2008 Kasım Anneleri

Çilekçim Krikoş biraz abartmış canım çok fazla bir şey yapmadım,bilindik şeyler.Sodalı börek,ıspanaklı pasta,akşam için de fırın makarna ve fırında tavuk yaptım canım.Mezeler vs..
Bence de 3 yaş geç çilekçim.ılk etapta şu müzikli wc leri kullanırsın.iyice alışınca biraz daha zaman geçmiş olur ve kendisi inip çıkar canımcım

Son düzenleme:
eylülüm bunlar hep aynı be bacım ya sen ölsende naz yok onlar
parmağını burksa bi tarafı acısa sanarsın byük bi durum
ayy gidimde yatiim bare ya yine 2 ettim saati iyi geceler

evet eylülüm orayı da bu tür ieyler için açtılar ve öncekileri de oraya taşıdılar.Bence bölesi daha güzel bize özel aktivite topiği açtılar.genel topiğe yollanıyordu yoksa

hee iyi safiye ,sayende haberimiz oldu valla .fotolar süper ,yorumumu yaptım ,bide burda yapmıycam ,yazımıda taşırsın maşırsın mazallah :)))

asortik iyi geceler ,tarlı rüyalar ,rüyanda fatih üreki gör :)))))

eylülüm geçmiş olsun kocişine... öyle adamlar hastalanınca çocuk gibi ilgi istiyorlar..
asortiğim maşallah kızına geçen benim keremde ara durup durup çisss çiss deyip orayı gösteriyordu ama yaptıpındanmı yeni öğrendi aklına geldikçemi söyledi bilmem şimdi oğlum çişini nere yaptın diyorum bezini gösteriyor ay alıştırmaya başlasakmı acaba yavaştan yavaştan..
bu arada kızn aynı kerem gibi girmediği yer kalmadı evde.. kaan daha uysal diyorum ya onun peşinden gider hep..
krikos ve sfişim resimleri gördüm yorumumu yaptım.. güzel bir gün geçirmişiniz belli.. iyi ettiniz talım imreniyorum ben hep buluşup tanışıp görüşenlere..
çileğim klozet gibi lazımlıklar var ya 2. katta mutlaka banyon vardır yada onu koymaya müsait bir yer.. daha net söylemeye başladımı çişini ben alıştırmayı deneyeceğim sonrada koca dana olup öğrenemezler bizi daha çok uğraştırırlar gibi geliyor..
ha zeynam yeri ağrıyor demişin gçmiştir inşallah.. hani ben kafada yıldızlarda ıçmuyormuş dedim ya kendim öyle olacak diye düşündüğüm için demek daha hafif atlatılıyormuş gibisinden yazdım mesajınada anca cevap yazdım tatlım bugün kociş evdeydi doğru düzgün bakamadım.. gerçi ben daha önceden kanal tedaviside oldum dolguda ama sanki hiç gitmemiş gibi korkarım dişçiden..
küçükken hatırlıyorum ilkokuldayken bir gün dişçiye gittik sıra bana gelince nasıl çıktım muayenehaneden sonra olabildiğnce hızlı koşuyordum ben önde annem arkada yazık kadıncağız epey koşmuştu:kedi:
ayy uykum geldi gdiyorum daha gece kaç posta kalkarım ben yine..
yarın geç girerim yine diye unutmadan aklımda kalanları yazayım dedim..
hadi by anacım..
tükkanı ilk açanada günaydın diyim şimdidenboshayallersmile

günaydın kızlar kimse gelmemeiş bu saate hayret zeyna uğrardı kargalar kahvaltı etmedi diye oda uyuyo demekki
eylülcüm geçmiş olsun kocana canım aman aman valla kocalar hastalanmasın benimkide çok nazlı olyuo helede yeni evliyken 2-3 seneye kafar grip falan oldumu anasını isterdi çıkar yukarda kalırdık nasıl gücenirdim yaşta küçğktü tabii şimdi sallamam valla giderse kendi gider de oda gitmek istemiyo zaten karısına ne güzel nazlanılıyo bunu öğrendi
bende nazlı değilimdir hayatta beceremem 3 sezeryan oldum ve ciddi ateşli 3 hastalık geçirdim ateşlerin arasında kalktım yemeklerimi yaptım işimi gücümü yaptım ateşlenince yatıyodum bizmi safız hayatımızın kıymetini bilmiyoruz yoksaaa onlarmı çok akıllı bilmem
çilekcim bende bu sene düşünmüyorum erkek çocukları zaten geç öğreniyo sinir hastası olmaya niyetim yok isteyen alıştırsın ama ben 2011 yazında alıştırıcam
kızlar alıştıralım diyosunuz ama zırt pırt heryere işedikleri zaman görücem sizikaydirigubbakcemile3
fatihe 2 yaş döneminde 1 hafta uğraştım hem çocuğu hemkendimi yıprattım yalandan yere 3 yaşına 2 ay kala baharda kendisi istemedi bezi kakasını yapmaya korktu bikaç gün ama ödüllendirdim onu onuda yaptıydı valla bu sene hiiiiç uğraşamiciiim
asorticim sağol tatlım
o nasıl laf kız oyulmamış kabağa giriyo :roflol:maşallah eylülüme fıstığımın yeni resimlerini koysana bayadır görmedik

iyi geceler kızlar bugün hiç giremedim eylülle uğraşmaktan artık yetişemiyorum zaten onaakannehir
çok fena bişe oldu oyulmadık kabağa giriyor valla heryeri karıştırıyor yalandan ağlıyor kızıncamafoldumben aynen bu smileyde ki gibi yapıo
durdurak bilmiyor bugün bişe öğrendim bir çocukta tam 7 insana eşit enerji varmış duyuncaohaoldumsmile
bende diyorum bu çocuk bu enerjiyi nerden alıyo çok cadı çook akşam üstü uyudu taa sabah 9 da kalkmıştı
onu uyutunca anneme bıraktım kocişimin yanına gittim yemek falan yedik akşam saat 10 buçukta geldik almaya
bizi görünce bi sevindi anlatamam anne nerdeydin dedi hadi gidelim dedi artık konuşuyor lokumum yaaopuyorumnanaktan
çişini sölemeye başladı bi de ya alıştırsam mı acaba kızlar ne diyonuzz erken mi

asortikim alıştırsan olur tabi hazırsa ama bence de biraz daha bekleen azından 18 aylık olsunlar, benimki de kaka yaparken sölüyor, bazen çiş yaparkende söylüyor ama hiç denemedim bir tane lazımlık var evde daha kafasına geçirip gezmekle meşgul bazen bezini çıkartıp oturtuyorum lazımlığa ama korkuyor ağlıyor hemen kaldırıyorum zorlama yok elbet alışır

günaydın kızlar bende gelebildim nihayet kötü bir gece geçirdim, eymen 23.00-23.30 arası yattı hiç bir sorun yoktu ne güzel uyudu bende saat 01.00 kadar ders çalıştım dayanamadım yattım ilaçta içmiştm onun etkisiylr uyku bastırdı saat 01.30civarıydı uyandı Eymen ağlayarak ne yaptıysak susmadı inadından daha çok ağlıyor 02.30a kadar bir saat ağladı öyle sakinleşti ne olduğını anlayamadık susuyr yatırıyoruz tekrar ağlamaya başlıyor ağrı kesici verdik belki bir yeri ağrıyordur diye ama ben sanmıyorum ağrısı olduğunu vede o kadar uykum varki anlatamam çıldırıcam sandım bende başladım ağlamaya allahım ne zaman bitecek bu diye, bir daha ders çalışmıcam dedim olmuyor işte gücüm yetmiyor dayanamıyorum kaldıramıyorum bir sürü sayıp sayıp ağladım çok kötü oldum benim öyle sesimi duydukça daha da çok ağlıyor biraz sarıldık yattık sonra da gitti yatağına uyudukaldı hala uyanmamıştı geldiğimde
bende hiç uyanmamışım artık

günaydınnn
bu sefer ben kargalardan sonra düştüm ama sevgili kankam kargaları yanlız bırakmamış maşallah
dün gece fırtınadan uyuyamadık bide dişimdeki hassasiyet beni mahvetti sabah zor oldu valla sersem gibiyim
öğlenden sonra annemlere gitcem yeni evin bi kaç mobilyası gelecek hiç keyfimde yok bilmem nasıl olacak

zeynam günaydın cicim aynen sersem gibiyim bende

ve şuanda müthiş sırtım ağrıyor ya bu ağrı sürekli var bende bel ağrısı da oluyorum sürekli masa başında pc başında oturmaktan oluyor şimdi bilgisayara yazmak için biraz öne çıkmam gerekiyor o zaman sırtım boşlukta kalıyor kamburlaşıp gidiyorum oda ağrı yapıyor

şu sırta konan yastıklar varya onlar nerede satılır kızlar yaa bilen varmı şöyle ortopedik bir yastık alayım bari arkama benneyaptımki

Günaydin millet!

mmf cim bende gelecek yaz icin düsünüyorum hatta kendi rahatsiz olup cikarmak isteyene kadar

cokta israr etmiycem acikcasi.

nazlicim canim 2.katta yok banyo filan 1.ve 3. katlarda var ama alistirmaya basladigimda illaki o bahsettigin kozetlerden alicam renkli müzikli eglenceli bisiyler oluyor galiba görmüstüm birkac defa.

melegim arada yapiyorlar öyle aglaama islerini,Deniz bir haftadir geceleri süt icin uyanmiyor.sadece kalkip su istiyor iciyor uyuyor.ayyy ne rahat oluyor böyle yerimden kalkmadan idare etmek.ama bazende basliyor aglamaya.ben uyandirilinca cok gergin olurum öyle zamanlarda hemen babasi kalkar bakar,ben belki sinirlenir cocuga kizarimda psikolojisine bisiy olur diye :) cok takintiliyizda bu konuda :)

zeyna ee birkac gün illaki rahatsizligi olur disin ama atlatirsin kisa sürede.

bu aksam esimin kuzeni kizina dogum günü yapiyor oraya davetliyiz,daha cikip hediye almaliyim,hazirlanmaliyim off gözümde büyüdü niyeyse.

selam kızlarr
ay çok sinirim bozuldu yaa
sözde bugün tarbzona gidecektik annemi göz dotoruna götürecektik hava da çok güzeldi ziganaya doğru gidecektik giyindim kuşandım eşimin abisi ile sevgili eltimde gidecekmiş hatta bizim gideceğimizi biliyorlarr dün akşamdan toplanıp hazırlanıp gittiler iş yerinde de kimse kalmayınca eşim kalmak zorunda kaldıı
ayy hazırlandım herşey hazır eşim telefon ediyor abimler gitti diyee off ölücem valla sinirimdenn üstüm başım herşeyim hazırdı yağmuruda uyutmamıştım arabada uyur diye çocukta perişan olduu
annem minibüsle gitti en çok da ona kızıyorum zaten:((

merhaba kızlar
zeynacım dısın nasıl oldu
bızde kayserıye gıtmeye karar verdık yarın annemlere gecıcem ınsallahh

hayrola canım ne işiniz var Kayseri'de gezme amaçlı mı gidiyorsunuz?

Günaydin millet!

mmf cim bende gelecek yaz icin düsünüyorum hatta kendi rahatsiz olup cikarmak isteyene kadar

cokta israr etmiycem acikcasi.

nazlicim canim 2.katta yok banyo filan 1.ve 3. katlarda var ama alistirmaya basladigimda illaki o bahsettigin kozetlerden alicam renkli müzikli eglenceli bisiyler oluyor galiba görmüstüm birkac defa.

melegim arada yapiyorlar öyle aglaama islerini,Deniz bir haftadir geceleri süt icin uyanmiyor.sadece kalkip su istiyor iciyor uyuyor.ayyy ne rahat oluyor böyle yerimden kalkmadan idare etmek.ama bazende basliyor aglamaya.ben uyandirilinca cok gergin olurum öyle zamanlarda hemen babasi kalkar bakar,ben belki sinirlenir cocuga kizarimda psikolojisine bisiy olur diye :) cok takintiliyizda bu konuda :)

zeyna ee birkac gün illaki rahatsizligi olur disin ama atlatirsin kisa sürede.

bu aksam esimin kuzeni kizina dogum günü yapiyor oraya davetliyiz,daha cikip hediye almaliyim,hazirlanmaliyim off gözümde büyüdü niyeyse.

ay çileğim aynen işte bende uyandırılmayı hiç sevmem ama sağolsun oğlum sayesinde bir yılı aşkın bir süredir alıştım bu duruma uyku sersemliği çekmem fazla, zorlanmam aslında ama o kadar yorgun vede bitkin oluyorum ki bzen dün bir de ilaç aldığım için onun da sersemliği vardı üzerimde ondan kaynaklandı

ayy o kadar kötü oldum ki eşim yazık benimi sakinleştirsin çocuğu mu bilemedi, yatağın içine girdim yorganı kafamdan çektim yeter sus diye bağırıyordum, duymak istemiyorum allahım artık fazla geliyor diye ağlıyordum
ay insanlar nasıl cinnet geçiriyor deriz de doğruymuş valla öyle bir noktaya geldim ki çocuğu bir kaşık suda boğucam, balkondan atıcam yani o derece ilk defa bu boyuta çıktı zaten hhemen odasından çıktım babasına devrettim yoksa kötü şeyler olacaktı sonra bizim yatağımıza aldık ben biraz sakinleşince sarıldım ona oda sakinleşti ama çok geçmeden yine başlıyor
ay neyse hatırlamak istemiyorum inşallah bir daha yaşanmaz böyle bişey
tabi sonradan pişman oluyorsun o ayrı allahım diyorum sabah, çocuğum olmamış yanımda ben sabaha kadar deliksiz uyumuşum ne fayda, oğlum yanımda olsun sağlıklı olsunda varsın ben günlerce gecelerce uykusuz kalayım,sabah böyle dua ediyorum mafoldumben

özellikle çalışırken çok kötü işte gündüz de dinlenme fırsatımız olmuyor heleki haftasonları :çok üzgünüm:

günaydın ,

beyazcım zor bir gece olmul tatlım ,biraz daha sabır be yavrum ,geçicek hepsi ..

laviş ne düşüncesizlik bu yaa ,en sinir olduğum şey bu işte ,hazırlan,bekle ama iptal olsun ..anneciğinde yollara düşmüş bu yüzden ..sinirlenme sakin ol tatlım ..

zeyno geçer yavrum dişin ,bir kaç gün oyuğun acısı olur normal ..bütün ağzı kanal tedavileri ile dolu biri olarak ,bilirkişi olarak konuşuyorum boru değil ..

eee herkes nasıl

Back
X