2008 Kasım Anneleri

Ya kızlar benim oğlan acayip huysuz bugünlerde.
İstediği olmayınca ağlamaya başladı.Önceden bunları yapmazdı hiç.Ama nasıl ağlama gözlerden yaş geliyor valla.Zor bir dönem bizi bekliyor..

tsk ederım arkadaslar darısı basınıza ınsa allah tez zamanda

zeyna unuttum sorayım sen nıye kocısını ınlettın hayırdır

mmf makınenın sorunun gıderılmesıne sevındım

gecmıse baktım bırseyler konusulmus sanırım
dıger sıteye baktım kasım annelerı bebek gunlugu falan hepsı kalkmıs
neler oluyor yaww

günaydın herkese arkadaşlaaar :sm_cool:

ay alıntı yapmaktan bir günadın yazamadım buügn ruhen kendimi çok iyi hissediyorum oğluşum 22.30-23.00e doğru yattı ben çıkarken hala uyuyordu ben de 00.30gibi yattım bir gözümü açtım 08.45 olmuş saat allahım deliksiz uyku dedikleri bu olsa gerek gerçi gece bir ara uyandım onu hatırlıyorum ama yarım yamalak Eymen süt içiyordu sesini duydum ama beni çağırmadı ki bende sızmışım tekrar zaten sabaha baktım biberon boş

hoş hala uykum var ama oğlumdan kaynaklı değil tamamen benim miskinliğim mirmirmirmir

herkese güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan

evet melekcım bende ona sınır oluyorum saat 12lere kadar oturuyorum ızlıyorum atv de salı gunu olan dızılerı mesela ozette hepsını verıyor bende sınır oluyorumm samanyolunuda ızlemedım zatenn

cıtosum benım oglum uzun zamandır bunu yapıyor
dun aksam benım 1 parca utu yapmama ızın vermesı ıcın elektrık supurgesını elıne vermek zorunda kaldım dusun yanı
kasla goz arasında utuyu cekıstıyor ve kablosunu o kadar kuvvetle tutuyor kı almam mumkun degıl
sonra cıglıklarla ve yere yatarak aglıyor
kı o gozlerden mınık pıtırcıklar dokuluyor ıcım acıyor
ben de verdım elıne supurgeyı sankı hıc aglamamıs gıbı kalkıp oynamaya basladı

daha kahvaltı bile yapmadım çok acıktım simit almıştım buraya yazayım derken soğudu bile

miniğim senin msn falan yok mu yaa özelden yazsana varsa oradan anlatırım ben sana burada aynı şeyler dönüp durmasın canımız sıkılıyor

Ya kızlar benim oğlan acayip huysuz bugünlerde.
İstediği olmayınca ağlamaya başladı.Önceden bunları yapmazdı hiç.Ama nasıl ağlama gözlerden yaş geliyor valla.Zor bir dönem bizi bekliyor..

dun aksam benım 1 parca utu yapmama ızın vermesı ıcın elektrık supurgesını elıne vermek zorunda kaldım dusun yanı
kasla goz arasında utuyu cekıstıyor ve kablosunu o kadar kuvvetle tutuyor kı almam mumkun degıl

kızlaaaar kanmayın bu sıpalara rol yapıyorlar rool filimci bunlar kaydirigubbakcemile3
tabi diyene bakın ben sanki kanmıyorum öyle bir ağlıyor ki içli içli dayanamayıp istediğini yapıyorum daha gözünün ucunda yaş dururken gülmeye başlıyor kikir kikir sıpa

çitoscım günaydın şuanlarda hepsi aynı sanırım
bazen zeyneple telefonda konuşuyoruz da memoyla yiğitin sesinden bişey anlamıyoruz canım
geçicek bugünlerde değerini bilmek lazım valla nasılda çabuk büyüolar

Benim elektrik süpürgesi ortada geziyor vallaalsanaalsanasmile.Hasta oğlan ses çıkartan şeylere..Hatta geçen gün bir arkadaşa gittik evn içinde dolaşırken elektrik süpürgesini gördü.Hemn oturdu ıgh ıgh diyor yeri göstererek getir buraya süpürgeyi diyor beyefendi..Hastalık gibi valla.:CüvCüv:

Kayınvalidemin bir tanıdığının oğlu 5 yaşında ve çocuk elektrik süpürgesi hastası.Yani öyle böyle değil.Mesela bize geliyor çğdem teyzeee elektrik süpürgenize bakabilirmiyim diyor.İyi hadi diyip çıkartıyoruz ama sonra beğenmiyor.Kendi süpürgeleri sulu süpürgelerdenmiş.Ayyy sizinkide kötüymüş diyo.Eve gidince de babasına yazık ya onların süpürgesi kötüymüş baba onlara alsana bi süpürge filan yapıyormuş.Kınamadım da ama benim oğlum da öyle olcak sanırım..

çitoscım günaydın şuanlarda hepsi aynı sanırım
bazen zeyneple telefonda konuşuyoruz da memoyla yiğitin sesinden bişey anlamıyoruz canım
geçicek bugünlerde değerini bilmek lazım valla nasılda çabuk büyüolar

ya valla değerini bilelim tabii de Ne biliyim birden level atladı benimki.Herşey birden bire oldukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Çitosum benimki sabahları sebepsiz ağlıyo.ıstediği olmayınca dudağını büküyo ben anlatıyorum oğlum bak şöyle olur falan hallediyoruz meseleyi.Babası kumanda almış yeni, eskisini Anıla verdik.Yeniyi getiriyo baba diyo elime veriyo.Yani babanınmış o.Oooov burnumda tüttüüü..

Zeytinyağlı Portakallı Kereviz

1 Kilo kereviz
1 Adet portakalın suyu
1 Adet kesme şeker
2 Adet soğan
1 Adet havuç
1 Çay bardağı zeytinyağı
Yarım demet dereotu
Tuz

Hazırlanışı

• Kerevizleri soyduktan sonra halka halka doğrayıp, yıkayın.
  • Soğanları ve havuçları da halka halka doğrayın.
  • Kerevizleri tencereye dizin.
  • Ortalarına havuçları ve soğanları yerleştirin.
  • Üstüne zeytinyağını gezdirin.
  • Şekeri, tuzu ve portakal suyunu da ekleyerek kısık ateşte 20 dakika pişirin.
  • Soğuduktan sonra servis tabağına alın ve soğuk olarak servis yapın.

ben bu şekilde yapıyorum tarifim bu şekerler süper oluyor yawww

yaaa akşam sinirlerim az gerildi buralarda kapattım sigara falan içtim topladım kendimi yattım ki sözleşmiştik gece için ama yatağa girdim ve bana dokunduğu an birden ona kızdım neden bilmiyorum istemedim yaaa aklıma beni üzdükleri geldi birden ve adamı inlete inlete uyuttum
seni istiyom diyo bende hayır sen beni değil doğanın kanunu istiyon dedim
cidden onlar bizim için mi yoksa doğanın kanunu olup ellerinin altında biz olduğumuz için mi bizimle yatıyorlar benneyaptımki

Çitosum benimki sabahları sebepsiz ağlıyo.İstediği olmayınca dudağını büküyo ben anlatıyorum oğlum bak şöyle olur falan hallediyoruz meseleyi.Babası kumanda almış yeni, eskisini Anıla verdik.Yeniyi getiriyo baba diyo elime veriyo.Yani babanınmış o.Oooov burnumda tüttüüü..

Kuzummm kıyamam ben ona.Benimkinin de var eski kumandası
:CüvCüv::CüvCüv:

akıllı bıdık bunlar yaa maşallah
benimki de elektrik süpürgesini çok seviyor hemen sesini taklit etmeye başlıyor gördüğü yerde
hatta sölemesi ayıp eşim evi süpürürken ağzına maske takıyor toza karşı alerjisi var gibi çünkü neyse babası o maskeyi takınca benimki hemen heyecanlanıyor ses çıkarmaya başlıyor ııı-ııı gibi gidiyor süpürgenin yanına bekliyor kaydirigubbakcemile3

kumandayı da alıyor bazen çok ilgili değil ama buldu mu kaçırmıyor gidiyor tv nin önüne basıyor artık denk getirene kadar bir de tv ye doğru uzatıp basıyor ben bitiyorum orada

zeyna kuşum iyi misin sen

elbette doğanın kanunu burası doğru ama insana has duygular var işin içinde bunları yabana atamazsın herkesle sevişilir ama herkeste aynı şeyler hissedilmez
duygusal olarak bir bağ, yakınlık olunca daha da güzel oluyor kocan seni seviyor o yüzden seni istiyor senin dediğin gibi olsaydı olay neden evleniyoruz ki herkes istediğiyle yatar kalkardı

zeyna kuşum iyi misin sen

elbette doğanın kanunu burası doğru ama insana has duygular var işin içinde bunları yabana atamazsın herkesle sevişilir ama herkeste aynı şeyler hissedilmez
duygusal olarak bir bağ, yakınlık olunca daha da güzel oluyor kocan seni seviyor o yüzden seni istiyor senin dediğin gibi olsaydı olay neden evleniyoruz ki herkes istediğiyle yatar kalkardı

:lepi::lepi::lepi:vereliniortak..sen bu işi biliyon şekerimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Zeyna bende düşünmüşümdür hep.Acaba onlar haklı mı haksız mı.Ya biz kadınlar onlar kadar istekli değiliz.Aramızda birkaç feriştah hariç (Beyazmelek vs.:)) Ama onlarda öyle olsaydı neslimiz tükenirdi.Bu bence doğanın kanunu.Öyle ki erkeklerin hepsi öyle, yapıları bu:)))

Back
X