- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.161
bende ilk başlarda buğra oynasın üstünde diye yere seriyodum ama epeydir kaldırdım.koltuklara hiç sermedim benimkiler desenli pek kir gözükmez.hemde kılıfları yıkanıyo arada yıkıyoruz işte.birde eve dışardan gelir gelmez üst baş değiştiren tipleriz biz.dışarda giyilen şeyle asla evde duramam ben.annem gelince bile hemen çıkarır eşofman giyer.bence evde dışarda giydiği pantalonla falan duranların koltukları daha çabuk kirleniyo kanımca...:)
Ya bende bişi sermiyorum.Biran önce eskisin de kumaşını yenileyim.Alırken eşim, babam yüzünden rengini beğenmemiştim.Kahverengi aldım.Leke götürüyo ama ben cıvıl cıvıl severim:))
benim koltuklarımı da ben burda maskodan en pahalı kumaşı kumaşçıdan kendim seçtim yaptırdım yasmincim.dünyanın parasını verdik o zaman. ama varya bir döküldü bir döküldü kumaş başıma bela oldubir kez değiştirtdim sizin hatanız dedim adam geldi baktı değiştirdiler ama bordo olan kısımlarını değiştirdiler diğer çiçeklilerde yine döküldü zamanla yani hiç performans alamadım valla haram ettim onlara
bende değiştircem buğra biraz büyüsün diye bekliyorum .iyice bi batırsın kumaşı değştircem.bu sefer EDNAN beyin koltuk takımının renklerinde yaptırcam yeşilli hakili falan:)
yasmıncım havhavla gorustunmu ızın alabıldın mı
karabatak gibiyim demi yaa bi geldim kayboldum şimdi yine geldim,biraz ev işi yaptım da,bitti mi derseniz tabiki hayır,hiçbir zaman ve asla bitmeyen bişey bu ev işi -tatlicadiarzu-
ıcırcım böbreklerin üşütmüşte olabilirsin,sanki böbrek üşütmesinde de hep çişin varmış hissi oluyrdu,çitooss söz sende buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?