2008 Kasım Anneleri

bekliyorum bebekim gel açık kapım sana canım benimmm
bize gelirsin direk abinlerin tarafından sonra seninle gülizarın tükkanına gideriz:)
ona söledim bugün gelemeyecek diyeee

saphiş canım belkide öyle ama çok kırıldım geçecek biliyorum ama ne bileyim yaa
nazlıcım sağol canım desteğin için konuşuyoruz ama samimi değilizalsanaalsanasmile

vaayyy dimekki zeyna kafa lavişe gidiyor haa,ulan uzanmadığın yer kalmadı ,mayısa söz verme bi yere ,izmite geliyorum ,kuzenimin tuzlada düğünü var ,dönüşte sendeyim ,gece de kalıcam haa ona göre ,kocama bana ve kızıma bi yer yatağı serersin artık ..

kızlar arda çok kötü öksürüyor kusucak gibi oluyor ses geliyor daha önce hiç böyle olmamıştı ateşi falan yok ama içim cız etti resmen dışarı falanda çıkmadık hiç sadece dün akşam banyo yaptı bugünde böle oldu kıpkırmızı oluyor çocuğun yüzü ıhlamur verdim pekmeze zencefil koyup verdim peditus bide göğsüne sıcak başörtü koydum pofffff ne yapsam doktora gitsem mi hemen yarın

sedoş geçmiş olsun senin ki de biz gibi bariz hasta oluyor çocuk
köpek havlaması die tabir ediolar öle ise öksürüğü hemen götür bizde öle olmuştuk
larenjit demişti doktorumuz

günaydın hatunlar
buzzz gibi bir istanbul sabahından sesleniyorum
dondummmm
kombinin ayarını yükselttim hemen
saat 5.30da memonun inlemeleriyle uyndım
hemen pedifen verdim uyuttum ateş 38di derece bas bas bağırdı
senağlama
ben bugün kendi doktoruna götürcem 2.30a randevu aldım
fatih ustayıda araya sıkıştırıcam onunda boğazlarına baksın ciğerlerini dinlesin
bayadır hastalanmıyodular nooldu böyle birdden bire ikisinede anlamıyorum
dün akşambende çok kötüydm içim titredi falan 10da vurdum kafayı yattım ,

gunaydın guzeller

hasta bebıslerımız ıyılesememıs sanırım

mmf doktora goturmeye karar vermıssın canım sanırım
ınsa allah onemlı bırsey degıldır de antıbıyotık ıcmek zorunda kalmazlar
gecmıs olsun

seda sız de gecmıs olsun canım doktora gıdeceksınız sanırım ınsa allah toparlar hemen arda bey

azo gecmıs olsun canım
kacırmısım ıs gorusmen varmıs sanırım nasıl gectı

vıra vıra hosgeldın canım

zeyna ahtapot hatun kolların karadenıze uzandı maasallah
ne guzel oglusları bırakıp gıdebılıyorsun ben de kısa da olsa tatıl yapmak ıstıyorum

bugun hava gercekten cok soguk dondum evın ıcınde problem yok ama baktım daıre kapısını acınca apartmandan ruzgar gırıyor neredeyse
arabayla bıraktım kucuk danayı arabanın ıcınde kalmak ıcın sabah sabah benımle ınatlasıyor
ama maasallah ıyı sımdı ınsa allah hasta olmaz kuzum

vaayyy dimekki zeyna kafa lavişe gidiyor haa,ulan uzanmadığın yer kalmadı ,mayısa söz verme bi yere ,izmite geliyorum ,kuzenimin tuzlada düğünü var ,dönüşte sendeyim ,gece de kalıcam haa ona göre ,kocama bana ve kızıma bi yer yatağı serersin artık ..

başımız üstünde yeriniz var güzelim yeriniz hazır buyurun gelin
kocan balkona siz salona cicim

günaydın hatunlar
buzzz gibi bir istanbul sabahından sesleniyorum
dondummmm
kombinin ayarını yükselttim hemen
saat 5.30da memonun inlemeleriyle uyndım
hemen pedifen verdim uyuttum ateş 38di derece bas bas bağırdı
senağlama
ben bugün kendi doktoruna götürcem 2.30a randevu aldım
fatih ustayıda araya sıkıştırıcam onunda boğazlarına baksın ciğerlerini dinlesin
bayadır hastalanmıyodular nooldu böyle birdden bire ikisinede anlamıyorum
dün akşambende çok kötüydm içim titredi falan 10da vurdum kafayı yattım ,
geçmiş olsun hay allahım ya bak enişte götür dedi dün sana adamın lafını dinle sende

ayyy günaydın demeyi unutmuşum pardon kaydirigubbakcemile3

herkez çok soğuk diyo bi değişiklik olsun bende çok uykum varrrrr

yafff herkez bana nerelere uzandın diyo 1 kez istanbula gittim en az gezen karılardanım adım çıktı sokakiye

ohhh sefam olsun gezecem anam bende bu inat varken ankaraya bile giderim şakkıdı

Günaydın tontişlerim.Bugün süper uyudum.Maşallah diyelim.Anılı 10 da uyuttum.11 gibi ben yattım.1-2 Saat sonra mızırdadı yat oğlum uyu artık dedim, yattı:)))Sabaha kadar uyuduk yavruşla.

Zeynacım maşallah sen Çileğe de gidersin bu azimle:))

Sedacım doktora götür Ardayı canım ya.Uygun ilaçla daha çabuk düzelir.Belki antibiyotik iğne falan verir. Canım kıyamam tontişime.Haber ver bizede lütfen...

Vira vira hoşgeldin aramıza canım...

Maytabım oğluşlara geçmiş olsun.ıyi haberlerle gel doktordan inşallah.Sende sonuçları ilet bize lütfen.

Çalışan annelere su gibi geçen, evci annelere de bol keyifli birgün diliyorum...

günaydın herkese

sedacığım çok geçmiş olsun mutlaka doktora göster ardayı

zeynam hadi iyi yolculuklar pişmaniye getir bize gelirken

vira vira hoşgeldin bir de butterfly mı vardı yeni gelen sen de hoşgeldin

benım uykum geldı yawww
koca bır fıncan cay ıctım ama daha da mayıstırdı benı nedense

dun gece oglusum erken uyudu ama bız kocısle dedıkodu yapmaktan uyuyamadık bır turlu
gece de kucuk beye sureklı kalkınca agzım acık kaldım resmen esnemekten

Back
X