2008 Kasım Anneleri

azoo geçen gece aynı şey bana oldu.deli dana gibi çocuk bi türlü uyumadı.inan 4 kalktık yatakta zorla 6 ettik.en son saldım koşarak bütün odaları gezdi.gülerek oynayarak ama sonraki gin hasta oldu işte( içinde bi enerji patlaması olmuş gibiydi.dişinden sandık ama boğazlarından çıktı.

mmf halıya nevresım serme fıkrı guzel
bana temızlıge gelen kadın koltuklara ser dıye tembıhlemıstı benı ama bende sımetrı takıntısı var
sureklı elım ortulerde duzeltmekle ugrasırım dıye sermemıstım

bakalım halıya sermek olabılır
zıra artık sılınmekten hasatı cıktı halının

bır de halıyı sımdı yıkamaya versem ıyı kurutabılırler mı kı
havalar soguk ya hanı

Ben aşılarını hepsini genelde aynı gün vurdurdum kızlar ve hiç sorun yaşamadım çok şükür..Bünyeyle alakalı bence biraz da.

ben 1 hafta önce verdim.5 gün sürdü ama güzelce kurumuşlardı.ama benim yıkattığım yer dışarda kurutmuyo.Dışarda halı kururmu bana göre daha çok pisleniyo valla:)

bakalım bizde bir konuşalımda öyle yaptıralım... şartmı bu su çiçeği aşısı bende zamanında olmuşum burnumda belli belirsiz bir izi var su çiçeğinin birde elimin yanında var..

CANIM o simetrihastalığından bendede var elim sürekli vitriniçlerinde masa üstündeydi daraldım ve hepsini kaldırdım şimdi rahatım
bi tek saonda bi çekyatım var koltuklarla uyumlu olsun diye şu yeni çıkan güderi tipindeki tek renk polarlardan aldım ama delirdim tabii elim sürekli üstündeydi bigün çıldırdım hani geçenlerde dikiş makinasıyla ufak çaplı bi cebelleşme yaşamıştımya etrafını kıvırıp içine kalın lastik geçirdim şimdi rahatım
bu örtü işleri hiç bana göre değil valla bakalım ne kadar dayanabilicem üzerinde dolaşılıyo ve bozuluyo sürekli

halılarımıda ben 2 ayda bir veriyom yıkamaya 2 hafta önce geldi halılarım onların özel kurutma odaları var aklın kalmasın ama mutlaka sor dışarı asmasınlar öyle yerlerde var fabrika olsun

meraba
ev işi gücü anca bitti ,offf ne kadar nankör bir iş bu ya ,daha iki gün önce baya büyük temizlik yaptım ,yine heryer toz içinde ,çıldırıcam valla ..

ıcırcım geçmiş olsun canım purinol en kesin ve çabuk çözümü sistitin ,bende ara sıra olurum hep evde bulunur ,oralet gibi bişey eczanede var 4 tl gibi de bir fiyatı var ,çekmeye değmez bir iki içimde etkisini gösteriyor hemen ..
derincim sizede geçmiş olsun canım ,bu çocuklar bizi hasta edecek vallahi ,o kadar koruyoruz ama yinede hasta oluyorlar ,yapacak bişey yok ,bizede dirayetli olmak düşüyor mecburen ..çabuk atlatır buğrişko inş..

su çiçeği aşımızı bizde birdahaki ay olucaz dr amca ile görüştük şubatta gelin dedi ..67 tl miş bizim hastanede de..

eee ne var ne yok başka bi yaramazlık yok heralde ,burda güneş açtı kar eridi ama hava buz ,pazar da kuruldu ama melisle çıkamam bu soğukta ,bakalım babamız gelsin de ben yalnız çıkarım heralde ..

canım ben de elım sureklı uzerınde olur ısım hıc bıtmez dıye korkuyorum
annemı dınleseydım zamanında ne vardı sankı krem rengı koltuk alacak
benımde vıtrınlerımde sehpamda hıc ortu yok
hepsını ılk evlendıgımızde sermıslerdı balayından gelınce ılk ısım onları kaldırmak olmustu annem ck kızmıstı bana

ama ortu serme ısı temız tutsa da ınsanı daha cok ıslı guclu yapıyor sankı

en ıyısı haftaya vereyım halıları temızlıge ben sımdıye kadar kısın hıc vermemıstım ınsa allah sorunsuz gelır

tesekkurler kızlar su ıcıyorum ama bıraz once wcye gıttım hafıflemıs gıbıydı ıkı gundur vardı yapıncada halen cısın varmıs gıbe bee ne kotu oluyor ınsannn kafamçokkarıştı

mmfcım carsaf fıkrı ıyıde oda ustune oturunca soguk olurmus gıbıme gelıyor ben evde hıc koltukta oturamıyorum hep yerde oturuyorum hatta gıttıgım yerlerde bıle yerde oturdugum oluyor -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…