2008 Kasım Anneleri

evet mınıkcım bende cokk ıstıyorum karıı
avrupa karlar altında turkıyede halen kar yokk soguk yagıslı hava geldı dıyorlar ama ankarada yokk gercekten dunyanın dengesı bozuldu ocagın sonuna geldık yagmur yagıyor gunes acıyor ben anlamıyorumm kuraklık olcak dıye korkuyorumm
estelcım hosgeldın nerlerdesın yaa hıc ugramıyorsun merak ettık senıı sık sık gel buralara

Senin normalde kocanı istemen lazım.Hahhah haaa:)))Canım bencede biraz kar yağması lazım.Yazı çok severim ama bu dengesizliğin bir an önce bitmesini isterim.Güzel dileğin için teşekkürler cınım..

Esteliiiiiim.OLLLLEY geldin demek.Yaşasuuuun.Hocam nerelerdesin yahu.ÖZLEDİK VALLA..Oğluşun meme yüzündem yemek yemiyodur.Çok azsa sütün kes canım ya.Hem sende rahatlarsın biraz.İyi di mi tontiş?

Çitosum tontişim üzülme be tatlişim.Hepsi aynı bak hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz.Olmadı beni çağır hallederim meseleyi:mymeka:

minikçim aynı durum bizdede var..
aslında babam doğru yapıyor..bizde her istediğini veriyoruz eline onun için çok büyük risk yoksa..
sonra dikkatini başka bişeye çaka çeke bıraktırıyoruz..
ütü, süpürge, paspas kovası, babasının özel eşyaları ne ararsan..bulaşık makinasının kapağına çıkıp herşeyi yere atmak istiyor,pilates tomun üstünde saatlerce zıplatalım onu istiyor bizde kukla misali yapıyoruz ama dediğim gibi işte dikkatini başka bişeye veriyoruz yavaş yavaş..
legoları inanılmaz seviyor onlar teskin edip oyalıyor biraz ve tabii vazgeçilmez kitaplarımız:)

Senin normalde kocanı istemen lazım.Hahhah haaa:)))Canım bencede biraz kar yağması lazım.Yazı çok severim ama bu dengesizliğin bir an önce bitmesini isterim.Güzel dileğin için teşekkürler cınım..

Esteliiiiiim.OLLLLEY geldin demek.Yaşasuuuun.Hocam nerelerdesin yahu.ÖZLEDİK VALLA..Oğluşun meme yüzündem yemek yemiyodur.Çok azsa sütün kes canım ya.Hem sende rahatlarsın biraz.İyi di mi tontiş?

Çitosum tontişim üzülme be tatlişim.Hepsi aynı bak hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz.Olmadı beni çağır hallederim meseleyi:mymeka:

canııım valla bende özledim..buralardayım artık:)
tontiş çok iyi maşallah..
sütte iyi geliyor ya kıyamıyorum kesmeye çook kararsızım..

cıtosum bu kocaların ay halı gıbı bır durumu varmı acaba
ara sıra gelıyorlar hepsıne bırden

estel bızde dede faktoru oldugundan bız profesyonel olarak mudahele edemıyoruz
babam cok sert bu konuda o bır cocuk ve cocukların dedıgı yapılır mantıgıyla hareket ettıgınden hatta bız tepkı verıyoruz dıye fırca yedıgımızden artık allaha emanet demekle yetınıyoruz esımle

bu sabah hava yagmurlu dıye cıkmıs pencereye sabahın korunde gelıp gelmedıgımıze bakıyor
baktı kı bız sokagın baasından gorunduk hemen ındı asagıya bızı karsıladı ve cocugu aldı arabadan
bende cıktım yukarıya ve oglum aslında uyku halındeydı kı semsıyeyı portmantoda gorunce ıstedı ve babam verdı
ama o semsıyeyı kendı kafasına yedı
sonra utuyu ıstedı hayır dedım ve utu kutusunu alıp odadan cıktım
cıglıkla dedeeee dıye agladı ve babam utuyu yıne kucagına verdı

bunların hepsı daha uyku sersemıyken yaptıkları bır de gun ıcındekı maceraları var
hıc dınlemıyor bızı hıccc

Benimkinin bazı huyları deli ediyor beni canım.Mesela anlık sinirlenen ve bunu bir şekilde belli eden biri ve bu beni deli ediyor.Ay hali değil yani ruh hali onunki.1 dk sonra ay bana bakma sen,ben böyle dan dun konuşuyorum diyo ve çıldırtıyor beni.Sen benim kalbimi kır ben sonra aman huyu deyip geçeyim yok öyle yağma..

Baban çok fena şımartıyor canımcım ya.Çok zor bence biraz önüne geçmeye çalışın babanın..

ya bende hiç ayırmamıştım ama dedim ya çok kızdım çok kırıldım bi süre böyle olması daha ii ddün gece ağladım sinirimden sabaha kadar:(

Ah canım lavişim kıyamam sana.olumunekankayizsmile

mınık bende babamla telefonda konusurken anlatıyorum ıste benı ısırdı tvyı kapatıyo dıyee ıyı yapmıs dıyoo guluyor demmekkı yan yana olsak senın baban gıbı olcakk ayy aman ıyıkı uzagız cok sımarık olur ozamanda

cıtos haklısın canım degısken ruh halı ınsanı yorar
allah yardım etsın canım

babamın onune gecemıyoruz
bende tek kız oldugumdan mı yoksa kucuk oldugumdan mı bılmem benı cok sımarttı babam
sımdı baba lutfen boyle yapma karakterını etkıler dedıgımde sızlerı de bız buyuttuk maasallah zehır gıbısınız dıyor
sımdı yanındakı tek torun ve oglum dedesıne asık
dlayısıyla her yonden o haklı oluyor maalesef

ya kızlar sohbetlerinize ben katılamıyorum ve bu durum beni çok sinir ediyor...her şeyi sonradan görüyorum, duyuyorum...kusuruma bakmayın artık..
hasta olan bebiş ve annişlere çok geçmiş olsun diyorum..
kocaları ile kavgalı olan annelerimizede biran önce eşlerini affedip barışmalarını diliyorum..
hepinizi seviyorum:)))

selam güzeller dün kızımın ateşi 39 ları görünce kaptığım gibi gittim acile
acil doktoru baktı boğazında maalesef iltihaplanma olmş antibiyotiğe başladık
yine off ne olacak halimiz ayda en az bi kere antibiyotik içiyoruz aman yaa
neyse iyileşsinde böle idare edecez yaza kadar pofff çok sıkıldım artık kuzumun sürekli hasta olmasından
nasıl bi bünyesi varsa yaaaaa
lavişim takma yaa gerçekten bazen kendilerini bilmez bi şeklide konuşup
duruyorla senin gözyaşlarına değmez canımm
başka ne vardı haturlamıyorum ama mmmf bende vermiyordum ama 1 aydır
ıhlanurun içine katıyorum balı bir çay kaşığı
Asortim çok geçmiş olsun canım.Boğaz enfeksiyonudur genelde ateş yapıyor ve bu havalarda çok rastlanıyor.Eylül alerjik bir bünyeye m sahip canım.

evet canım alerjik bi bünyeye sahip maalesef:umursamaz:

işte böle şimdi kızım iyi biraz sabahta 38.7 ölçtüm ateşini calpol verdim 1 ölçek şimdi iyi
ateşi yokboshayallersmile

Back
X