2008 Kasım Anneleri

Gelirim canım.Kuyumcu dükkanı ve saatçi nasıl oldu zannediyosun.Beyazmelekten sor beni
:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: hee yasmin benim sermayelerden kızlar haberiniz yok mu ben de zeynanın sermayesiyim böyle bir zincirin halkaları gibi bağlıyız birbirimize aklinialirimsmile :roflol:

bu arada bende 10 tane saat var 10u da orji ben öle çakma felan kullanaman narin cildime alerji yapıyor, zira her akşam yemeğimizi bir başka avrupa ülkeinde yediğimiz için girişte problem yaşamak istemem bayanssulusmile

geeell vatandaş ,tencereye gel tavaya geell ,bende tencere pazarlamasına başladım ,evlere tanıtıma gelinir ,ilaçlı komposto verilir :1ninca:

ben koyunden yenı kacmıs haydarpasa garında elımde eskı bavulumla saga sola bakınırken bana karsı art nıyetlı davranmayınız lutfen

SEN BİZ SULU DEREYE GÖTÜRÜP SUSUSZ GETİRİRSİN BEEEE DELÜÜÜ

O ne beeeeeeee manukyan gibi oldunuz hepiniz deli karılar...Uyhhhhhhh nereye düştüm bennnnnnnohaoldumsmile
TAM YERİNE DÜŞTÜN KUZUM TAM YERİNE

geeell vatandaş ,tencereye gel tavaya geell ,bende tencere pazarlamasına başladım ,evlere tanıtıma gelinir ,ilaçlı komposto verilir :1ninca:

HAHAHAHAHAH :roflol: DELÜ KARI

eskı pusku bavulumun ıcınde baba yadıgarı 65'lık oldugunu,
komposto dıye yudumlama numarası yaptıgım ama muhtevıyatı kezzap olan pet sısesı oldugunu,
ayrıca koylu bıle olsam tv'den uzak dogu sporları ogrenıp uygulamaya gectıgımı bılmem soylesem mı yoksa saflıkla beklesem mı Çok üzgünüm çoook

aman annelere bişey oldu gazoz içiren,komposto içennn
asortie canım ben erkek modellerine bakayım bi havale daha çekerim sana kokoşummmm
çok sağol iyi ki varsın eylül iyi ki varsın asortie:))))

eskı pusku bavulumun ıcınde baba yadıgarı 65'lık oldugunu,
komposto dıye yudumlama numarası yaptıgım ama muhtevıyatı kezzap olan pet sısesı oldugunu,
ayrıca koylu bıle olsam tv'den uzak dogu sporları ogrenıp uygulamaya gectıgımı bılmem soylesem mı yoksa saflıkla beklesem mı Çok üzgünüm çoook

puhahahh nerden buluyonuz la bu lafları
valla cicişler çakmalar banada alerji yapıyo ama bazen özeniyorum aslında ama napalım yapıcak bişi yok

eylül banlısı sana bir soru sordum neden cevap verilmiyor :mymeka: gittin mi doktora dedim adetininin gecikme sebebini öğrendin mi dedim alsanaalsanasmile

aynen meleğim..buradad çok güzel bi hava varr..inş yarında güzel olur..yarın öğleden sonra izin alacam..kızımı gezdirirm biraz..çocuk kaç gündür evde hapiss..çokta sever gezmeyii

Back
X