- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.161
bugün burası pek bi sessiz ne iş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım laparoskopik olacağım ,bunun hakkında sormak istediklerim var sana ,ameliyat esnasında şişiriyorlarmış hastayı ,ve ameliyattan sonra bazı kişilerde bu şişkinlik duruyormuş ,ayrıca hızla kilo alınıyormuş bu doğrumu?Eylül laparoskopik olacaksın di mi ameliyatı?Yoksa açık mı?
çok geçmiş olsun canım yaa ,umarım o da sorunsuz atlatır ..Annem fıtık ameliyatı olacak sanırım canım.Ya ağrısından yerlerde sürnüyo resmen.Ooof ne zor.İzin de alamıyorum.Allahtan kardeşim götürdü doktora.Bugün ben eve götürüp bakarım.Kıyamam anneme(((
evet canım laparoskopik olacağım ,bunun hakkında sormak istediklerim var sana ,ameliyat esnasında şişiriyorlarmış hastayı ,ve ameliyattan sonra bazı kişilerde bu şişkinlik duruyormuş ,ayrıca hızla kilo alınıyormuş bu doğrumu?
çok geçmiş olsun canım yaa ,umarım o da sorunsuz atlatır ..
sedacım piroşcum nisada olucam ,seda sana uzakta piroşu beklerim ,bisküvi ve sütle :))
yuh zeyna 4 adet çiğ börek mi ?? yani şu saframdan kurtulayım bak neler yicem o zaman ,sanki şimdi yemiyorum :))
zeynam ohhh afiyet olsun löp löp et olsun:)))
ayy uyku demeyin yaa uyutacaksınız milleti çito uyudu heralde
o uyku arasını japonyada veriolar canım oraya alalım senizemuszemus
biri bana uykumu dedi mirmirmirmir
az önce 4 adet kıymalı çiğ böreği sıcak sıcak mideye indirdikten sonra bende de bi gevşeme başlamadı eğil valla
maytap kafa nereye uçtu acaba fisfisfis
Evet canım karın boşluğunda rahat çalışabilmek için co2 ile şişiriyorlar belli bir basınç oranında tabii..Bu şişkinlik kalmıyor merak etme.Çünkü karın içerisindeki bu gaz boşaltılır operasyonda..Hızlı kilo alma gibi birşey de sözkonusu değil..