- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #55.761
puhahahahah toton açık kalmış kuzum seninrüyamda maytapı gördüm ,izmitte oturuyomuş ona gitmişim ama evde kimse yok ,balkondan girmişim eve ama balkon 2. kat :) sonra evde yeller esiyo ulan diyorum bu kadın biliyo benim geleceğimi nereye gitti diyorum ,sonra eltileri kaynanası filan geliyo maytabın ,diyolar biz gün yapıyoruz burda maytap yok diyo ,ben yine balkondan atlayıp gidiyorum ,ama bir sürü sövüyorum ..:))
bu kuzu çok tatlı maşallah subanallah kız asortive kızım kapanmaya karar verdi fularımla çok cebelleşiyordu bende örttüm kafasınıolumunekankayizsmile
şu güzelliğe bakın biii
tamamdır yavru anladım ,msn im kapanmış benimde ..
bu arada sen sigarayı bırakma şeysine gitmiycekmiydin ,noldu kuzu sekteye mi uğradı
ulan seni geyşa ruhlu azgın hatun ,akşam olmuş ne ruju beee .töbee ,ben giymişim çamaşır suyu dökülmüş pijamamı sen rujdan bahsediyon
EYLÜL HAYROLSUN CANIM
ya bu kızın ateşi5 saate bir çıkıyor ya da 6 7 saate bir normalmi yahuu
kontrole götürdük bugün.su çiçeği aşısınıda oldu.ateşi falan olmaz umarım.dr 4-5 gün içinde nezle olabilir yada hafif su çiçeği çıkarabilir dedi.%10 ihtimal varmış.kesin bulur bizi.bu arada 12.500gr boyuda 85cm olmuşdün akşam sabaha kadar ağladı ama naz yapmış sanırım.hiç bişeyi çıkmadı çünkü bugün.
bu arada herkese merhaba.herkes iyidir umarım
slm hatunlar okudum varra hepsini ama aklımda kalmadı bi eylülün rüyası var galiba maytabında dediği gibim mıçı açık kalmış:
asortik kıs aynı sana benziyo valla kocan seni çok sevmiş
maytabım valla gelinlerin en güzeli derken julicin nur banusuyla lavişimin yağmurunuda es geçemem bitiyorum onlara 41 kere maşallah eylülümüze de tabiiküne
beyaqzmelekim varra bende çalışırken iş çıkışı son kez makyajımı tazeler çıkardım ama eylüşümün dediği gibi de ev karusu olunca bütün gün pijamalarımlan dolaşıyom ve bu yüzden hemen çalışmak istiyorum kendime gelmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?