2008 Kasım Anneleri

Zeyna bende düşünmüşümdür hep.Acaba onlar haklı mı haksız mı.Ya biz kadınlar onlar kadar istekli değiliz.Aramızda birkaç feriştah hariç (Beyazmelek vs.:)) Ama onlarda öyle olsaydı neslimiz tükenirdi.Bu bence doğanın kanunu.Öyle ki erkeklerin hepsi öyle, yapıları bu:)))

Biz olayı duygusallaştırıyoruz bence oysa erkekler bu konuda daha mekanik düşünüyor.
Mesela biz onlara kızdığımızda bunu kızgınlığı bir engel olarak görürken erkekler tartışma ve cinselliği ayırabiliyorlar.Yani her durum ve şartta varlar:kedi::kedi:

yani ben akşama şöle yapayım o zaman yasmincim;

gözlerimi kaparım vazifemi yaparım aklinialirimsmile

Eh yok artık o kadar da değil canım..lülülülülülülülülülülülü

Günaydın kızlarr

Miniğim çok güzel bir gün geçirmişsin ne güzel.Ben bukada uzun süre dışarda kalsam benim telefonum hiç susmaz buna eminim.

Ya kızlar benim oğlan acayip huysuz bugünlerde.
İstediği olmayınca ağlamaya başladı.Önceden bunları yapmazdı hiç.Ama nasıl ağlama gözlerden yaş geliyor valla.Zor bir dönem bizi bekliyor..

Canım benim oğlumda çok huysuz ağlamadan çok sinir mevut bağırıyor hemde ne bağırma çığlık çığlığa kendini yere atıyor kafasını küt küt duvara vuruyor çok feci çok.Önceden çok ilgileniyordum hemen dediğini yapıyordum ama beni bayağı ele geçirdi son iki gündür iyiyiz ama

günaydın herkese arkadaşlaaar :sm_cool:

ay alıntı yapmaktan bir günadın yazamadım buügn ruhen kendimi çok iyi hissediyorum oğluşum 22.30-23.00e doğru yattı ben çıkarken hala uyuyordu ben de 00.30gibi yattım bir gözümü açtım 08.45 olmuş saat allahım deliksiz uyku dedikleri bu olsa gerek gerçi gece bir ara uyandım onu hatırlıyorum ama yarım yamalak Eymen süt içiyordu sesini duydum ama beni çağırmadı ki bende sızmışım tekrar zaten sabaha baktım biberon boş

hoş hala uykum var ama oğlumdan kaynaklı değil tamamen benim miskinliğim mirmirmirmir

Ohh misler gibi uyumuşsun valla şu kendi kendine süt içme olayına bitiyorum.Maşallah kuzuma nazar değmesin.Nasıl alıştırdın canım ya.Valla benimki su koyduğum biberonunu getirip içir diye bana uzatıyor.Eline çatal kaşık veriyorum kensi yemeği öğrensin diye ikinic denemden sonra hemen bana uzatır ve ağzını açar.Benimki çok tembel bu konuda ya
herkese güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan

Çitosum benimki sabahları sebepsiz ağlıyo.İstediği olmayınca dudağını büküyo ben anlatıyorum oğlum bak şöyle olur falan hallediyoruz meseleyi.Babası kumanda almış yeni, eskisini Anıla verdik.Yeniyi getiriyo baba diyo elime veriyo.Yani babanınmış o.Oooov burnumda tüttüüü..
Yasmin benimde bir yeğenim var aynı senin oğlan gibi hiç sebep yokken oturuken birden ağlamaya başlardı noldu canım niye ağlıyorsun diye sorduğumuzda canım istiyo ağlamak derdi.:))Şimdi sen yazınca bu aklıma geldi.Allahtan büyüdüde rahatız biraz.
zeyna kuşum iyi misin sen

elbette doğanın kanunu burası doğru ama insana has duygular var işin içinde bunları yabana atamazsın herkesle sevişilir ama herkeste aynı şeyler hissedilmez
duygusal olarak bir bağ, yakınlık olunca daha da güzel oluyor kocan seni seviyor o yüzden seni istiyor senin dediğin gibi olsaydı olay neden evleniyoruz ki herkes istediğiyle yatar kalkardı

Katılıyoruz zeynacım

Ya kızlar dün akşamki olaydan sorduğum bir soru kaynadı.Benim oğlan ilaç içmeyi hiç sevmiyor.ılaç veremiyorum her şekli her yolu denedim ama nafile.Şimdi aklı erdiği için çok zorlamada direnmeyip ağzında tutup sonra dışarı fışkırtıyor. Bende son çözüm olarak ilaçlarını süte karıltırarak veriyorum.ıki ilacımız var süte karıştırdığımız zadident alerji için birde multivitamin şurubu.Sütünün hepsini içiyor.Birde tozumuz var zaten o meyveye karıştırılarak yediriliyor signulıo mu ne tam hatırmaıyorum astım için verdi doktor.Sütün hepsini içiyor.Acaba bu şekilde yararlı mıdır?

:lepi::lepi::lepi:vereliniortak..sen bu işi biliyon şekerimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

opuyorumnanaktan öperim seni

Zeyna bende düşünmüşümdür hep.Acaba onlar haklı mı haksız mı.Ya biz kadınlar onlar kadar istekli değiliz.Aramızda birkaç feriştah hariç (Beyazmelek vs.:)) Ama onlarda öyle olsaydı neslimiz tükenirdi.Bu bence doğanın kanunu.Öyle ki erkeklerin hepsi öyle, yapıları bu:)))

mesela size göre feriştah olsam bile eşime kıyasla yine en çok isteyen odur
dediğin gibi erkeklerin yapısıyla kadınlarınki farklı burada
ama iki taraf içinde zevk alınacak şeyler var bunları kullanmak lazım.....

yani ben akşama şöle yapayım o zaman yasmincim;

gözlerimi kaparım vazifemi yaparım aklinialirimsmile

......cümlemin devamını buraya bağlıyorum lazım ki öyle yapmazsak gözlerimi kaparım vazifemi yaparımdan öteye geçemeyiz
zeynacım öyle yapma olayın tadını çıkarmaya bak, bizim toplulumumuzda kadınların pek çoğu seks yapmak istemez istesede belli etmez vs... seks bizler için erkeğimize karşı yerine getirilmesi gereken bir görevdir adeta
hem dinsel faktörler hem de toplumsal faktörler böyle düşünmemize sebep olmuştur

ama yine belirtiyorum böyle düşünürseniz olayın hiçbir anlamı kalmaz ve nitekim erkeğinizden nefret etmeye başlarsınız bu ona karşı bir görev değil onunla paylaşılan bir olay, hem size iyi gelen hem ona iyi gelen bir durum o istediği için siz istediğiniz için seks yaptığınızı düşünün onun zevk almasını düşündüğünüz kadar kendiniz zevk almaya çalışın o zaman herşey daha renkli olur bence :kedi:

sılanın yada bşka bir kadının şarkısında duydum geçenlerde bir cümle çook hoşuma gitti

aşkın yongası tenler diyor, öyle ite tam da bu demek istediğim işin içinde sevgi olunca aşk olunca bambaşka oluyor
aldatan insanlara bir bakın bence aldatmada iki sebep vardır
1. arada aşk bitmiştir sadece bitmekle kalmamış olay ikili işkenceye dönüşmüştür
2. adam hala karısını seviyordur aşk vardır, ama cinsel anlamda yetmiyordur, kadın cinselliği bilmiyordur o zaman başkasına gidiyordur işte o başkasıyla yaptığı olay doğanın kanunu, ama sizinle olunca kanunüstü bişey oluyor
do you understand kaydirigubbakcemile3

her zaman söylerim yine yineliyorum özelikle cinsel mevzularda yönetici olun bir erkeğe yaptıramayacğınız şey yoktur

Ya kızlar dün akşamki olaydan sorduğum bir soru kaynadı.Benim oğlan ilaç içmeyi hiç sevmiyor.İlaç veremiyorum her şekli her yolu denedim ama nafile.Şimdi aklı erdiği için çok zorlamada direnmeyip ağzında tutup sonra dışarı fışkırtıyor. Bende son çözüm olarak ilaçlarını süte karıltırarak veriyorum.İki ilacımız var süte karıştırdığımız zadident alerji için birde multivitamin şurubu.Sütünün hepsini içiyor.Birde tozumuz var zaten o meyveye karıştırılarak yediriliyor signulıo mu ne tam hatırmaıyorum astım için verdi doktor.Sütün hepsini içiyor.Acaba bu şekilde yararlı mıdır?

Valla branşım değil benim, Çitos hocam burda.Yanlış bişi demeyelim...

ay arkadaşlara katılıyorum zeyna len dellendinmi
pınarrr başıı burma burma yar yar yar yar yar yar amaaaaaannnnnn
ay neşem yerinde gene umarım sorunsuz bir gün beni ve bizi bekler:)

bende tam bilmiyırum dilekcim valla şırıngalar var denedinmi bilmiyorum
süt bazı şeylerin etkisini öldürüyoya mesela kan ilaçları
yada doğrıumu biliyoruz acaba bunu

bereket var gene sabah sabah topiğimizde kızlar Allah muhabbetimizi artırsın
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üyemmmf27, beyazmelek, çitos, dilekgoksuzoglu, h.mine, LAVıNYA4134+, remedios, tuuce, yasmin.28, KK Pro Üyezeyna+

Ya kızlar dün akşamki olaydan sorduğum bir soru kaynadı.Benim oğlan ilaç içmeyi hiç sevmiyor.İlaç veremiyorum her şekli her yolu denedim ama nafile.Şimdi aklı erdiği için çok zorlamada direnmeyip ağzında tutup sonra dışarı fışkırtıyor. Bende son çözüm olarak ilaçlarını süte karıltırarak veriyorum.İki ilacımız var süte karıştırdığımız zadident alerji için birde multivitamin şurubu.Sütünün hepsini içiyor.Birde tozumuz var zaten o meyveye karıştırılarak yediriliyor signulıo mu ne tam hatırmaıyorum astım için verdi doktor.Sütün hepsini içiyor.Acaba bu şekilde yararlı mıdır?

bu konuda seni işin uzmanına yani çitosuma devrediyorum vanımcım yardımcı olamayacağım
zira benim oğlum şurup içmeyi çok seviyor psikopat biraz galiba gözlerini büyük büyük açıoyr ağzını da açıyor yine ver diye kaydirigubbakcemile3

bende tam bilmiyırum dilekcim valla şırıngalar var denedinmi bilmiyorum
süt bazı şeylerin etkisini öldürüyoya mesela kan ilaçları
yada doğrıumu biliyoruz acaba bunu

Canım şırıngada fayda etmiyor ağzından geri çıkartıyor.Öyleymiş canım.Meyve suyu veya su tercih etmem lazımmış keşke daha önce sorsaydım.Ben grip olduğundan beri böyle veriyorum

Back
X