2008 Kasım Anneleri

Kimin üzerine olacağından ona neymiş beeeee..Off senin cekörümler fena anacımmm korkulur vallaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
valla dıyorum ya omur torpusu bunlar
bır hayırlı olsun allah odeme kolaylıgı versın dıyecegıne
ılk sordukları soru kımın uzerıne olacak
verılecek cevap var da ısteeee
neyyseeee...

Beyaz melek eşinin üzerine fala gitme adamcağız sana hep yardımcı oluyor,benimki kendi bulaşığını da toplamazdı çocuk bakıyorum diye anla yanii kıymetini

evet canım çok yardımcı bu konuda haklısın ama yaa yardımcı olacaksa da tam olsun lütfen ben keyfimden oturmuyorum dersahnede eve gelemiyorsam sebebi var yani benim derdim mama sandalyesini temizlememesi değil zaten o artık sinirden sölenmiş bişey ama cumaya gideceğim diye çocuğu o vaziyette dışarı çıkarmasına çıldırdım

vaylent401sy9.gif
BEYAZMELOŞ

Merhaba canlarım.Annemi hastanede bırakıp geldim.Şükür ameliyat bitti.Çıkardılar odaya.Biraz acısı ve ağrısı vardır.Akşam gidecem yanına yine.Umarım bıraktığımdan iyi bulurum.Arayan arkadaşlarım Çitos, Beyazmelek, Icır ve Maytabım çok duygulandım aradığınızda.ışte budur dedim.Arayıp,soran ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum ve öpüyorum..

Merhaba canlarım.Annemi hastanede bırakıp geldim.Şükür ameliyat bitti.Çıkardılar odaya.Biraz acısı ve ağrısı vardır.Akşam gidecem yanına yine.Umarım bıraktığımdan iyi bulurum.Arayan arkadaşlarım Çitos, Beyazmelek, Icır ve Maytabım çok duygulandım aradığınızda.İşte budur dedim.Arayıp,soran ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum ve öpüyorum..

Geçmiş olsun yasminimmm.a.s.a.s..Tez zamanda ayağa kalksın inşallah..

yasmın cok gecmıs olsun canım
numaranı daha evvel almadıgım ıcın arayamadım ama senın ve annen ıcın endıleselendık
patronuna da cokkızdık ayrıca

ınsa allah en kısa zamanda toparlanır annecıgın

yasminciğim çook geçmiş olsun canım bende aradım ama kapalı dedi sanırım çekmiyordu
acil şifalar diliyorum anneciğine

yasminimm çok geçmiş olsunn canımm,hemencik ayağa kalkar inşallah anneciğin,telefon no yok kuşum yaa.bende arardım muhakkak
çitosum inan kendimi de bulamadım,bu koyduklarım,o arkadaşlarımıza çok benzediği için koydum.bizim benzerlerimizi de bulunca mutlaka koyucam muaahh

yasminimm çok geçmiş olsunn canımm,hemencik ayağa kalkar inşallah anneciğin,telefon no yok kuşum yaa.bende arardım muhakkak
çitosum inan kendimi de bulamadım,bu koyduklarım,o arkadaşlarımıza çok benzediği için koydum.bizim benzerlerimizi de bulunca mutlaka koyucam muaahh

Eşimiz benzerimiz yok diyorsun yani safişimalkisalkisalkis

Bu kilolarla olmaz tabiii:tomato::tomato:

Back
X