2008 Kasım Anneleri

Hoşbulduk saphişim birazdan ayrılacağım annem göz ucuyla kalk artık der gibi bakıyor.Ya buraya geliyorum bir rahat değilim ya otur outr kalk kalk özgürlüğüm bitti beee

ben varım aso ,dilocan hoşgeldin ,zonguldak nasıl yavrum ,kar var dimi ,off ne manzara vardır orda ,bende boluluyum ,hemşeri sayılırız ,boluda da kar başkadır haa ,ah bak burnumda tüttü ..

ben varım aso ,dilocan hoşgeldin ,zonguldak nasıl yavrum ,kar var dimi ,off ne manzara vardır orda ,bende boluluyum ,hemşeri sayılırız ,boluda da kar başkadır haa ,ah bak burnumda tüttü ..

aaa bolulumusun cnm.bende üniversiteyi boluda okudum.ve bende çok özledim karını bile özledim valla.

yupppiiii karga kahvaltısını yapmadan geldim
buzzzz gibi havada tükkanı havalandırdım çayları koydum sucuklar yumurtalar tavada haydin buyurunnn

saat 10'da dr randevumuz var su çiçeği aşımızıda olacağız o yüzden evdeyim
ondan sonrada iş yerini arayacağım bi numara yoksa işe dönmeyi düşünmüyorum
avam avam akşama kadar laflarız olumunekankayizsmile

günaydın kızlar zeynacım naberr
dünkü yaşlııı yı hiç unutmuyorum her hatırladığımda da gülüyoum delisin yaa:)))
menapoz zor yaa biz nasıl olucaz bakalım menapoza girince:))

kalimerocum ben sana bi ara anlatırım şekerim burdan şimdi yazmayım laf oluyo sonraaa
geçmiş olsun ayrıca bencede minoset yada parol alabilirsin aslında apranax fortta alabilirsin doktorum bana emzirirken vermişti canım
bende gece 2 kez banyo yaptım hatta tutmasam 3 bile olurdu sen 1 kez yapmışsın normalde benm ne zorumaydı 2 kez akannehir

saol canım sımdı caydan sonra bır parol ıceyım umarım faydası olur
canım saclarım boyalı oldugundan 2 gun yıkamasam cok fecı kasınıyor
onun ıcın gece kasımakla ugrasmaktan sıkıldım kalkıp banyo yaptım
yoksa baska bır sebebı yoookk canım kaydirigubbakcemile3

ozel mesajını beklıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…