2008 Kasım Anneleri

ayyy benım hopum yok arkıdısler aksam evden dınlıycem lutfen kaldırmayın yaaa

asortı nasıl yapıyon onu ben kızartıyom bırde yemegını yapıyom pırasa gıbı anlat bakemde bende yapııım

kızanlar nasıl yapom yumurtayla biraz una buluyom ha bide yumurta ve una dereotu doğruyorm
karıştırıp tepsiye dizom sonra fırına verom üzeri kızarana kadar pişio sonra biraz soğunca yoğurt dökom afiyetle yiyom

hımmm aso güzel tarifmiş bak bunu denemek lazım ,bende beşamelli kaşarlı yapıyorum ,
haşladıktan sonra borcama koyup üzerine süt ve unla yaptığım beşameli döküyorum ,üzerine de kaşar peyniri ,fırınlıyorum süper oluyo ..

kızanlar nasıl yapom yumurtayla biraz una buluyom ha bide yumurta ve una dereotu doğruyorm
karıştırıp tepsiye dizom sonra fırına verom üzeri kızarana kadar pişio sonra biraz soğunca yoğurt dökom afiyetle yiyom

Yani tavada kızartmak yerine fırına atıyosun.Ben de balık yaparken öyle yapıyorum.Tavada kızartmıyorum, yağlayıp fırına atıyorum.Hem daha hafif oluyo.Nammm nam nam:))

hımmm aso güzel tarifmiş bak bunu denemek lazım ,bende beşamelli kaşarlı yapıyorum ,
haşladıktan sonra borcama koyup üzerine süt ve unla yaptığım beşameli döküyorum ,üzerine de kaşar peyniri ,fırınlıyorum süper oluyo ..

bende bu yaptığın tarifte beşamelin altına karnıbaharın üstüne kıymalı soğanlı harç döküyorum oda nefis oluyo ama kocamın tarzı olmadığından yapamıyorum
o normal tencere karnıbaharını seviyo acılı macılı boş salçalı ıyyk

selam kızlar,
herkes iyidir inşallah ..bir haftadır giremedim kayınvalide burada bugün görümcesine gitti çarşamba yolcu..
bu arada kerem hastalandı boğazı iltihaplanmış çok ateşi vardı..2-3 gündür iğneye
gidiyorduk sabah akşam bugün bitti iğneler.. nasıl ağlıyor altını bile zor açtırıyor bacağım ağrıyacak diye.. dün yine birinin nazarı değdi:1ninca: iki gün kendinde değildi dün düzeldi biraz güzel oynadı birininde gözü değdi sürekli oğluma nasıl oynuyor şöyle yapıyor dedi durdu...gece 4,5 kadar uyumadı çocuk.. ağrıdan sızıdan ateşden değil oyun oynamak istiyordu gözünde bir gram uyku yoktu bir kociş bir ben içeri geldik gittik en sonunda ilaç verdim uyusun diye kustu zorla uyudu yani.. bugün daha iyi antibiyotik şurupla devam ediyoruz..

ıcırım sağolasın..
maytabım sağol az kaldı 5 ay daha istanbuldayım sonra beni kimse tutamaz burada doğununun her yeri bu kadının olduğu yerden iyidir...

Nazlımelek geçmiş olsun.Çocuklar hep hasta canım ya.Şu nazar olayı içinde devamlı oku canım ya.Nazar var biliyosun.Maytabın dediği gibi bu tipler gözüyle deveyi devirir:((

nazlıcım geçmiş olsun canım ,bende meraktaydım nerde bu kız diye ,neyseki geldin ,kurtul şu kocagözlü kadından artık eğer nazarı değen oysa ..

maytap buda güzelmiş canikom ,benim kocamda tenceresini sever bende arada yaparım nadiren .ablam annem filan gelince onlar sever fırında..

yasmincim sağol canım sürekli okuyoruz zaten..
eylülüm sağol canım benim buralardayım işde bazen böyle vukuatlar çıkıyor..
kızlar nazar nazar diye sizinde sürekli başınızı ağrıtıyorum ama çok denedim gerçekten.. dün eşimde diyor az kaldı sabret diye.. çocuğa değdirdi yine gözünü diye söylendi durdu gece..
az biraz geçmişe bakım dolanım geliyorum anacım...

nazlıcım geçmiş olsun canım bizim ki de boğazdan iltihaplı yine çıktı ateşi 38.7 ye offf
doktoru aradım da antibiyotikten 6 kaşık içmesi gerekiyormuş yani
3 gün sürebilir dedi ateşi sana kalan ateşiyle savaşmak dedi halim kalmadı ki savaşmaktan

remocum sağol seninde annene geçmiş olsun..
asortiğim sizede geçmiş olsun.. bizede ateşi hemen düşmez 2-3 gün sürer dedi ama 2 günde kendine geldi iğnelerle bugün son iğneyi babası kıyamadı yaptırmadı..dr iğneden sonra antibiyotik şurupla dvam dedi bugün şuruba başladık sizde çabuk atlatırsınız inşallah.. zor oluyor yaaa..

Back
X