2008 Kasım Anneleri

bende veriyorum yeşil mercimek bi de kesme makarna atıyorum yeşil mercimekli kesme çorbası oluyo afiyetle yiyo içinede tavuk suyu

kocam işten işe koşuyor :)) biraz önce şirketten çıkmış kendi işi için koşturuyomuş ,akşamda halı saha varmış ,eve geldi eşyalarını aldı gitti ,diyorum galiba iyi değilim ,ee nolcak napim ,annene mi götüreyim ,alıyım geliyimmi ,yoksa annemi mi çağırayım ,komşuyu çağır ,iki dakikada bri sürü çözüm üretti ama ben maça gitmiyim yanında kalayım demedi :)))

ben veriyorum yasmin çok faydalıymış
yağmur herşeyi yiyoe hiç ezmiyorum ne olursa olsun yiyo kaşar peynirini küp küp kesiyorum bi yemesi var akıllara zarar:)

kaydirigubbakcemile3
eylül sana diyecek birşey bulamıyorummm alemsin ne diyeyimmmbayanssulusmile

lavisim ve beyazmelekcım annelerınız yanınızda valla cok sanslısınız pazar gunu oturma bende evımı mok goturuyor dun eylule mamasını yapıyordum canım sıkıldı bıraz agladım yawrum oylece baktı sonra mutfaktakı sandalyenın mıınderını ustune bı guzel koydu sessızce odaya gıttııı cok canım sıkıldıı yetısemıyorum yaa bıktımm artık bır yerlerden ıstıfa edıcem offf

benımde masallah dıyım hıc beyazım yoktu ama kocayla evlendıgımızın haftası kavga ettıkkk cok aglamıstımm sacımın bır telı beyazlamıstı ama benımde sacım cok azz malesefffff

Bende yapıyım bari.Eşimde bende çok severiz.Ben de kıymalı yaparım içine de erişte atarım.Karaşimşek:)))

Laviş maşallah de valla.Ben de Anıla veriyorum kaşar peyniri.Bazen az ısıryo yutuyo ama bazen olduğu gibi çıkarıyo(

bende asortı gıbı yapıyorumm yanlız ben soğanı kavurup yapıyorum gaz olmasın dıye cok besleyıcıı bebeklerımız ıcınn
eylul peynır ve yumurta hıc yemıyor sıpammm ((((((((((((

hıh işte çok güzel anlatmış arkadaşım şimdi şimdi lavişin yazısında kayınvalidem yazan yerleri çıkarın yerine annem'i koyun işte oda ben oluyorum zemuszemus

hadin yemeğini yapan kapıp gelsin

ohh ne ziyafet ama ve de ne eğlence valla bu aralar çok ihtiyacım var öyle bişeye bol kahkaha muhabbet dedikodu vs... ohh olsada gitsek

kızlar ben bugun erken cıkıyorum bakıcımız hasta eylulu alıyım mutlu yuvamıza gıdıımm opuyorum sızı ve tontıslerınızı ıyı aksamlarrr

dileğim aynı sorun bizde de var maalesef,yılbaşından 1 hafta kadar önce işten çıkardılar eşimi,valla erkek evde oldu mu iyi olmuyor yaa,inşallah seninki de benimki de bir an evvel iş bulurlar cnm
Canım benim işte tartışmalarınızın en büyük sebebi.Aynı sorun bizde de olacak buna eminim tatlım.İnşallah biran önce iş bulur kocan inşallah
hoşgeldin azocum
dilekcim inşallah sorunlarınız kısa sğrede hallolur canım
maytabım sağol hayatım inşallah hallocak tatlım.Bu arada seni çok meşeli gördüm türki çığırmışsın

Diloksum canım ya ben sana ne sorular sordum geçmişte bi bakıp cevap vermedin ki anacım.Sağol bitanem bakalım işte dava meselelerim var onlardan dolayı pek sıcak bakmıyorlar.

daha sadece süpürdüm biber doldurdum eylülü uyuttum brokoli koydum çorba yapıcam kereviz salatası yapıcam akşama beklerim

Asorti bacımm şu kerviz salatasının tarifini verirmisin çiğden yapıldığını biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorumm

Ahh eylülüm nerdeee benimki de aynı ama ben izin veriyorum haftada bir işe yarıyo bilyomusun.Bu arada midene ne oldu canım gene 3 porsiyon tavuk göğsümü yedin

dilekcim ben kerevizi rendeliyorum yoğurdun içine biraz mayonez katıyorum iri kıyılmış ceviz katıp karıştırıyorum
dereotuyla süslüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…