim ,alıyım geliyimmi ,yoksa annemi mi çağırayım ,komşuyu çağır ,iki dakikada bri sürü çözüm üretti ama ben maça gitmiyim yanında kalayım demedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?