2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
gecmıse problem var sanırım acılmıyor
dılokscum hayırlısı olsun cagancuktan sonra ıkıncı annemız sen olucaksın ıkıncı bebısler cogalıyor gulızcım sen test yapmıyormusun ?
zeynacım gecmıs olsun

Günaydınnnnnnnn..

dİLOKsSSSSSSSS bu ne güzel haber böyle hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah bebeğimiz..Sen şimdi 2010 kasım annesi olcan yineee..Hmmm güzel denk gelmiş.Kasımdan başka ayda doğurmam abiii

valla hazır dolgu ile kurtulacakken kanala girmeden gitmem lazım kanal tedavisi daha zor en azından dolgu da dişi kaybetmiyon saat 12'ye aldım randevu dualarınız eksik etmeyin kızlar :gitme:

MAytap dediğin yere kiraya verirseniz cidden ihya olursunuz valla.
Benim eşimin dükkanın yanında döt kadar bi dükkanı şok kiraladı.

2500 tl küçücük ilçede düşün yani.

Sizin orda ne kadardır kimbilir.Bi de uzun süreli olursa temiz para valla.

Allah gönlüne göre versin.

Zeynacım yeni gördüm canım ya.Çok geçmiş olsun.Benimkilerde yokluyo ama cesaretim yok(

valla biz o kadar uçmadık çitoscum ama 3000 verse yeter diyoruz 620m2 yer tepe tepe kullansın ama verdiği para 3e bölünsün mümkünse :))
bakalım bizim aklımızdan geçen 3000 belki daha fazla yada daha az nasıl bi teklifle gelicekler bilmiyorum hayırlısı

siz sazanlık yapıp biz 3000 düşünüyorum demeyinde
bırakın onlar teklif etsin belki 6000 derler sizde neyse iyi falan dersiniz kızım atlama hemen 3000 diye

20LİK DİŞLERDEN 3.çektirirken rahmetli babaannemi ziyaret edip geldim biliyo musun? İş diş olursa pamuğum pamuk:))))))))
ama benim 20'lik değil azı dişim bende rahmetlileri görüp gelmem dimi ohaoldumsmile

3000'de fenA değil canım allah bereket versin

ayy yasmin kabusum o yirmilik dişler benim hala çıkmadı çıksada rahatsız etmezse çektirmeyi düşünmüyorum
her dişçiye gidişimde rahatlıyorum ve bundan sonra 6 ayda bir kontrol ettiricem aksatmayacağım diyorum ama yok çıktıktan sonra iş bitiyor benim için
ve de dişçimi görseniz o kadar şeker, o kadar narin çıtı pıtı bir bayan çok tatlı dilli, tanıdığımız da oluyor aynı zamanda tmm canım,bitti bitanem,harikasın tatlım,azıcık sabır,az kaldı falan hep böyle telkinlerde bulunuyor ona rağmen kabus gibi

20LİK DİŞLERDEN 3.çektirirken rahmetli babaannemi ziyaret edip geldim biliyo musun? İş diş olursa pamuğum pamuk:))))))))
oyy evet 20likler zormuş Allah kolaylık versin canım yafu lafımı geri aldım
ben kayseriliyim zeynacım umarım anlatabildimopuyorumnanaktan
benimkilerde çıkmadı la 30a gelşdik hala bi numara yok

kızlar bır sey sorucam
bılıyorsunuz su face olayını tam anlamıyla bılmıyorum

sımdı daha evvel bende arkadas olarak kayıtlı bır kısıyı ben arkadaslarımın arasından sıldım
o kısı benım ıletı ve bılgılerıme ulasabılır mı
ozellıkle uye oldugu gruplardan kk kasım 2008 annelerı lınkını gorebılır mı

öff bugün hiç bir işim yok ders çalışayım bari dedim müdürüm sağolsun boş bırakmadı gereksiz angaryaları yığdı yine başıma :bbo:klava:

kimi sildin kız çok merak ettim 2008 kasım anneleri dediğine göre bizlerden biri mi :jeyyar:
benim bildiğim ulaşamaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…