- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #60.341
bu da yeni moda mı kıs safiye ,ne diye uğraştırosun bizi ,teee gitmiş nerelere koymuş yaa ,hasbinallaahhh..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar bugün hiç giremedim eylülle uğraşmaktan artık yetişemiyorum zaten onaakannehir
çok fena bişe oldu oyulmadık kabağa giriyor valla heryeri karıştırıyor yalandan ağlıyor kızıncamafoldumben aynen bu smileyde ki gibi yapıo
durdurak bilmiyor bugün bişe öğrendim bir çocukta tam 7 insana eşit enerji varmış duyuncaohaoldumsmile
bende diyorum bu çocuk bu enerjiyi nerden alıyo çok cadı çook akşam üstü uyudu taa sabah 9 da kalkmıştı
onu uyutunca anneme bıraktım kocişimin yanına gittim yemek falan yedik akşam saat 10 buçukta geldik almaya
bizi görünce bi sevindi anlatamam anne nerdeydin dedi hadi gidelim dedi artık konuşuyor lokumum yaaopuyorumnanaktan
çişini sölemeye başladı bi de ya alıştırsam mı acaba kızlar ne diyonuzz erken mi
merhaba kızlar
zeynacım dısın nasıl oldu
bızde kayserıye gıtmeye karar verdık yarın annemlere gecıcem ınsallahh
Günaydin millet!
mmf cim bende gelecek yaz icin düsünüyorum hatta kendi rahatsiz olup cikarmak isteyene kadar
cokta israr etmiycem acikcasi.
nazlicim canim 2.katta yok banyo filan 1.ve 3. katlarda var ama alistirmaya basladigimda illaki o bahsettigin kozetlerden alicam renkli müzikli eglenceli bisiyler oluyor galiba görmüstüm birkac defa.
melegim arada yapiyorlar öyle aglaama islerini,Deniz bir haftadir geceleri süt icin uyanmiyor.sadece kalkip su istiyor iciyor uyuyor.ayyy ne rahat oluyor böyle yerimden kalkmadan idare etmek.ama bazende basliyor aglamaya.ben uyandirilinca cok gergin olurum öyle zamanlarda hemen babasi kalkar bakar,ben belki sinirlenir cocuga kizarimda psikolojisine bisiy olur diye :) cok takintiliyizda bu konuda :)
zeyna ee birkac gün illaki rahatsizligi olur disin ama atlatirsin kisa sürede.
bu aksam esimin kuzeni kizina dogum günü yapiyor oraya davetliyiz,daha cikip hediye almaliyim,hazirlanmaliyim off gözümde büyüdü niyeyse.