2008 Kasım Anneleri

Yoğunluktan canım, ara sıra girmeye bile fırsat bulamadım kaç zamandır.
Şimdi de bir şey bekliyorum iş yerinde, çıkmadan önce boş vakit buldum hadi bi bakıyım dedim.

Bu aralar Bengisu çok kötü bir huy edindi. Biberonundan su dökmeyi öğrenmiş. Yerlere biberon suyunu fışkırtıp fışkırtıp el yüz yıkıyor. Yıkanmaya falan da bayılıyor ama bu huyu biraz kötü oldu. Üst baş kuru kalmıyor... Şimdi bu huyunu untturmaya çalışıyoruz cimcimeye.

Sizden ne var ne yok?

Son düzenleme:
kızlar ancak fırsat bulabildim seçimimiz ve genel kurulumuz bitti ve güzel sonuçlandı
çok mutluyum çok:))geçmişe bakamadım kusura bakmayn
şimdi zeynamı bir arayıvereyim bareeee gelsin yarında bi görüşelim fıstığımlaa

kızlarr
zeynanın telefonu kimde varsa bana özelden yollasın
ben kaydedemiyorum telefonuma
iş yerinde kağıda yazmıştım unuttum iyi mii
bana da eylül hanım gibi yeni bi telefon lazım
sinir ediyor beni bu telefon yaa

elmalı canım hoşgeldin
o huydan yağmurda da var canım ya su veriyorum içiyor sonra başlıyor biberonu ters çevirmeye ve bende sinir oluyorum senin gibi(
unutturabilirsen bengişe bana da haber verrr

zeynam hayırlı yolculuklar canım
azocum hayırlı olsun
elmalıcım hoşgeldin Bengisudaki huy Okyanusda da var maalesef.benimki de ters çevirip sehpalara döküyor sonrada eliyle yayıyor mu siliyor mu diyim bilemedim,öyyle bişey yapıyor işte.ben elinde bırakmıyorum biberonunu hiç.suya doyup oyuna başladımı hemen alıyorum elinden

bende fırında kıymalı ıspanak pişirdim,muhteşem görünüyor,birazdan bizde yiyeceğiz.
bu arada maçlar başladı gene uyuz oluyorum yaa,içerdeki küçük tv de izlemek zorundamıyım ben hanımın çiftliğini pofff

ya bu kız var ya ıslak mendil paketine aşık bariz bırakmıyor ya bi de içindekileri çıkarıp tek tek
yanına yığıyor dağ gibi sonra içine geri koymaya çalışıyor ama beceremiyor iki paket ıslak mendilim
heba oldu onun yüzünden delü yaa cık cık cıklmaz: yapıyo bide bana

maymun yaaa cık cık cık mı yapıyor :roflol:
Okyanusda parmağını sallıyor bize ve kendince kelimeleri sıralıyor :)
benimki ıslak mendilleri direkt ağzına sokuyo bulduğu yerde

aman işte beni aşırı derecede sinirlendiriyor az önce telefonda çok fena tartıştım kızlar heran anneme gidebilirim

kızlarrr gitmedim
üzülme eylülcüm yani aldım selamını yavrumm
burası çok kötü ve gizargahtaki herkezi aradık boluya kadar yani sakın çıkmayın dedi çok kötü tipi varmış gece yollarda perişan olursunuz dedi o yüzden çıkmadık sabah 5'de çıkacağız kısmet olursa tabi gece fena bi tipi olup buralarda yollar kapanmazsa
şimdi yatalım diyoruz gece kalkınca zorlanmayalım diye herkezin selamını aldım lavişe ileteceğim kısmet olursa

asorticim sakın dellenme otur oturduğun yerde
konuyu biliyorum ama eğer tartışmaktan kaçınmak istiyorsanız o bi alt katta anneciğinde yatıversin ama sen en son çıkan ol o evden benden tavsiye bebekim

elmalı uğramış sanırım öle gördüm
şaşkınlık içerisindeyim biz avam avam takılıyorduk yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…