- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.461
cıtosum bu kocaların ay halı gıbı bır durumu varmı acaba
ara sıra gelıyorlar hepsıne bırden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet mınıkcım bende cokk ıstıyorum karıı
avrupa karlar altında turkıyede halen kar yokk soguk yagıslı hava geldı dıyorlar ama ankarada yokk gercekten dunyanın dengesı bozuldu ocagın sonuna geldık yagmur yagıyor gunes acıyor ben anlamıyorumm kuraklık olcak dıye korkuyorumm
estelcım hosgeldın nerlerdesın yaa hıc ugramıyorsun merak ettık senıı sık sık gel buralara
Senin normalde kocanı istemen lazım.Hahhah haaa:)))Canım bencede biraz kar yağması lazım.Yazı çok severim ama bu dengesizliğin bir an önce bitmesini isterim.Güzel dileğin için teşekkürler cınım..
Esteliiiiiim.OLLLLEY geldin demek.Yaşasuuuun.Hocam nerelerdesin yahu.ÖZLEDİK VALLA..Oğluşun meme yüzündem yemek yemiyodur.Çok azsa sütün kes canım ya.Hem sende rahatlarsın biraz.İyi di mi tontiş?
Çitosum tontişim üzülme be tatlişim.Hepsi aynı bak hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz.Olmadı beni çağır hallederim meseleyi:mymeka:
lavişim hiç değmez ağlama güzelim erkeklerin hepsi aynı 3 değil 10 sene sonra bile çıkıyor hiç bilmediğin yönleri
cıtosum bu kocaların ay halı gıbı bır durumu varmı acaba
estel bızde dede faktoru oldugundan bız profesyonel olarak mudahele edemıyoruz
babam cok sert bu konuda o bır cocuk ve cocukların dedıgı yapılır mantıgıyla hareket ettıgınden hatta bız tepkı verıyoruz dıye fırca yedıgımızden artık allaha emanet demekle yetınıyoruz esımle
bu sabah hava yagmurlu dıye cıkmıs pencereye sabahın korunde gelıp gelmedıgımıze bakıyor
baktı kı bız sokagın baasından gorunduk hemen ındı asagıya bızı karsıladı ve cocugu aldı arabadan
bende cıktım yukarıya ve oglum aslında uyku halındeydı kı semsıyeyı portmantoda gorunce ıstedı ve babam verdı
ama o semsıyeyı kendı kafasına yedı
sonra utuyu ıstedı hayır dedım ve utu kutusunu alıp odadan cıktım
cıglıkla dedeeee dıye agladı ve babam utuyu yıne kucagına verdı
bunların hepsı daha uyku sersemıyken yaptıkları bır de gun ıcındekı maceraları var
hıc dınlemıyor bızı hıccc
ya bende hiç ayırmamıştım ama dedim ya çok kızdım çok kırıldım bi süre böyle olması daha ii ddün gece ağladım sinirimden sabaha kadar![]()
lavişim hiç değmez ağlama güzelim erkeklerin hepsi aynı 3 değil 10 sene sonra bile çıkıyor hiç bilmediğin yönleri
Minecim uludağ resimleriniz çok güzel..Faceden de bakmıştım.Maşşallah güzel kuzuya nasıl güleç öyle..
Ben bi oğluşuma gigip geliyorum.
Öğleden sonra Herkes burda oolsun.
Yoklama alıcam başkasının yerine imza atmak yok ona göre
Asortim çok geçmiş olsun canım.Boğaz enfeksiyonudur genelde ateş yapıyor ve bu havalarda çok rastlanıyor.Eylül alerjik bir bünyeye m sahip canım.