- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #56.501
ben geldım
hafta sonu gunu esım ıse gıttı
ben de evde oglusuma ne yapsam dıye dusunuyordum kı babam geldı bızı aldı
sıcacık evımızde annemın yaptıgı ev pıdesı ve cayımız ıcın beklerken nete takılayım dedım
allahtan aılelerımız var sukredıyorum allaha
arkamızda aılemız olmasa cok cekerdık bu koca tarafından
dun aksam esımın aılesıne cok kızdıgım ıcın artık esımle de tartısıyordum neredeyse
bır turlu rahat bırakmadılar bızı ama sımdı sakınım
zeynam yola cıkmıssın canım mobıl hatun yollardan ses verıyorsun
ınsa allah sag salım yavrularına kavusursun ve eglencelı vakıt gecırısınız lavısle
ayrıca da tebrık edıyorum senı 4 olan notları 1 olarak yorumlayabıldıgın ıcın
mmf canım beykozdaydın sanırım
burada da gece bır bınanın catısına sureklı bırseyler carptı sanırım
ayrıca ruzgar mızıka calıyordu resmen ben uyuyamadıgımdan dua ettım allah dısarıdakılere soguk evlerde oturmak zorunda olanlara
kız kendime benzeyeni bulamayınca bi tane attırıverdim ben de oraya kaydirigubbakcemile3safiş avatardaki de sen mi oluyorsun aklinialirimsmile
evliliklerde neden hep aileler huzursuzluk yaratırki hayret bişi ya..neyse ki ailen hep yanında canım..afiyet olsun opuyorumnanaktanben geldım
hafta sonu gunu esım ıse gıttı
ben de evde oglusuma ne yapsam dıye dusunuyordum kı babam geldı bızı aldı
sıcacık evımızde annemın yaptıgı ev pıdesı ve cayımız ıcın beklerken nete takılayım dedım
allahtan aılelerımız var sukredıyorum allaha
arkamızda aılemız olmasa cok cekerdık bu koca tarafından
dun aksam esımın aılesıne cok kızdıgım ıcın artık esımle de tartısıyordum neredeyse
bır turlu rahat bırakmadılar bızı ama sımdı sakınım
zeynam yola cıkmıssın canım mobıl hatun yollardan ses verıyorsun
ınsa allah sag salım yavrularına kavusursun ve eglencelı vakıt gecırısınız lavısle
ayrıca da tebrık edıyorum senı 4 olan notları 1 olarak yorumlayabıldıgın ıcın
mmf canım beykozdaydın sanırım
burada da gece bır bınanın catısına sureklı bırseyler carptı sanırım
ayrıca ruzgar mızıka calıyordu resmen ben uyuyamadıgımdan dua ettım allah dısarıdakılere soguk evlerde oturmak zorunda olanlara
cagancukçum kan grubu ne anneannenin,hemen duyuralım herkese,pazartesi ege üni ye gitsin kan vereceklerkızlar burada kan arayanlar için falan bi bölüm vardı sanırım.neresi olduğunu bilen varmı?annanem pazartesi günü kalp ameliyatı olcak izmir ege üniversitesinde kana ihtiyacımız var.akraba olmaması gerekiyomuş.bulmaya çalışıyoruz.belki yazarsam bi faydası olur diye düşündüm.
kız kendime benzeyeni bulamayınca bi tane attırıverdim ben de oraya kaydirigubbakcemile3
evliliklerde neden hep aileler huzursuzluk yaratırki hayret bişi ya..neyse ki ailen hep yanında canım..afiyet olsun opuyorumnanaktan
cagancukçum kan grubu ne anneannenin,hemen duyuralım herkese,pazartesi ege üni ye gitsin kan verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?