2008 Kasım Anneleri

başkaları için değil canlarım öyle çok küçük bir ayrıntıdan oldu sinirim bozuldu çok hatta eşimle ayrı yattım dün gece gittim kuzumun odasında yattım o da halinden memnun galiba sabah beni işe bıraktı hiçbirşey demedi:(

canım küçücük şeylerden boş yere canınızı sıkmayın ve abla tavsiyesi hiç bir zaman yatağınızı ayırmayın 11 yıllık evliyim çooook tartıştık ama gece olunca her zaman aynı yatağa girdik ve sarılıp yattık üzmeyin kendinizi olur böyle şeyler
neyse zil çaldı akşam görüşürüz kızlar öpüldünüz

bu arada hasta bebişlerimize geçmiş olsun çok şükür biz şimdilik iyiyiz hasta olmadan geldik
kalimero sevindim senin adına ne güzel eşin anlayışlı davranmış
lavinyacım sizde en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah
remendios annenin ameliyatının iyi geçmesine sevindim geçmiş olsun

Ecemim hoşgeldin.Nerdesin hocam?

Zeynam sağol tatlım..

Lavişim hepsi aynı.Sorun ne bilmiyorum ama erkekler bizim kadar ince değil.O yüzden salla gitsin..

Remediosum teşekkürler, sevindim annenin iyi olmasına..

H.minecim kar yerine kucağındakini isteriz.Maşallah tontişe.Hastalanmadı di mi soğukda.ıyi geçmiş gibi tatil:)))Face de fotoları gördüm.Bayağı dışarda durmuşsunuz..

H.minecim kar yerine kucağındakini isteriz.Maşallah tontişe.Hastalanmadı di mi soğukda.İyi geçmiş gibi tatil:)))Face de fotoları gördüm.Bayağı dışarda durmuşsunuz..

hemen yolluyorum canım çok şükür o hastalanmadı ama benim bogazlar kötü burnum tıkandı ama hiç umrumda degil o benden iyi çıktı çok eglendi tadını çıkardık valla ben bukadar gezebilecegimizi falan düşünmüyoduma ma oranın havası bursadan daha yumuşaktı öyle çok sert soguk yoktu şansımıza

estelı goruyorum sayfada
nıye yazmıyorsun canım senı ozledık bız

h.mıne maasallah kucuk kuzuna
ben de kar degıl kucagındakı guzellıgı ısterım
ama kar yagsada keske bızde oglusumla oynasak bıraz

selam arkadaşlar:)

hepinizi çook özledim iyisinizdir umarım..

çok yoğun günler yaşadım ama şimdi çok iyiyim..

sık sık görüşelim yine..

geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır..

büyümüştür tüm bebişler..

benim bıdık baya baya çocuk oldu bebek demiyoruz artık:))

her laftan sözden anlar oldu çok komik oldu..

sizinkilerde iyidirler inşallah:)

günaydın kızlar
kalimerocumgörüşememe kararı almakla iyi etmişsin cnmcım bende görüşmüyorum zaten onlarında ne aradığı ne de sorduğu var aramızda problem olmamasına karşı hiç sallamıyorum bölesi daha ii bence,
h.minecim resminiz çok şirin hava değişimi olmuştur sana da cnmcım
remediosçum cnmcım telefonun yoktu bende tatlım olsaydı arardım bana özelden at nonu cnmcım iyi geçmesine sevindim
maytapçımiyi olmalarına sevindim
Bende dün ardayı yıkadım sabah kalktığımızda hafifi öksürük vardı bende kahvaltısını yaptıktan sonra peditus vereyim bare ardayı uyuttum göya bende uyuyacaktım neysem biraz kestiriiim yoksa bütün gün ölü gibi geziyorum çok kaynatmayın heee :D:D:D
lavişçimüzülme tatlım herşey düzelir her evlilikte oluyor zaman zaman atışmalar laf kargaşaları eminim hatasını anlayıp senin gibi tatlı güzel ve şirin bi bayandan özür diler :D mujuksss

Son düzenleme:
Gunaydınn

MMfcımm mıkroskobık ıyımıs sevındımm

Remoo gecmıs olsunn annenın saglıgı ıyımıss allahh onalrı bızım basımızdan eksık etmesınn
Yasmınım hayırlısıyla senın annecıgınde kurtulur hastalıgından
hazancım kar yagmadıgı ıcın sanırım butun bebısler oksuruyor ve burnu akıyorr canım pedıtus ve calpol ver donusumlu olarak ıyı oluyor gecmıs olsunn

mınıkcım sende sorunları halletmıssınn sevındımm
Lavıste kocısıyle kavga etmıs her evde oluyor oyle seyler dıs gucler yuzunden degılse cozulur ınsallah halledersınız aranızda
bızde kus olsak bıle asla ayrı yatmayız benım koca nısanlıyken anlasmıstı benle asla ayrı yatmayalım dıyee
hmıne ayy cok guzel karlar ıcınde zeynep ceylınnn prensesım benım

bı ev muhabbetı gecmıs ama ne oldugunu pek anlayamadım

benden ıkı gun temızlık yap pazar gunu mısafır all ve savastan cıkmıs gıbıyım heryerım agrıyor

minikçim nihayet kurtulmuşsun canım boşver..görüşmemek en doğrusu olur bencede..

benim 3 senedir kafam çok rahat.. ama insan hıncını alamayınca bazen öfke doluyor..

onlar yüzünden psikologluk oldum resmen ama şimdi çok iyiyim..

akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayaım dünya benim kahrımı çeksin:)

bu arada beim tontik hala bişey yemiyor kahvaltısını bile yapmadı daha..
sütten kes düzelir diyor herkes ama kıyamıyorum yaa..

akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olayaım dünya benim kahrımı çeksin:)

bunu soyleyen bır psıkolog dı mı bilmiyorumkismile

canım sımdı ıyıyım artık sakınım esımın destegını gormek yettı bana
senı daha sık aramızda gormek ıstıyoruz

ayrıca emır ne guzel soz dınleyen bır cocuk olmus artık
bızde durum vahım cunku cok ınatcı ve hıc soz dınlemıyor

evet mınıkcım bende cokk ıstıyorum karıı
avrupa karlar altında turkıyede halen kar yokk soguk yagıslı hava geldı dıyorlar ama ankarada yokk gercekten dunyanın dengesı bozuldu ocagın sonuna geldık yagmur yagıyor gunes acıyor ben anlamıyorumm kuraklık olcak dıye korkuyorumm
estelcım hosgeldın nerlerdesın yaa hıc ugramıyorsun merak ettık senıı sık sık gel buralara

minikçim nihayet kurtulmuşsun canım boşver..görüşmemek en doğrusu olur bencede..

benim 3 senedir kafam çok rahat.. ama insan hıncını alamayınca bazen öfke doluyor..

onlar yüzünden psikologluk oldum resmen ama şimdi çok iyiyim..

hoşgeldin estelcim iyi olmana sevindim ayrıca son cümlen çook doğru sana katılıyorum büyük bi katılcan olarak

minecim bende facede gördüm resimlerinizi ne güzel eğlenmişsiniz kızçeninde hasta olmamasına sevindim

bunu soyleyen bır psıkolog dı mı bilmiyorumkismile

canım sımdı ıyıyım artık sakınım esımın destegını gormek yettı bana
senı daha sık aramızda gormek ıstıyoruz

ayrıca emır ne guzel soz dınleyen bır cocuk olmus artık
bızde durum vahım cunku cok ınatcı ve hıc soz dınlemıyor

canım inan biz kendimize iyi bakmaksan çocuklarımızın psikolojisi inanılmaz etkileniyor..
en çok oğlum için kendime en iyi şekilde bakıyorum artık.
dünyada kimse bana onun kadar muhtaç değil, kimseye ona olduğum kadar borçlu değilim..
onun için nasıl gerekiyorsa öyle davranıyorum..

minikçim inat ve sinir bizdede var ama o konuda çok profesyonel yaklaşmaya çalışıyoruz babasıyla..çok şükür biraz törpülendi..sözden anlıyor derken dediklerimi artık idrak ediyor anlamaında söyledim:))
zaten şimdi bizimkilerde empati yeteneği olmadığı için sözümüzü dinlememeleri çok normal..anca ,ilgisini kaydırıcazda o zaman..

Herkese merhaba şekerler..a.s.a.s.
Bugün ben de kocasından gıcık kapanlar kervanındayımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile..Çook sinirliyim ona çook..

evet mınıkcım bende cokk ıstıyorum karıı
avrupa karlar altında turkıyede halen kar yokk soguk yagıslı hava geldı dıyorlar ama ankarada yokk gercekten dunyanın dengesı bozuldu ocagın sonuna geldık yagmur yagıyor gunes acıyor ben anlamıyorumm kuraklık olcak dıye korkuyorumm
estelcım hosgeldın nerlerdesın yaa hıc ugramıyorsun merak ettık senıı sık sık gel buralara

hoşgeldin estelcim iyi olmana sevindim ayrıca son cümlen çook doğru sana katılıyorum büyük bi katılcan olarak

minecim bende facede gördüm resimlerinizi ne güzel eğlenmişsiniz kızçeninde hasta olmamasına sevindim

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk:)
özledim sizleri..

Hastalara geçmiş olsun.Yine ne çok hastamız var bu ara nazara mı geldk ne:nazar::nazar:

Estelcim hoşgeldin canım..Özledik seni..a.s.

Miniğim yoluna koymuşsunuz sorunları.Gitsin bir daha gelmesin inşallah o sorunlar:lepi:

Yasminim ve remedios geçmiş olsun anneciklerinize..a.s.

estel bızde dede faktoru oldugundan bız profesyonel olarak mudahele edemıyoruz
babam cok sert bu konuda o bır cocuk ve cocukların dedıgı yapılır mantıgıyla hareket ettıgınden hatta bız tepkı verıyoruz dıye fırca yedıgımızden artık allaha emanet demekle yetınıyoruz esımle

bu sabah hava yagmurlu dıye cıkmıs pencereye sabahın korunde gelıp gelmedıgımıze bakıyor
baktı kı bız sokagın baasından gorunduk hemen ındı asagıya bızı karsıladı ve cocugu aldı arabadan
bende cıktım yukarıya ve oglum aslında uyku halındeydı kı semsıyeyı portmantoda gorunce ıstedı ve babam verdı
ama o semsıyeyı kendı kafasına yedı
sonra utuyu ıstedı hayır dedım ve utu kutusunu alıp odadan cıktım
cıglıkla dedeeee dıye agladı ve babam utuyu yıne kucagına verdı

bunların hepsı daha uyku sersemıyken yaptıkları bır de gun ıcındekı maceraları var
hıc dınlemıyor bızı hıccc

Back
X