- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #56.361
hay Allah beyazmeleğim yaa,tamam eşin biraz hatalı davranmış ama sende biraz fazla üstüne gitmişsin sanki,titizarkadaşım arkadaşım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla dıyorum ya omur torpusu bunlarKimin üzerine olacağından ona neymiş beeeee..Off senin cekörümler fena anacımmm korkulur vallaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Merhaba canlarım.Annemi hastanede bırakıp geldim.Şükür ameliyat bitti.Çıkardılar odaya.Biraz acısı ve ağrısı vardır.Akşam gidecem yanına yine.Umarım bıraktığımdan iyi bulurum.Arayan arkadaşlarım Çitos, Beyazmelek, Icır ve Maytabım çok duygulandım aradığınızda.İşte budur dedim.Arayıp,soran ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum ve öpüyorum..
yasminimm çok geçmiş olsunn canımm,hemencik ayağa kalkar inşallah anneciğin,telefon no yok kuşum yaa.bende arardım muhakkak
çitosum inan kendimi de bulamadım,bu koyduklarım,o arkadaşlarımıza çok benzediği için koydum.bizim benzerlerimizi de bulunca mutlaka koyucam muaahh