2008 Kasım Anneleri

yasmin eşin işten mi ayrılıyor cnm..net okuyaöadım ama hayırlısı olsun cnm hakkında..

mmmf hayırlı olsun arsanız cnm...hiç fikrim yok bu konuda inan..yardımcı olamayacağımm

çitosçum çilekçim,,kesinleşmedi kızlar daha.

sadece idrar testi yaptım okadar..bugün 6. günüm hala yok..belirtim vaeya sıkıntım yok..
kan testi yaptırmaya gidemiyorum..

bugün eşimin denetlemesi fiilen başladı..1,5 ay beni unut dedi..hiç bir tere gidemiyoruz..

24 ünde tr de olacağım ozaman dr gidecem ..adet olmazsam..

uzun mu oldu..

çitos cnm eğer hamilelik varsa burada mı olur hiç bilmiyorum..herkes annesini evine gidiyor ama hepisnin ilk ..kayınvalddem gelirse sanırım burada olur

çitos tayinimiz seneye yaza çıkacak..hamileysem ekimde doğacak..eğer istersek 1 yıl uzatma hakkımız var..bebek olursa isterim ..döndüğümüzde 2 yaşına yakın olur küçük olan..

ama eşim istemiyor..aslında şartlar iyi değil tek avantajım ücretsiz izinde olmam..evler çok eski..burası rum köyüymüş eskiden..aslında evim güzel geniş ama sıkıntıları olyor çok..bilemiyorum yanii

naniknanik
çitos tayinimiz seneye yaza çıkacak..hamileysem ekimde doğacak..eğer istersek 1 yıl uzatma hakkımız var..bebek olursa isterim ..döndüğümüzde 2 yaşına yakın olur küçük olan..

ama eşim istemiyor..aslında şartlar iyi değil tek avantajım ücretsiz izinde olmam..evler çok eski..burası rum köyüymüş eskiden..aslında evim güzel geniş ama sıkıntıları olyor çok..bilemiyorum yanii

Canım hayırlısı olsun sizin için tr.ye dönsen bile nasıl olsa doğumdan sonra ücretsiz izin hakkın var kullanırsın.

Bu arada sen epeydir çalışmıyorsun öğretmenliği unutmuş olmayasın bi de bu bebiş olursa ooooo işin zor..şakkıdı

naniknanik

Canım hayırlısı olsun sizin için tr.ye dönsen bile nasıl olsa doğumdan sonra ücretsiz izin hakkın var kullanırsın.

Bu arada sen epeydir çalışmıyorsun öğretmenliği unutmuş olmayasın bi de bu bebiş olursa ooooo işin zor..şakkıdı

yaa bir de o var canım.:sm_confused::sm_confused:

krikitosum kaç haftalık oldun cnm..bu arada mert mi rahatsızçok geçmiş olsun

dilekçim ben 17 haftalık oldum kısmetse doğum 1 temmuzla 20 temmuz arası diyorlar kıbrısta kendi doktorun yok mu tatlım gidip bir ugs le hemen bakıverseler çünkü hamileysen ilaçlara başlıyıveriridn geç olmadan ben 7 haftalıktım öğrendiğimde hamileliğimi sizin için hayırlısı olsun
birde sen kıbrısın neresinde yaşıyon tatlım benim ablam kıbrısta okuyordu magosa daydı evi 2 katlı güzel bir evdi bütün evler güzeldi ama kıbrıs zor bir yer ayy çok böcükk var orda öyle hatıramda kalmış hep böcükler hava hep ılıman ya ölmüyorlar sanırım birde şehit kanları var devamlı fare yılan kırkayak girerdi eve evi bahçeliydi ablamın

evet mert hastalandı çok dün acile gittik serum yedi ama şükür kan testlerinde birşey çıkmadı sudan mikrop falan kapmış olabilir allaha şükür ateşi yok bugün kusmadıda şimdilik sadece 2 defa ishal çıktı tuvalete şimdilik uyuyor iyi gibi bugün

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bayadır giremiyorum annemlerde falan takılıorum orda da arda raaht bırakmayınca uzak kaldım biraz hala ablamdayım dün tam eve gittik uydu bozuldu ablamı aradım gel beni al die tekrar burdayım bugün düzelicek yarın falan evde olurum
buarada kızlar ardaya burnum gözüm kulağım nerde diorum gösteriyo eşşek ya ilk bir kere gösterdim ardından nerde nerde di sorduğumda burnumu tutuyo kulağımı çekio gözüme parmağını sokuyo :D
hasta bebişler varsa geçmiş olsun okuyamadım geçmişi
dilokkkkksssssssssssssss kısss hamilelik riski mi var bende hastalığımdan sonra çok yemeğe başladım bakalım martta hastalanacakmıyım şüpheleniyorum biraz hayırlısı artıkın

sedoşş hoşgeldin nan nerelerdin cicim
dilksum çift çizgiyse hamişsindr zaten canım aama bi
kontrole gitmen lazım bebişinle git sende kan ver gel uzak mı

Bız geldik parktan kızım çok eğlendi :))
Teşekkür ederim yorumlarınıza canlarım ama atladığınız bir şey yok mu ?Okyanus için bir arada olmak mı daha iyi ayrı olmak mı acaba? ışte ben bu konuda kararsızım.Tartışmalardan dolayı ağlayan,sarılıp öpüştüğümüzde gülen bir kzım var benim.Duygularını çok net gösteriyor.ve eşim bana manyak olcak çocuk senin yüzünden diyor.Kendisinin kanatlarıda var aslında ama bzi göremiyoruz melek ya o bakımdan :oklava:
diloksum çok doğru anlamışsın psikolojimi yazdıklarımdan,kendimi uzun zamandır ayrılık fikrine alıştırıyorum ben.Başka türlü çok acı çekerim çünkü

anammmmmmmm diloks çift çizgi mi haydeeeeeeeeeeeee krikitostan sonra diloks 2. sırada bende martı bekliorummmmm pek niyetimiz yok ama olursada yapacak bişey yok

Back
X