2008 Kasım Anneleri

dünden beri giremedim ya bağlantı yok nasıl deli oldum..sanki bağlantı varken çok giriyormusum gibi..

işte engel oldu ya özledim vallahi yaa.herkesi merak ettim..

Dileğim varlığı yetiyor netin.. bende öyle girip fazla kalamıyorum çoğu zaman ama okumak bile yetiyor.. yapamıyoruz bura olmadan..
yaa benim kuduruklar babalarıyla oynuyorlardı şimdi kerem bey oyuncaklarının içinden eski mouseyi getirmiş elimin altına koymuş arıyorum bu ok nerde diyorum kendide aslını alttan çekmiş nasıl daldıysam buralara.. çok fena bunlar çoook..

evet ya..ne gerekli birşeymiş..her gün mutlaka hava durumuna bakıyoruım ..bu da takıntı oldu bende..

vay yaramaz vay..herşeyin farkındalar..ben de tunaya veriyorum basıyor tık tık..isabet ettiremiyor ama öğrenmiş basmayı..göre göre..

iyi geceler millett,bilegim o kadar cok agriyorki uyandim agridan bi kahve yaptim kendime bakiyorum buraya.

bugün arkadasim gelcektiya,sagolsun geldi beni kriz etti gitti 5 aylik bi bebegi var cocugun pusetini

hoop koydu halinin üzerine hemen müdahale ettim ama koydu artik bikere,sonra bebek agzinda salya

filan damlatti haliya (ee cocuk bu illaki damlatir) ama bikez olsun silmedi bebenin agzini,altini acti

ama altina bisiy acmadan direk halinin üzerinde mutfaktan iceriye gelene kadarda isini bitirmisti

biz böyle cebellesirken esim geldi o anda kalkti arkadas..dedi mesime al Denizi gidin markete filan

gelmeyin bi süre.onlari gönderince diktim k...cimi halilari parkeleri koltugu ne varsa sildim cünkü cok

huylandim..neyse bu arada yine temizlenmis oldu evim ama bunun sonucu yapmak istemezdim tüm

bunlari.ki bu kadarina engel oldum cünkü hep müdahale ettim! ha birde giriste ayakkabisini cikartinca

direk parkeye basti ee yuh yani dedim icimden ama Allahim tarafindan geliyor bunlar basima galiba..

off bilegim feci agri yaptiya,agri kesici aldim gecer insl...

Denizim`de bebek salyasini damlatinca haliya yakalamaya calisti :) bana dönüp elini uzatti piss diye:)

salyayi yakalayip bana verdigini düsündü galiba:)bu arad sadece son sayfayi okudum diloks hayirlisi olsun canim.

gidiyimde yatayim ben,belki uyurum..

gunaydın
ıkıncı musterı benım
sıcacık cayımla geldım

dıloks canım sanırım mujdelı haber senden geldı
hayırlı olsun dıyelım

dılek sonucların cıakcaktı son durum nedır merak ettım

cılek boyle durumlarda ınsan sınır oluyor bılırım
ama kendıne yapıyorrsun sende benım gıbı
gecen arkadasımın annesı kızını almaya geldı benım evımden
bebegı kucagına almak ıcın dıs kapıdan ıcerı adımı attı ve bılınclı olarak halıma bastı
cıldırdım resmen hıc sesımı cıkaramadım mısafır dıye ama yedım kendımı
sımdı balkonda dıger halılarla bırlıkte yıkanmaya gıtmeyı beklıyor halı

mmf canım umarım ıstedıgınız gıbı sonuclarla karsılasırsınız bugun

asortık gacı ozelden msjımı atıyorum tsk ederım cıcım

dun aksam askı memnunu ben de ızleyemedım
karısmıs ısler sanırım
eve gıttım bıraz oglusla oynastıktan sonra yegenıme ders calıstırdım
hem de tam 21,30'a kadar bugun sınavı varmıs
kafam kazan oldu ama ınsa allah sınavını gecer

günaydınnn
çileğim vah canım yaa nasıl da yorulmuşsun sinir oldum o misafirineee yazık vallahi yaaa hazırlığa yazık vallahiii
kızlar yağmur 3 gecedir gece hiç uyanmıyor babamız 2 gecedir levrek balığı getiriyor yağmur 1 koca balığı tek başına yiyorrrr:))
sanırım tok oluyorrr bide yatarken 200 cc süt içti mi ohhhh ne rahatlık varmış yaa

benım oglum da gecelerı bızım yanımıza gelmeyı adet edındı
ama tek sebebı babası cunku ne guzel yanımızda yatıyor dıyor alıyor
uyuyunca koyuyorduk yerıne ama son ıkı gecedır yerıne de koymuyor baba ogul sarılıp uyuyorlar

bır de benım kafamı tabure zannedıyor sanırım
gece uyumak ıstemeyınce ben yatarken kafamın uzerıne oturup sallanmak ıstıyor

anammm misafire bak anaya bakkk pis karııı
çilek kafam güzel kokoşum sen şu kocanın teline bana özelden atarmısın seni acil bi psikoloğa götürsün yazık ediyorsun kendine yazık

günaydın güzeller...
tükanı açtımm..bugün işim çokkk...
arada uğramaya çalışırım..hepinizi öptümmm

günaydın canımcım
hadi sen çalış ama ara arada bize uğramayı unutma güsellik

maşallah yağmura bir levreği kendi yiyebiliyor benimki 2-3 lokma balık alsa dünyalar benim olur valla
senin kız büyüdü artık uykusuzluk nedir bilmzsin

kaydirigubbakcemile3 tabure minik
beniimkide sabahları yanımıza geldimi ilk işi tekme tokat beni yataktan atmak babası ile başbaşa kalmak istiyor hasba :gitme:

günaydın kızlar
ağrılı bir gecden sonra uyandığımda ağrı kalmamasını temenni ettim ama olmadı
bu diş benim sol tarafımı fena yıpratıyor
kısmetse az sonra doktora gideceğim hala arıyorum açan yok dükkanı
kaçda mesaiye başlıyorlar acabaaa

accık korkum var eyvahedigeldismile
ayyyy yok yok çook çok korkum varrrr eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sağol zeynacım..ben ondan önce yapayım bari

2 gün geciktim..dün sabah çift çizgi gördüm ama doğrumudur bilmiyorum..yarın sabah tekrarlayayım..

işte günün en güzel haberi 2008 kasım annelerinin 2. pıtırcığı geliyor inşallah
diloksum çok sevindim canım sen istiyordun da inşallah doğrudur test, hastane yakınsa bir de kan testi yaptırsana daha kesin olur sonuç neyse bugün de bekliyoruz güzel haberlerini

dilekciğim senin sonuçlar noldu canım benim :uhm:

mmmfcim çok sevindim işinize inşallah mahkemede bir çırpıda sonuçlanmıştır güzel haberlerini bekliyoruz canımcım

çileğim çok kızdım senin misafire de klava:

ecemim gelmiş arada çok özledik seni arkadaşım, şu bebişte biraz büyüse de aramıza gelebilsen yine

remocum dün toplantın varmış inşallah iyi geçmiştir

asortikim sen bizim bitanemizsin takma böyle şeyleri üzülme, asortik hatunumuzsun sen bizim yaa opuyorumnanaktan

eylülüm senin 14 gün gecikmede hiç normal değil yavrum bence de hemen doktoruna bir görün dderim ben

veee tabiki zeynam patronum, nazlımeleğim, gülizim,lavişim,miniğim,yasminim,safişim,çitosum inşallah atladığım yoktur hepinize günaydıııın :sm_cool:
dün akşam çok fena oldum iş çıkışı yemekten sonra nasıl ağrı girdi her yerime, nasıl ağırlık çöktü anlatamam ananemlere gitmiştik ay gözlerim kapanıyordu resmen ve her yerim ağrıyordu kollarım tutmuyordu resmen eve geldik saat 21.30du Eymen bile uyumamıştı daha ama dayanamadım yattım anında uyumuşum, ne Eymen'in yattığını,ne kocişin geldiğinihiç birini hatırlamıyorum saat 04.30da eymen ağladı sütü bitmiş birazda burnu tıkalıydı kalktım süt ısıttım yatırdım onu tekrar yattım sabaha kalktım hala da kıyamadım uykuya kalkarken
ama yine de iyi geldi böyle dinlenmek

zeyna gecmıs olsun canım
dıs hekımı en buyuk fobılerımden bırıdır benımde
2 aydır sol azı dısımın dolgusu dustu ve sancıyor ama ben henuz telefon bıle acmadım doktoruma
sonum hıc ıyı degıl

bızım sıpa da bu sabah kalkmadı
ben cıkarken babasının sırtına sırtını dayamıs uyuyordu mınıgım

ay yavrıım korkma cicim korkunun ecele faydası yok yaptır kurtul ağrıdan ben de çok korkarım gidemem dişçiye ağrı son haddine gelir o zaman ama yapılınca daa oh derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…