2008 Kasım Anneleri

saolun kızlar
evet resmen elim kadar lapa lapa kar yağıyo çok soğudu hava hatta dahada soğudu sanki

kız kanka oğluşunun zayıfı varmı?
bizmkinin 2 tane kırığı var ne yapacam ben bu çocuğu bilmem
ama bildiğim bişi 15 tatilden sonra netini kaldırıyorum

saolun kızlar
evet resmen elim kadar lapa lapa kar yağıyo çok soğudu hava hatta dahada soğudu sanki

kız kanka oğluşunun zayıfı varmı?
bizmkinin 2 tane kırığı var ne yapacam ben bu çocuğu bilmem
ama bildiğim bişi 15 tatilden sonra netini kaldırıyorum

yok şekercim fatihin hepsi 5 davranış notlarıda dahilsüprizzzzz
anası eşşek gibi çalıştı :))karne benim karnem bikerem beni tebrik edebilirsiniz:hulya:
anlamadım ama 3. sınıfta kırık derken kaçtan bahsediyosun 1 değil herhalde dimi

malesef bir tane 1 bir tane 2
valla parçaıcam bu çocuğu etüde gidiyo bide
ama etüdden geldikten sonra yatana kadar pc başındaoyun da
ben biliyorum bu büyük danaya yapacağımı
senide yoğun çalışmalarından dolayı tebrik ederim güzelim

kimse saçımı merak etmiyo mu?

zeynoşum sizin de karneniz hayırlı olsun,2. dönem düeltir annesi bişeycik olmaz.
veee evet ben çok merak ediyorum hadi koy koy fotonu kaydirigubbakcemile3

22012010187a.jpg

Son düzenleme:
mmfcım ve zeynacım karnenız hayırlıolsun tebrık edıyorum
zeyna ben edıyom kız eklede bakalım
asortıcım aynı durumlar bızdede var sırf esıme sınırlendıgı ıcın annem gelmıyor babamda bozuk offf senı anlıyorum hayatım

zeynacım cok cok yakısmıs dıgerı sıyah gıbıydı kusura bakma ıtıcı gosterıyorduohaoldumsmile bu senın tenıne cok ıı gıtmıs gule gule kullan bebişimmkaydirigubbakcemile5

ben geldım kızlar donuyorum resmen
hava sankı bır anda buz kestı yawww

gorumceklerım yıne ıs basındalar
pek calıskan cenelerı bu sıralar
hangı kus yumurtladıysa artık sımdı de yatırım dusuncelerıme karısıyor hıyarlar
acaba burayı mı okuyorlar dıye paranoya yapmaya basladım resmen

zeyna ve mmf karnelerınız hayırlı olsun canlar
mmf ustunbasarılarından dolayı senı tebrık ederım

zeyna anneanne dede yanında olan cocuga soz dınletmek cok zor canım
ama duzelıcektır en kısa zamanda ınsa allah
sacların cok hos bu arada lavıse hazırlık yapılmıs bakıyorum

asortıe anne ve es ıkı vazgecılmez
allah yardımcın olsun canım

saphıracım merhaba canım
karsılasamıyoruz ne zamandır ıyısınız umarım

zeynacım cok cok yakısmıs dıgerı sıyah gıbıydı kusura bakma ıtıcı gosterıyorduohaoldumsmile bu senın tenıne cok ıı gıtmıs gule gule kullan bebişimmkaydirigubbakcemile5
yavrum zaten siyah gibi değil resmen siyahtı o aylardır siyah kullanıyordum sert bi ifade kattığı için seviyorum onu ama yok yok ben bunu beğendim

ben geldım kızlar donuyorum resmen
hava sankı bır anda buz kestı yawww

gorumceklerım yıne ıs basındalar
pek calıskan cenelerı bu sıralar
hangı kus yumurtladıysa artık sımdı de yatırım dusuncelerıme karısıyor hıyarlar
acaba burayı mı okuyorlar dıye paranoya yapmaya basladım resmen

zeyna ve mmf karnelerınız hayırlı olsun canlar
mmf ustunbasarılarından dolayı senı tebrık ederım

zeyna anneanne dede yanında olan cocuga soz dınletmek cok zor canım
ama duzelıcektır en kısa zamanda ınsa allah
sacların cok hos bu arada lavıse hazırlık yapılmıs bakıyorum

asortıe anne ve es ıkı vazgecılmez
allah yardımcın olsun canım

saphıracım merhaba canım
karsılasamıyoruz ne zamandır ıyısınız umarım

ahhh örümcek aahhh ne dicem biliyon mu miniğim,
boşverrrrr değmezler kulaklarını tıka ve yaşa

beyazmelekciğim eymeni de götürdün camiye durmaz mı acaba

valla benim de aklımdan geçti canım ama Eymen durmaz adamların tepesine çıkar hepsinin namazı gider, zaten yere eğilen birini gördümü hemen sırtına biniyor aaaa-paaa diye bağırıyor arpaa demek ananesi sırtına bindirip arpaa-buğday-darııı diye oynuyorlar da o yüzden kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar oylar İÇİn thanks 9 numaranın kazanacaĞı aŞİkar bana gÖre Çok profesyonel geldİ arkadaŞ gİtar mİkrofon vs bİz ev ortamında Ölesİne bİ Çekİm yapmıŞtık aman neysem gerİde kalmİİİmmm desteklemeye devammmm mujuksss,
arada uĞrarım ardam hala hasta yavrum

Arda'ma çok geçmiş olsun canım benim inşallah düzelir hemen yavrucak
ayrıca başka topiklere de bildir bence de oy kazan

beyazmeleğim çok dindar bir insan olmamakla beraber cuma namazına erkeklerin mutlaka gitmesi taraftarıyım her cuma eşime baskı yaparım o çoğunda gitmez ama şunu da çok iyi biliyorki ne zaman cumaya gitse işlerimiz yoluna giriyor.ama düzenli gitmesi lazım gitmiyor işte :mymeka:Eymenimi de götürsün o da alışsın şimdiden cumalara :))

canım bende seninle aynı fikirdeyim ve eşim de mutlaka cumalara katılmaya çalışır ama bu da benim elimde olan bir durum değilki yani keyfi bir nedenden dolayı gidemiyor değil napabilirim

selam kılzar karnemiizi aldık
örtmen velilerinizde gelsin demiş napıcaktıbi,lmem içeride sokmadılar bahçeyede bahçe kapısınmda donduk donduk 11.30da geldim daha buzlarım yeni çözülüyo
düşüncesiz kadın servisle gider servisle gelir nedir yaani öylede oldu ben donduğumla kaldım

yasminimle konuştum annesi ameliyattaymış inşallah hayırlısıyla atlatır canım yaa sesi çok endişeli geliyordu Allah yadrımcısı olsun inşallah:teselli:

hadi hayırlı olsun karneniz de hepsi 5miş hee aferin maytabım iyi çalıştın birinci dönemikinci döneme de devamını bekliyoruz

selam kızlar ben geldim
sedoşcum tabiki oyum sana ve fikrimi daha önce beyan etmiştim sana biliyorsun yolun açık olsun kocaman bir 2008 kasım anneleri var arkanda
ayyy sabah 9'da kuaföre bir girdim ancak çıkabildim ama olsun bu sefer tammm istediğim oldu çok gözel bi çikolta kahve

fotonu gördüm şeker harika olmuşsun çok yakışmış
senin büyük sıpa da dayağı haketmiş ikinci dönem iyi bir sıkıyönetim görünüyor sana bu yaşta ne zayıfı daha ama öğretmende bir tuhaf ben veremem doğrusu o kadar küçük çocuklara 1-2 düzelmeleri için çaba harcarım ama ne bileyim başa gelmeden bilinmez tabi

off canım çook sıkkın yaa insanın annesi ile kocasının arasında kalması ne kadar iğrenç bişe yaa
gerçi uyuz kocam haksız annem haklı çok moralim bozuk ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum
zeynacığım yeni saçın hayırlı olsun canım
yasmini de arayım bende inşallah hayırlısıyla çıkar annesi
ardaya geçmiş olsun sedacığım senide oylıcam 3 numara değil mi seda yanlış oylama yapmiim

off çok iğrenç bişey canım bende yaşıyoum zaman zaman
birbirlerini çok severler ama zaman zaman kızarlar birbirlerine ama kimse karşıdakine bişey sölemez herkes bana söler beni çıldırtırlar

anlıyorum tatlım bizde deöyle olur,birbirlerine bişi demezler,benim başımın etini yerler,bende ben karışmıyorum ne sıkıntınız varsa söyleyin birbirinize derim.ister küsün ister barışın derim.ben yıllarca çoooook çektiğim için,başka seçenek bırakmadılar bana,ne haliniz varsa görün diyorum

ben de öyle diyorum da yine aynı tas aynı hamam bende takılmıyorum pek, kayınvalideme kızarsam bende eşime sayıp söylüyoum anlasın nasıl bişey olduğunu :oklava:

hadi bakalım karneler hayırlı olsun ,umarım 2.dönem daha başarılı olurlar..

yasminimize geçmiş olsun ,allah sağlık sıhhat v ersin anneciğine

asortiecim noldu cicim annenle kocan arasında ?

zeyna sen maaşı saç boyasına yatırıyosun sanırım ,15 günde bir saçmı boyanır olum :)) ama yakışmış ta haa hakkını vermişin yani..canım arkideşim sana herşey yakışır .muahhhhh

eee varmı bi yaramazlık ..

zeynam fıstığım benim çook yakışmış yavrum aralarına da 1 ton açığı bir kaç tane balyaj attırsan tam süper olacak yerimseniben
kalimerom iyiyim canm teşekkür ederim,hep aynıyım tatlım be,monoton bir hayat işte.Allahtan sizler varsınız da keyfim yerine geliyor Şeniz

Back
X