2008 Kasım Anneleri

saphiracim bende o ayrintiyi göz önünde bulundurarak nacizane fikrimi yazdim canim..

oo sedoss ne is kuzum,kacak macak derken 2.yoldami yoksa?

ohhh yemgim bitti artik ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum ama nerde,,uyandi benim tosun.

desteğiniz için teşekkür ederim hepinize Şeniz
Herşeyin hayırlısı
Annem aradı biraz önce gelecekmiş bana onu bekliyorumOna da pek belli etmek istemiyorum durumu ama gülecek durumda da değilim

ohoo insanı acıktırıyorsunuz siz,bugün daha bişey yemedim sadece kızın çikolatalarından aşırdım.Acıktım iyice sanırım,yemek yapmayı düşünmüyorum nasıl olsa kıymeti bilinmiyor.Bugün de cumartesi günü giydiği gömlekle gitti işe.Hep rahmetli annesiyle kıyaslıyo,annesinin elinden her iş gelirmiş de ben hiç bişey yapamıyormuşum.Ev işi olarak yapamadığım ve yapmakta istemediğim tek şey el işleridir,dikiş vs..zaten iyi bir anne de değilmişmikendi çocuğumdan sıkılıyormuşum vs vs vs daha bunun gibi neler neler söylüyor.Tam böyle damarıma damarıma basmasını öyle güzel biliyorki,canımı acıtmayı öyle güzel biliyorki.ışte bu bana ters geliyor,Hem sevdiğini söylüyor hem de canımı ne kadar acıtabilir diye uğraşıyor

saphiracim bende o ayrintiyi göz önünde bulundurarak nacizane fikrimi yazdim canim..

oo sedoss ne is kuzum,kacak macak derken 2.yoldami yoksa?

ohhh yemgim bitti artik ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum ama nerde,,uyandi benim tosun.

Çileğim bak geçen gün yoğurt çorbasının içini sormuştun.Yarma derler bilirsin buğdayın kırılmış hali.Onu önceden haşlıyorum.Pişmesi çok zor çünkü.Buzluğa atıyorum.Bazen kuru fasulye ve nohut haşlamışsam çok gelmişse onlarıda buzluğa atarım.Çorbayı yapmadan birgün önce çıkarırım.Sonra haşlanmış yarma, yoğurt , un ve yumurtayı karıştırıp ocağa koyuyorum.Yavaş yavaş karıştırıyorum.Kaynayınca tuz atıp nane yada sosla servis yapıyorum.Anıl çok seviyo.Ben de:))Mmmmm

Canım ekmeği dilimle, üzerine sıvı yapla salçalı sos hazırlayıp sür, üzerine pizza malzemesi.Sür fırına.İki dilim yeter.Ya da hazır yufkan varsa gözleme gibi bişi yapabilirsin..

günaydın derken hala uyanamadın zaar

tost ekmeği üzerine kaşar rendele üzerine sucuk salam pul biber sarmısak zeytinyağı ver fırına

desteğiniz için teşekkür ederim hepinize Şeniz
Herşeyin hayırlısı
Annem aradı biraz önce gelecekmiş bana onu bekliyorumOna da pek belli etmek istemiyorum durumu ama gülecek durumda da değilim[/QUOTE

hmmm hepsi harika fikir kızlar benm bunu neden düşünemedim iyiki varsınız şekerleropuyorumnanaktan

asortikim ikinci posta uyudum uyandım yaa o sebeplen şey ettim opuyorumnanaktan

ay safişim geçmişe bakmadım noldu canım merak ettim şimdi bak :uhm:
eymene de dvd'ye çizgi film koydum bi geziniyor bir izliyor

bugün tel de söyledim ya sana canım.bu arada rüyana baktım.Keder büyük üzüntüler sıkıntılar ve hatta doğum yapan kişinin ölümüne dealettir yazıyor

ohoo insanı acıktırıyorsunuz siz,bugün daha bişey yemedim sadece kızın çikolatalarından aşırdım.Acıktım iyice sanırım,yemek yapmayı düşünmüyorum nasıl olsa kıymeti bilinmiyor.Bugün de cumartesi günü giydiği gömlekle gitti işe.Hep rahmetli annesiyle kıyaslıyo,annesinin elinden her iş gelirmiş de ben hiç bişey yapamıyormuşum.Ev işi olarak yapamadığım ve yapmakta istemediğim tek şey el işleridir,dikiş vs..zaten iyi bir anne de değilmişmikendi çocuğumdan sıkılıyormuşum vs vs vs daha bunun gibi neler neler söylüyor.Tam böyle damarıma damarıma basmasını öyle güzel biliyorki,canımı acıtmayı öyle güzel biliyorki.İşte bu bana ters geliyor,Hem sevdiğini söylüyor hem de canımı ne kadar acıtabilir diye uğraşıyor

Saphişim hep aynı şey.Eşimde annesini pek över.Çocuğa gül gibi bakıyo filan der.Ama en çok zoruma gideni anne olarak kötü baktığını ima etmesi, söylemesi.Bu konuda taviz vermem.Ben çocuğuma sen ve diğer anneler gibi canımı veririm.Kimse bunu diyemez. Bu konuda senin yanındayım.Ama yemekmiş, ütüymüş falan konuşsun mayasıllı döt gibi.Hepsi aynı..

bu saatte spürge açtım ya daha silecem heryer çok fenaydı kız bi dakka durmuyor ki
elinde krakerle gezio ne olacak amaan yaa

safişcim sanırım kocan bir süre işsizdi maddi sıkıntılarınız da vardı bence kendi durumunu örtbas etmeye çalışıyo seni öne sürerek yavuz hırsız hesabı sonuçta eve bakmak zorunda olan o ve bu bir süre sıkıntıya girince bu şekilde içindekini dışa vuruyo
muu yoksa hepmi böyleydi sen bana göre ev konusunda elinden her iş gelen hamarat bi hatuna benziyosun

dilekçim ben 17 haftalık oldum kısmetse doğum 1 temmuzla 20 temmuz arası diyorlar kıbrısta kendi doktorun yok mu tatlım gidip bir ugs le hemen bakıverseler çünkü hamileysen ilaçlara başlıyıveriridn geç olmadan ben 7 haftalıktım öğrendiğimde hamileliğimi sizin için hayırlısı olsun
birde sen kıbrısın neresinde yaşıyon tatlım benim ablam kıbrısta okuyordu magosa daydı evi 2 katlı güzel bir evdi bütün evler güzeldi ama kıbrıs zor bir yer ayy çok böcükk var orda öyle hatıramda kalmış hep böcükler hava hep ılıman ya ölmüyorlar sanırım birde şehit kanları var devamlı fare yılan kırkayak girerdi eve evi bahçeliydi ablamın

evet mert hastalandı çok dün acile gittik serum yedi ama şükür kan testlerinde birşey çıkmadı sudan mikrop falan kapmış olabilir allaha şükür ateşi yok bugün kusmadıda şimdilik sadece 2 defa ishal çıktı tuvalete şimdilik uyuyor iyi gibi bugün

canım dr sorun değil de gitmek sorun..lefkoşaya 10 dakikayız..ama vasıta yok..araba eşimde..trafik ters..epeydir arabayı elime almadım ve bir süre çalışmadan da alamam ..

bahara kayınvaldemler gelirse tunayı bırakıp çalışacağım.

bizim burası lojman cnm..her gün ilaçlanır ..yollar süpürürlür çöpler alınır otlar kesillşir ..vs..
böcek te sinekliğini açık bırakmazsan çok soorumn olmaz..ama sıcak olan her yer öyle zaten..

mertin iyi olmasına sevindim cnm

şu ekmeğin üzerine kaşar sucuk yağ... çok iyiymiş ya..gidip yapasım geldi remocum...hemen yazayım unuturum ben..

sedoşum hadi hayırlısı cnm..mart mart mart:)))

maytabım oki olduktan sonra oldu böyle aslında.hep bir yetirememe korkusu içinde ama para sıkıntısı yokken melek gibi oluyor da..işte..bu arada olan sevimize ilişkimize oluyr,yıpranıyoruz.

bugün tel de söyledim ya sana canım.bu arada rüyana baktım.Keder büyük üzüntüler sıkıntılar ve hatta doğum yapan kişinin ölümüne dealettir yazıyor

kız sen ne diyon aman allah korusun
bugün sıkıntı yaşadınızla eşinle o malum oldu sanırım inşallah biran evvel kurtulursunuz bu sıkıntılardan işe de girdi artık eşin yavaş yavaş düzelir bence
haa içindeki sana püskürmesi doğru mu hayır tabiki ama hepimiz zaman zaman içimizdeki stresi karşımızdakine yansıtıyoruz karşımızdakini kırıyoruz ister istemez

ama yasmine katılıyorum asla anneliğime laf ettirmem annem iyi bakıyor sen kötü böyle şeylere asla gelemem ki eşimde sağolsun böyle birşey hiç söylemez kayınvalide allah razı olsun çok iyi bakıyor eymene bkmaya çalışıyor der ama bir çocuğa annesinin bakmaması çok kötü, bence bir çocuğa en iyi annesi bakabilir der
oda bunun vicdan azabını içinde yaşıyor aslında maddi olarak zorlanmayacak olsaydık çocuğuma kendim bakacaktım çünkü ama maddi imkansızlıklar yüzünden öyle olmadı malesef aman neyse açmayayım bu konuyu yine canımız sıkılmasın

bu arada fırında ekmek süpper oldu kızlar çok teşekkür ederim harika bir çay saati oldu eşimle kaynıma diyorum nasıldı harikaydı dediler yeterli enerjiyi aldınız mı dedim evet dediler hadi o zaman temizlk başına diyorum yaa diyorlar kaydirigubbakcemile3 akşama kadar yattık gezdik aylaklık yaptık şimdi temizlik zamanı
makinaya da ikincvi posta çamaşır attım bir sürü çamaşır birikmiş
neyse canlar ben temizliğe girşeyim işim bitince uğrarım yine opuyorumnanaktan

Back
X