2008 Kasım Anneleri

selam kızlar toplantılarımı hallettim evime gittim yemeğimi yedim geldim
ay kızlar yaa evde Eymen'in eksikliği o kadar belli oluyor ki rabbim acılarını göstermesin bize ay durduk yere şeytan dürttü aklıma geldi o olmasa naparız falan diye mafoldumben şimdi köyde olduğunu biliyorum durumu iyi, akşama gidip alacağım ama ne bileyim allah büyüktür o bilir tabi ama ben onsuz bir ev onsuz bir hayat düşünemiyorum içimi nefesim daralıyor içimi korkular kaplıyor mafoldumben

yasminim geçmiş olsun canım ben üniversitedeyken annem de bel fıtığı olmuştu aman allahım ne acılar çekti kadıncağız yaa son günlerde yürüyemez olmuştu zaten altına sürgü falan koyuyordum tuvalate bile gidemiyordu kıpırdayamıyordu resmen çok kötü bişey ama ameliyat oldu 3-5 saat sonra ayaktaydı çok şükür inşallah senin annende ağrılarından bir an evvel kurtulur

derinim yeğenin ömürlü olsun canım nasıl da tatlıdır şimdi o adıyla büyüsün sağlıkla sıhhatle inşallah

piroşum no problem canım bende giriyorum oraya yazıyorum arada görmüşsündür ama neyalan söyleyeyim çok soğuk geliyor orası bana rahat edemiyorum buradayken evimdeyim hissi yaşıyorum orada öyle olmuyor sürekli diken üstünde gibi o yüzden de içimden pek girmek gelmiyor onlarada söledim zaten

eylülüm iyi sevindim kolay bir ameliyat olmasına inşallah bir an evvel sende sıkıntılarından kurtulursun :Saruboceq:

biri bana uykumu dedi mirmirmirmir
az önce 4 adet kıymalı çiğ böreği sıcak sıcak mideye indirdikten sonra bende de bi gevşeme başlamadı eğil valla
maytap kafa nereye uçtu acaba fisfisfis

Eylül laparoskopik olacaksın di mi ameliyatı?Yoksa açık mı?
evet canım laparoskopik olacağım ,bunun hakkında sormak istediklerim var sana ,ameliyat esnasında şişiriyorlarmış hastayı ,ve ameliyattan sonra bazı kişilerde bu şişkinlik duruyormuş ,ayrıca hızla kilo alınıyormuş bu doğrumu?
Annem fıtık ameliyatı olacak sanırım canım.Ya ağrısından yerlerde sürnüyo resmen.Ooof ne zor.İzin de alamıyorum.Allahtan kardeşim götürdü doktora.Bugün ben eve götürüp bakarım.Kıyamam anneme:((((
çok geçmiş olsun canım yaa ,umarım o da sorunsuz atlatır ..

sedacım piroşcum nisada olucam ,seda sana uzakta piroşu beklerim ,bisküvi ve sütle :))

evet canım laparoskopik olacağım ,bunun hakkında sormak istediklerim var sana ,ameliyat esnasında şişiriyorlarmış hastayı ,ve ameliyattan sonra bazı kişilerde bu şişkinlik duruyormuş ,ayrıca hızla kilo alınıyormuş bu doğrumu?

çok geçmiş olsun canım yaa ,umarım o da sorunsuz atlatır ..

sedacım piroşcum nisada olucam ,seda sana uzakta piroşu beklerim ,bisküvi ve sütle :))

Evet canım karın boşluğunda rahat çalışabilmek için co2 ile şişiriyorlar belli bir basınç oranında tabii..Bu şişkinlik kalmıyor merak etme.Çünkü karın içerisindeki bu gaz boşaltılır operasyonda..Hızlı kilo alma gibi birşey de sözkonusu değil..

yuh zeyna 4 adet çiğ börek mi ?? yani şu saframdan kurtulayım bak neler yicem o zaman ,sanki şimdi yemiyorum :))

Safra kesen alınınca yok öyle her istediğimi istediğim kadar yerim.Safra yok nasıl sindirilecek onlarkaydirigubbakcemile3

zeynam ohhh afiyet olsun löp löp et olsun:)))
ayy uyku demeyin yaa uyutacaksınız milleti çito uyudu heralde

Yok uyumadım direniyorum..benneyaptımki

evet meleğim burası evimiz gibi gerçekten:)
eylül gelmemmi kızz gelirim tabi alırım bisküvimi meyve suyumu:) seda da gelir güldürürüz seni ameliyatlı ameliyatlı::)

bende çiğ börek istiyorum ya ne zamandır yemedim çok cnm çekti:(

Evet canım karın boşluğunda rahat çalışabilmek için co2 ile şişiriyorlar belli bir basınç oranında tabii..Bu şişkinlik kalmıyor merak etme.Çünkü karın içerisindeki bu gaz boşaltılır operasyonda..Hızlı kilo alma gibi birşey de sözkonusu değil..

çok sağol canım içim ferahladı ,
bu arada senin branşın neydi ,bilelimde abuk sorular sormayalım ,benim kuzenim tıp okurken önüne gelen tuğba başım ağrıyor napayım ,dişim ağrıyor ,böğrümde bi acı var diye kızın başına üşüşürdü ,kız kadın doğumcuydu halbuki:)))
bizde sana gereksiz sorular sormayalım bari ..
opuyorumnanaktan

Back
X