2008 Kasım Anneleri

ben geldim
hoşgeldim sefa geldim:)))
işler beter yoğun uğrayamıyorum
kocişler durumlar aynı
sanırım konuşmama bozuluyor ve tepki vermiyor ve bugün 3,günümüz
bakalım kaç gün sürecekkk
bakayım 5 dk bi geçmişe
öptüm hepinizi

minikcim kaçmadım ameliyattan bilakis koşarak gidicem ama dr lar grevdeymiş bugün ,eee burayı da kar bastı ,kapı dışarı çıkmak ne mümkün ,kar bi kalksın olucam cicim ..

Lavişim akşam sürüne sürüne gelir canım.Sana güveniyorum bu konuda:))Bizde seni öptük canım..kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun ardama yazık yavruma ya atlatır inşallah

beyazmeleğim ruj olayına çok güldüm çok yaşa emiii
bu arada eşin tam zamanında müdahale etmiş allah korumuş geçmiş olsun canımm

Lavişim akşam sürüne sürüne gelir canım.Sana güveniyorum bu konuda:))Bizde seni öptük canım..kaydirigubbakcemile3

valla isteyen gelir isteyen gelmez yasminim ama dönüşü yok bu kesin ayrıca gecelri de pek bir rahat oluyor yahuu bilmiyorumkismile

ayy alıntı yapmıştım siliniş
asortiem canım canınızı sıkıyorum demişsin eylül bizim fındık kurdumuz ateş benim en kotktuğum şeydir canım geçiverir inş.hemen de iyileşir eylülümüz...

ayrıca eylül senin kelepçe,beyaz önlük lafına da pek güldüm çok yaşa emi kaydirigubbakcemile2canımmkaydirigubbakcemile2

NOLUYONUZZZZZZ
NANYYNNNN ÇEKİLİN DAĞILIN BEN HAYDARİYE DÜMEN
KİM NERDEN KAÇMIŞ YENİ GELENLER NEDEN GELMEZ OLMUŞ
DEDİM BEN HER GELENE YENİ TEMİZLİK YAPTIK ARKALAR BOŞ BUYURUN SERLİN DEDİM HALBUKİ guclubacismile

lavişcim hala uzatıyonuz mu kuzum sizzz
aaaa olmaz ama valla hiç hoş değil gelince kısmetse ikiniizde döverim heee
küçücük bir laf nerelere geldi yapmayın çocukmusunuz siz biz kadınlar az alttan alacaz
başka türlü geçim olmuyo hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…