2008 Kasım Anneleri

azocum ondandır o zaman diş sıkıntısı öyle yapıyor çocukları

yaa kızlar benim arama yapacaklarımdan bazılarını göndereyim size bölüştüreyim üçer beşer arayıverin bir zahmet bitirelim he mii kaydirigubbakcemile3

Kızlar Anılda bişi yemiyo akşamları.Kafasını sallıyo hayır anlmında.Gözüme bakıyo kızacam diye.Sonra oğlum neden yemiyosun diyorum öpüyo hemen şebek.Dişten sanırım ya.Şunlar çıksada kurtulsak

daha sadece süpürdüm biber doldurdum eylülü uyuttum brokoli koydum çorba yapıcam kereviz salatası yapıcam akşama beklerim

ay habire hastane araştırıyorum ,şimdi de nisa hastanesiyle konuştum ,doğumum da orda olmuştu ,galiba orası olacak bakalım ,okmeydanı araştırma da iyi diyorlar ama dvlet hastanelerine hijyen anlamında güvenmiyorum ..

Asortıe bende sıze gelebılır mıyım yemeĞeeee:)
eylÜl canım bencede ıyı araŞtır sonuÇta saĞlıĞın sÖz konusunınŞ.Çabucak atlatırsın canımm

canım çok sııkın
dedem öleli 1 sene oldu bi evi halledip satamadılar
sattılar şimdi amcam denyoluk ediyor imza atmıyo ne istiyo onuda anlamadık
zaten 18 sene önce karısını çocuklarını bırakıp gitmiş bi adamdan ne beklenirki
ahhh ahhh dünya malı dünyada kalıyor geridekine dert oluyor

Evin yerinin değer kazanmasını bekliyo sanırım:))))Çok mu değerli kııı:))

Asortim açık adresini alayım.Arada yemeğe gelirim.Akşam bende tarhana çorbası, kuru fasılle, karnıbahar kızartması ve biber dolması var.Kaynana da ıspanak göndermiş dün.Yeter bea..

Eylülcüm bencede araştır.Bir haftan var daha.Araştırma hastaneleri falan daha avantajlı olabilir..

eylülcüm iyice araştır öyle karar ver

bende de domates çorbası, fırında beşamel soslu karnıbahar, bulgur pilavı olacaktı annem eklme çıkarma yapmadıysa kaydirigubbakcemile3

ne zaman yaptın bunları sen ya..
sabahtan beri evdeyim..kanat çıkardım tavada yağsız pişiricem..yanına da birazz pilav.tembel işi
,ama misafirim vardı biraz önce gittiler..2 de çocuğu var..sormayın evin altı üstündeydi.

Tarhana çabul oluyo canım.Buzluğa et suyu atıyorum.Onunla 5 dakikada yapıyorum. Fasulyeyi önceden haşlayıp buzluğa atıyorum.Etini de düdüklüde 20 dk.pişirip soğanla kavuruyorum.Dolmanın içini de çiğ yapıyorum.Krnıbaharı da 1 gün önce haşlarım yiyeceğimiz gün kızartırım.Yani bazılarını önceden yapıyorum tontişim:)))

hepsi 1 güne fazla bence..
ben kuru yaparsam yanına sadece pilav
tarhana yaparsam yanına et yarzı yemek ya da sebze ama tek çeşit
dolam yaparsam tek yemek
karnıbahar eşim yemiyor

tabi hepsinin yanına vazgeçilmeszimiz salata(özellikle rokalı) ve yoğurt..(süzme)

kötü ev kadını ben..
eşime derim nasıl olmuş güzel mi..

cnm biliyorsun ben yeterki sevdiğim yemek olsun ayırmam tadını diyor deli oluyorum..böyle ilginç bir kocam var

dikolks canım ben yapsam senin gibi yaparım zaten:)
ama yemeği kayınvalidem hazırlıyor canımmm
bana da eve gidip yemek düşüyorrr:)
sadece bulaşıkları makineye atıyorum o da yetişebilrsem gerisin kayınvalidem yapıyorrrrr
ayy çok şanslı gördüm kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…