ben her zaman kayınvalidemi sevdiğimden bahsederdim biliyorsunuz ,çünkü hiçbirşeyime karışmaz ,hatta sürekli şunu al bunu al ,bak bu sana yakışır der durur biryere gittiğimizde ,hatta param yok derim bazen çünkü beğenmem onun istediği şeyi ,ben alıcam der ,alma anne derim kalbi kırılmasın diye beğenmedim de diyemem illa alır ,ona gittiğimde hiç iş yaptırmaz ,ne bulaşık ne sofra herşeyi kendi yapar ..bana geldiği zamanda aynısını ben yaparım ona ..torununu çok sever ,bakar ..ama işte kayınvalide adı üstünde ,iki gün kaldı delirecektim ,yani bazen kızıyorum kendime ama napıyım ya herkesin kendi düzeni ,biraz dağınıktır benim kayınvalidem ,herşeyi heryere koyabilen ve bundan da rahatsız olmayan bir tip ,mesela elinde bardak ile banyoya girdi diyelim onu orda bırakır :)) yani iki gündür peşelirini toplamaktan bir hal oldum ,ama allahı var severim görümcemi de kaynananmı da ..ben eşimle tanışalı yaklaşık 8 yıl olmuştur ,ailesini ondan önce tanıdım ve sevdim ,hatta eşimle tanıştığımda onların oğlu olduğunu duyunca çok şaşırmıştım :) ve sevinmiştim açıkçası ..onlarda buna çok sevindiler ,zaten içten içe beni beğenirlermişte çekinirlermiş söylemeye :)) yani evet aile ile de evleniyorsun sadece eş ile değil .allah razı olsun desteklerini hiç esirgemediler bizden ,elleri hep üzerimizdedir ..
bu yüzden eşinin ailesi ile sorunu olanlara gerçekten çok üzülüyorum ,kendimi koyuyorum onların yerine ..keşke hiç yaşanmasa bu tatsızlıklar,olsalar bir dert olmasalar bir dert gerçekten ..