2008 Kasım Anneleri

tüh yaaa..
inş. düzeltirler arayı.
bende uyuz olurum..
ne karı-koca arasını bozrlarki?
zevkmi alıyolar yani?
çok şükür bende eşimin ailesi tarafından şanslı olanlardanım.

tabiki..
ben seni bekliyom biliyosun..
bize gelin dedim yok olmaz önce bana dedin.
hele sen bi iyileş ben sana ne kekler yaparım..

asortik niye kızdın kız kankana?
ama kıyamayıp cigarasını gönderiyon:)

azocum vallahi bende buluşacaktık araya bu iş girdi ,ama çabuk toparlarım ben ,en kısa zamanda da ayarlayalım ..bu sene kışta olmayacak gibi zaten ,hava da elverişli olursa yapıcam bir organizasyon ..

ay artık benimde yeni bir telefonum var ,kocam geç kaldı bu akşam ,1 saat kadar ,kapıyı açtım nerdesin yaaa,biliyosun telefonum yok arayamıyorum beni merakta bırakıyosun dedim ,artık var dedi ,aşkım ikimizde telefon almış ..çok sevindim ,artık isteyen beni arayabilir canlarım...

eylülcan güle güle kullan telefonunu yavrumm bol bol beni ara::))
iyleşte sana gelelim hacı olmadı bana gelin ama sen sırayı vermiyon kimseye o zaman çabuk toparlan kalmaya gelcem sana:)

ay artık benimde yeni bir telefonum var ,kocam geç kaldı bu akşam ,1 saat kadar ,kapıyı açtım nerdesin yaaa,biliyosun telefonum yok arayamıyorum beni merakta bırakıyosun dedim ,artık var dedi ,aşkım ikimizde telefon almış ..çok sevindim ,artık isteyen beni arayabilir canlarım...

güle güle kullan canım telefonunu

güle güle kullan canımcım yeni melisin oyuncakını
bende sana ellerimle yün atlet don örer getirrim olmammı hacııı

markasını bende merak ettim bilmiyorumkismile

selam kızlar ,bugün yoktum ,hastanelerde koşturdum ,3 saat müşahede altında kaldım serum yeim 3-4 tane iğne ,mahvoldum resmen ,bir sürü tetkik yapıldı ,safra kesemde taş var hemde oldukça büyük 6-7 tane her biri 16-20-25 mm çapında ,aslında bugün acil ameliyat olacaktım ama kan değerlerim yüksek çıktı ,bir hafta diyet yapıcam ilaç kullanıcam ve haftaya büyük ihtimal ameliyat olucam ..
bu sabah şiddetli ağrı ile kıvranarak acile götürüldüm ,ve devamında da yukarda anlattıklarım gerçekleşti işte ..hala iyi değilim ..

Selam kasımCanlar nabersiniss

Ben pek görünmüyorum ortalarda malum karneler notlar vs vs pek yoğundum ama bitti çok şükür.Girdim tüm notları.Gelsemde bi göz atıp kaçıyordum sadece.

Eylülcüm ameliyat olcakmış bi tek onu gördüm geçmiş olsun kuzu şimdiden mucuksladım

Saphiş,Sedoş;Zeyna nassınız?

Saphiş traşlı mı öptün ku:))) Ben olayı sonra takip edemedim.No problem dimi şimdi

Seda napıosun Ardiş napıyo?

Zeynacım sende ne var ne yok aşık kadın:)

Back
X