- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.121
dünden beri giremedim ya bağlantı yok nasıl deli oldum..sanki bağlantı varken çok giriyormusum gibi..
işte engel oldu ya özledim vallahi yaa.herkesi merak ettim..
Dileğim tebrik ederim ayyy bak yanlış anladığımda demekki hamileymişsin ben kutlarken boşa kutlamam güzelim
Dileğim varlığı yetiyor netin.. bende öyle girip fazla kalamıyorum çoğu zaman ama okumak bile yetiyor.. yapamıyoruz bura olmadan..
yaa benim kuduruklar babalarıyla oynuyorlardı şimdi kerem bey oyuncaklarının içinden eski mouseyi getirmiş elimin altına koymuş arıyorum bu ok nerde diyorum kendide aslını alttan çekmiş nasıl daldıysam buralara.. çok fena bunlar çoook..
iyi geceler millett,bilegim o kadar cok agriyorki uyandim agridan bi kahve yaptim kendime bakiyorum buraya.
bugün arkadasim gelcektiya,sagolsun geldi beni kriz etti gitti5 aylik bi bebegi var cocugun pusetini
hoop koydu halinin üzerine hemen müdahale ettim ama koydu artik bikere,sonra bebek agzinda salya
filan damlatti haliya (ee cocuk bu illaki damlatir) ama bikez olsun silmedi bebenin agzini,altini acti
ama altina bisiy acmadan direk halinin üzerindemutfaktan iceriye gelene kadarda isini bitirmisti
biz böyle cebellesirken esim geldi o anda kalkti arkadas..dedi mesime al Denizi gidin markete filan
gelmeyin bi süre.onlari gönderince diktim k...cimi halilari parkeleri koltugu ne varsa sildim cünkü cok
huylandim..neyse bu arada yine temizlenmis oldu evim ama bunun sonucu yapmak istemezdim tüm
bunlari.ki bu kadarina engel oldum cünkü hep müdahale ettim! ha birde giriste ayakkabisini cikartinca
direk parkeye basti ee yuh yani dedim icimden ama Allahim tarafindan geliyor bunlar basima galiba..
off bilegim feci agri yaptiya,agri kesici aldim gecer insl...
Denizim`de bebek salyasini damlatinca haliya yakalamaya calisti :) bana dönüp elini uzatti piss diye:)
salyayi yakalayip bana verdigini düsündü galiba:)bu arad sadece son sayfayi okudum diloks hayirlisi olsun canim.
gidiyimde yatayim ben,belki uyurum..
günaydın güzeller...
tükanı açtımm..bugün işim çokkk...
arada uğramaya çalışırım..hepinizi öptümmm
günaydınnn
çileğim vah canım yaa nasıl da yorulmuşsun sinir oldum o misafirineee yazık vallahi yaaa hazırlığa yazık vallahiii
kızlar yağmur 3 gecedir gece hiç uyanmıyor babamız 2 gecedir levrek balığı getiriyor yağmur 1 koca balığı tek başına yiyorrrr:))
sanırım tok oluyorrr bide yatarken 200 cc süt içti mi ohhhh ne rahatlık varmış yaa
benım oglum da gecelerı bızım yanımıza gelmeyı adet edındı
ama tek sebebı babası cunku ne guzel yanımızda yatıyor dıyor alıyor
uyuyunca koyuyorduk yerıne ama son ıkı gecedır yerıne de koymuyor baba ogul sarılıp uyuyorlar
bır de benım kafamı tabure zannedıyor sanırım
gece uyumak ıstemeyınce ben yatarken kafamın uzerıne oturup sallanmak ıstıyor
sağol zeynacım..ben ondan önce yapayım bari
2 gün geciktim..dün sabah çift çizgi gördüm ama doğrumudur bilmiyorum..yarın sabah tekrarlayayım..
günaydın kızlar
ağrılı bir gecden sonra uyandığımda ağrı kalmamasını temenni ettim ama olmadı
bu diş benim sol tarafımı fena yıpratıyor
kısmetse az sonra doktora gideceğim hala arıyorum açan yok dükkanı
kaçda mesaiye başlıyorlar acabaaa
accık korkum var eyvahedigeldismile
ayyyy yok yok çook çok korkum varrrr eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?